kolejna kobietka Posted January 9, 2014 Posted January 9, 2014 (edited) Dzięki Kasi Kowalskiej z fb oprócz Żuczka i Ineczka się załapała! i ma również wyróżnienie na cały miesiąc, do 8 lutego, ogromnie dziękuję!!! :loveu: Edited January 9, 2014 by kolejna kobietka Quote
zerojeden Posted January 26, 2014 Posted January 26, 2014 Mam jedną dobrą wiadomość w końcu... Inka idzie do DS ;-) Pani Magda która adoptowała ode mnie jakiś czas temu psiaka chce drugiego też czarnego jak pierwszy którego wzięła, żeby się komponowały ;-) To jest najcierpliwsza i najcieplejsza osoba chyba w całym Koszalinie. Dex jej na początku sikał po szafkach, po ścianach a ona na to....no cóż musi się przyzwyczaić. Ręczę całą ręką, nogą i głową za to że już nigdy nie straci domu. 4 lutego się ode mnie wyprowadza :smile: to jest pewne na 120% możecie jej już nie ogłaszać, a zamiast Ineczki to Żuczka proszę wypychać. Quote
Gabi79 Posted January 26, 2014 Posted January 26, 2014 [quote name='Hałabajówka']Mam jedną dobrą wiadomość w końcu... Inka idzie do DS ;-) Pani Magda która adoptowała ode mnie jakiś czas temu psiaka chce drugiego też czarnego jak pierwszy którego wzięła, żeby się komponowały ;-) To jest najcierpliwsza i najcieplejsza osoba chyba w całym Koszalinie. Dex jej na początku sikał po szafkach, po ścianach a ona na to....no cóż musi się przyzwyczaić. Ręczę całą ręką, nogą i głową za to że już nigdy nie straci domu. 4 lutego się ode mnie wyprowadza :smile: to jest pewne na 120% możecie jej już nie ogłaszać, a zamiast Ineczki to Żuczka proszę wypychać. Wspaniała wiadomość!!!!!! Oby więcej było takich ludzi, jak Pani Magda:loveu: Quote
obiezyswiat75 Posted January 26, 2014 Posted January 26, 2014 [quote name='Hałabajówka']Mam jedną dobrą wiadomość w końcu... Inka idzie do DS ;-) Pani Magda która adoptowała ode mnie jakiś czas temu psiaka chce drugiego też czarnego jak pierwszy którego wzięła, żeby się komponowały ;-) To jest najcierpliwsza i najcieplejsza osoba chyba w całym Koszalinie. Dex jej na początku sikał po szafkach, po ścianach a ona na to....no cóż musi się przyzwyczaić. Ręczę całą ręką, nogą i głową za to że już nigdy nie straci domu. 4 lutego się ode mnie wyprowadza :smile: to jest pewne na 120% możecie jej już nie ogłaszać, a zamiast Ineczki to Żuczka proszę wypychać. nie wierzę... po prostu nie wierzę... to super wiadomość ! Quote
zerojeden Posted January 26, 2014 Posted January 26, 2014 Ja też nie bo to całkiem niespodziewanie wyszło :) Quote
obiezyswiat75 Posted January 26, 2014 Posted January 26, 2014 [quote name='Hałabajówka']Ja też nie bo to całkiem niespodziewanie wyszło :)[/QUOTE] ale już pewne i pani się nie rozmyśli? pytam, bo wciąż nie wierzę Quote
zerojeden Posted January 26, 2014 Posted January 26, 2014 Pewne, Dextera ma cały czas i się nie rozmyśliła ;) Quote
obiezyswiat75 Posted January 26, 2014 Posted January 26, 2014 [quote name='Hałabajówka']Pewne, Dextera ma cały czas i się nie rozmyśliła ;)[/QUOTE] no to z łezką w oku ściągam swoje ogłoszenia, żeby się telefony nie urywały :p Quote
kolejna kobietka Posted January 26, 2014 Posted January 26, 2014 O retyyy mi też ciężko w to uwierzyć!!!!!!!!!!!!!!!!! :crazyeye: :multi::multi::multi: :bigcool::bigcool::bigcool:i jeszcze taki cudny dom!!! :loveu::loveu::loveu: Quote
