Jump to content
Dogomania

Petunia teraz Zosia w DS :). Inka w DS. Pozostał dług, prosimy o pomoc !

Recommended Posts

• Replies 678
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 3 weeks later...
Posted

Mam jedną dobrą wiadomość w końcu... Inka idzie do DS ;-) Pani Magda która adoptowała ode mnie jakiś czas temu psiaka chce drugiego też czarnego jak pierwszy którego wzięła, żeby się komponowały ;-) To jest najcierpliwsza i najcieplejsza osoba chyba w całym Koszalinie.
Dex jej na początku sikał po szafkach, po ścianach a ona na to....no cóż musi się przyzwyczaić. Ręczę całą ręką, nogą i głową za to że już nigdy nie straci domu.
4 lutego się ode mnie wyprowadza :smile: to jest pewne na 120% możecie jej już nie ogłaszać, a zamiast Ineczki to Żuczka proszę wypychać.

Posted

[quote name='Hałabajówka']Mam jedną dobrą wiadomość w końcu... Inka idzie do DS ;-) Pani Magda która adoptowała ode mnie jakiś czas temu psiaka chce drugiego też czarnego jak pierwszy którego wzięła, żeby się komponowały ;-) To jest najcierpliwsza i najcieplejsza osoba chyba w całym Koszalinie.
Dex jej na początku sikał po szafkach, po ścianach a ona na to....no cóż musi się przyzwyczaić. Ręczę całą ręką, nogą i głową za to że już nigdy nie straci domu.
4 lutego się ode mnie wyprowadza :smile: to jest pewne na 120% możecie jej już nie ogłaszać, a zamiast Ineczki to Żuczka proszę wypychać.

Wspaniała wiadomość!!!!!!

Oby więcej było takich ludzi, jak Pani Magda:loveu:

Posted

[quote name='Hałabajówka']Mam jedną dobrą wiadomość w końcu... Inka idzie do DS ;-) Pani Magda która adoptowała ode mnie jakiś czas temu psiaka chce drugiego też czarnego jak pierwszy którego wzięła, żeby się komponowały ;-) To jest najcierpliwsza i najcieplejsza osoba chyba w całym Koszalinie.

nie wierzę...
po prostu nie wierzę...
to super wiadomość !

Posted

[quote name='obiezyswiat75']ku.wa, co jest z tymi ludźmi[/QUOTE]

Są grubo nienormalni!!!!! Dlatego nie lubię wydawać psów w typie rasy bo się zgłaszają oszołomy, po przeciętnego kundla nie dzwonią tacy .......
Ludzie to najsłabsze ogniwo w całym tym psim świecie ;(
No do trzech razy sztuka, a potem to nie wiem co z nią zrobić :( to nie jest pies który radzi sobie bez człowieka na dłużej tym bardziej że nie ma psich przyjaciół ;(

Dzisiaj byłam w schronie i też oddali asta białego śliczny na taki mróz bo coś zmajstrował... no takie to są psy!!!!!

Posted

[quote name='kolejna kobietka']Kasia Kowalska z fb, ktora wczesniej wyroznila ogloszenia Ince i Zuczkowi, wesprze Inke kwota 100 zl!!! :multi: :loveu:[/QUOTE]

:loveu: Cudownie :multi:, będzie mieszkała w bloku wraz z drugim psem Dexterem.

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='kolejna kobietka']Ktoś się chyba dzisiaj przeprowadza :cool3: :loveu:[/QUOTE]

W sumie to już wczoraj, Pani Magda nie wytrzymała... tylko ja dopiero dzisiaj po raz drugi odebrałam laptop z naprawy.
Dzisiaj dzwoniłam... wszystko dobrze, śpią na kanapie razem, chodzą na spacery tylko Inka miski broni ;)

Warto jednak pomagać :multi:

• 2 weeks later...