kolejna kobietka Posted January 26, 2014 Posted January 26, 2014 [quote name='obiezyswiat75']no to z łezką w oku ściągam swoje ogłoszenia, żeby się telefony nie urywały :p[/QUOTE] ahahahha ja swoje tez! Quote
zerojeden Posted January 26, 2014 Posted January 26, 2014 No koniecznie bo już nie daję rady odbierać ;) Za to możesz Soni wznowić...wczoraj ją oddali bo nasikała w domu :angryy: Quote
obiezyswiat75 Posted January 26, 2014 Posted January 26, 2014 [quote name='Hałabajówka']No koniecznie bo już nie daję rady odbierać ;) Za to możesz Soni wznowić...wczoraj ją oddali bo nasikała w domu :angryy:[/QUOTE] ku.wa, co jest z tymi ludźmi Quote
zerojeden Posted January 26, 2014 Posted January 26, 2014 [quote name='obiezyswiat75']ku.wa, co jest z tymi ludźmi[/QUOTE] Są grubo nienormalni!!!!! Dlatego nie lubię wydawać psów w typie rasy bo się zgłaszają oszołomy, po przeciętnego kundla nie dzwonią tacy ....... Ludzie to najsłabsze ogniwo w całym tym psim świecie ;( No do trzech razy sztuka, a potem to nie wiem co z nią zrobić :( to nie jest pies który radzi sobie bez człowieka na dłużej tym bardziej że nie ma psich przyjaciół ;( Dzisiaj byłam w schronie i też oddali asta białego śliczny na taki mróz bo coś zmajstrował... no takie to są psy!!!!! Quote
kolejna kobietka Posted January 26, 2014 Posted January 26, 2014 Jak będę miała wpłaty to uzupełnię rozliczenie, ale tak na szybko Ini będzie na około - 200 zł na minusie :sad:, jakby ktoś mógł wesprzeć Ini jeszcze na ten sam koniec, będziemy ogromnie wdzięczni! Quote
zerojeden Posted January 26, 2014 Posted January 26, 2014 Na koniec stycznie uzupełnię wszystkie wpłaty. Quote
kolejna kobietka Posted January 26, 2014 Posted January 26, 2014 Kasia Kowalska z fb, ktora wczesniej wyroznila ogloszenia Ince i Zuczkowi, wesprze Inke kwota 100 zl!!! :multi: :loveu: Quote
toyota Posted January 26, 2014 Author Posted January 26, 2014 [quote name='kolejna kobietka']Kasia Kowalska z fb, ktora wczesniej wyroznila ogloszenia Ince i Zuczkowi, wesprze Inke kwota 100 zl!!! :multi: :loveu:[/QUOTE] :loveu: Cudownie :multi:, będzie mieszkała w bloku wraz z drugim psem Dexterem. Quote
kolejna kobietka Posted February 4, 2014 Posted February 4, 2014 Ktoś się chyba dzisiaj przeprowadza :cool3: :loveu: Quote
zerojeden Posted February 4, 2014 Posted February 4, 2014 [quote name='kolejna kobietka']Ktoś się chyba dzisiaj przeprowadza :cool3: :loveu:[/QUOTE] W sumie to już wczoraj, Pani Magda nie wytrzymała... tylko ja dopiero dzisiaj po raz drugi odebrałam laptop z naprawy. Dzisiaj dzwoniłam... wszystko dobrze, śpią na kanapie razem, chodzą na spacery tylko Inka miski broni ;) Warto jednak pomagać :multi: Quote
kolejna kobietka Posted February 5, 2014 Posted February 5, 2014 Ale super!!! :multi::multi::multi::bigcool::loveu: Oj warto! :loveu: haha mała wojowniczka, jak się przyzwyczai to pewnie przestanie :) Quote
kolejna kobietka Posted February 17, 2014 Posted February 17, 2014 Uaktualnilam rozliczenie, niestety pozostal nam dlug :sad: Czy moglby ktos nam pomoc, moze bazarkiem? bardzo prosimy :modla: Quote
zerojeden Posted February 19, 2014 Posted February 19, 2014 Rozmawiałam o naszej lasce... dogadały się super, śpią razem, bawią się razem. Tylko miski mają oddzielne ;) Quote
Recommended Posts