Kryzia Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 Dziewczyny, dajcie spokój :oops: Podziękujecie jak znajdzie się dom z ogłoszeń :) A swoją drogą musiałabym kiedyś zacząć sama robić ogłoszenia chociaż na kilku portalach, może do tego dojrzeję :) Quote
kolejna kobietka Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 telefony dzwonic mi tu zaraz!!! :) a nie ma imienia, czy ci sie rowniez nie spodobalo? :sad: Quote
Kryzia Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 Coś mi to imię nie pasowało - nie gniewajcie się :) Quote
kolejna kobietka Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 nie no w ogole nie jest mi przykro, wczesniej uslyszalam od toyoty, ze jest zdegustowana tym imieniem... Quote
kolejna kobietka Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 toyota mozesz mi cos napisac o Buni? chociaz puszcze na fb zdjecie z opisem jak juz jest: Quote
Gabi79 Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 Melduję się u sunieczki. Jak się widzi wesołe psiaki poza schronem, a potem smutne i przestraszone za kratami to serce pęka:-( Quote
toyota Posted February 20, 2013 Author Posted February 20, 2013 Bunia nie jest kłopotliwa, jeśli chodzi o spacery, bo pilnuje się właściciela, ale ma charakterek. Nie nadaje się raczej dla rodziny z dziećmi. Nie lubi hałasu, pisków dzieci, itp. i potrafi zaprowadzić swój porządek ;). Dla ukochanej panci będzie bezgranicznie oddana. To jest taki typ jak Pusia, która jest u harpoonki, ale nie tak skoczna. Quote
kolejna kobietka Posted February 21, 2013 Posted February 21, 2013 a w jakim jest mniej wiecej wieku wiesz moze? ona jest malenka, chyba jako mikrosunia mozna ja zakwalifikowac? Quote
toyota Posted February 22, 2013 Author Posted February 22, 2013 Jako mikrosunię to nie, bo waży jakieś 7 kg. Ma ok. 8- 10 lat. Quote
kolejna kobietka Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 aha, dzieki, jutro umieszcze ja na fb i wrzuce chociaz na tablice... Quote
kolejna kobietka Posted February 23, 2013 Posted February 23, 2013 czy mi sie tak wydaje, czy Petunia ma bardzo chudy pyszczek? czy ona w ogole wychodzi z tej budy, zeby jesc? :-( a jak bedzie kolejnym psem, ktory umrze z glosu? :bigcry::bigcry::bigcry:matko zaczely mnie ogarniac czarne mysli... no i co z ta druga sunia, wtulona w Petunie? :-( Quote
Kryzia Posted February 23, 2013 Posted February 23, 2013 Też o tym pomyślałam, że nie jest dopuszczana do jedzenia, albo boi się jeść. Quote
kolejna kobietka Posted February 23, 2013 Posted February 23, 2013 nie wiem co robic, na fb jakby co wstepnie zbieram deklaracje w najgorszym wypadku na platny dt... niestety toyota dowiedziala sie, ze jeden z platnych wynioslby az 330 zl :sad: ...moze jednak ktos sie zlituje... Quote
obiezyswiat75 Posted February 23, 2013 Posted February 23, 2013 Trzeba ją wyciągnąć. I znowu mi się kurczę marzy bezpłatny tymczas.... Quote
Gabi79 Posted February 23, 2013 Posted February 23, 2013 [quote name='obiezyswiat75']Trzeba ją wyciągnąć. I znowu mi się kurczę marzy bezpłatny tymczas....[/QUOTE] Żuczek i Petusia spędzają mi sen z powiek. Napisałam do kikou, czekamy na odp. Niestety znalezienie BDT dla staruszka graniczy z cudem. Quote
obiezyswiat75 Posted February 23, 2013 Posted February 23, 2013 Cuda się zdarzają... Nie mogę znaleźć forum domów tymczasowych - było takie w ogóle czy mi się przyśniło? Quote
kolejna kobietka Posted February 23, 2013 Posted February 23, 2013 (edited) [quote name='obiezyswiat75']Trzeba ją wyciągnąć. I znowu mi się kurczę marzy bezpłatny tymczas....[/QUOTE] ja tez mam nadzieje, moze nam sie jeszcze poszczesci.. [quote name='Gabi79']Żuczek i Petusia spędzają mi sen z powiek. Napisałam do kikou, czekamy na odp. Niestety znalezienie BDT dla staruszka graniczy z cudem.[/QUOTE] super Gabrysiu :) zobaczymy... mi jeszcze Saba najbardziej :sad: Z Zuczkiem i Petunia moze na litosc sie uda, z Saba jest beznadziejna sytuacja... [quote name='obiezyswiat75']Cuda się zdarzają... Nie mogę znaleźć forum domów tymczasowych - było takie w ogóle czy mi się przyśniło?[/QUOTE] oj tak! :) zalozylam niedawno wydarzenie na fb, a po okolo 2 godzinach byl bdt dla Reksia :) Pani Malgosia po Reksia przyjechala i wziela na siebie wszystkie koszty! nie mam pojecia, czy jest takie forum... [quote name='Agata69']musze zapisac...[/QUOTE] dziekujemy! :) Edited February 23, 2013 by kolejna kobietka Quote
zerojeden Posted February 23, 2013 Posted February 23, 2013 [quote name='obiezyswiat75']Trzeba ją wyciągnąć. I znowu mi się kurczę marzy bezpłatny tymczas....[/QUOTE] Jestem na zaproszenie. Mogę ja wziąć do fundacji...mam takie pomieszczenie dla staruszków obecnie mieszka tam Ukki z tego wątku [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/238864-Dziadziu%C5%9B-Ukki-zbiera-na-zabieg-usuni%C4%99cia-z%C4%99b%C3%B3w-pozw%C3%B3lmy-mu-godnie-si%C4%99-starze%C4%87%21[/url] oraz Dziadziuś lat 17 któremu w schronie dawali 3 dni życia jest u mnie od października... tylko potrzebuje wsparcia w utrzymaniu i ewentualnym leczeniu. Quote
kolejna kobietka Posted February 23, 2013 Posted February 23, 2013 i jest cud!!!!!!!!!!!!!! :multi::multi::multi: dziekujemy ci z calego serca!!!!!!!!!!!!! :loveu::loveu::loveu: mysle, ze nawet z fb bede miala tyle ile potrzeba, tylko napisz prosze ile utrzymanie takiej suni bedzie kosztowalo, oczywiscie ewentualne leczenie to dowiemy sie pozniej, no i transport... Quote
obiezyswiat75 Posted February 23, 2013 Posted February 23, 2013 [quote name='Hałabajówka']Jestem na zaproszenie. Mogę ja wziąć do fundacji...mam takie pomieszczenie dla staruszków obecnie mieszka tam Ukki z tego wątku [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/238864-Dziadziuś-Ukki-zbiera-na-zabieg-usunięcia-zębów-pozwólmy-mu-godnie-się-starzeć![/URL] oraz Dziadziuś lat 17 któremu w schronie dawali 3 dni życia jest u mnie od października... tylko potrzebuje wsparcia w utrzymaniu i ewentualnym leczeniu.[/QUOTE] Nawet nie masz pojęcia jak bardzo Ci jestem wdzieczna. Bardzo ale to bardfzo dziękuję Ci za szybką reakcję. Koszty transportu biorę na siebie jakby co :) Quote
zerojeden Posted February 23, 2013 Posted February 23, 2013 [quote name='kolejna kobietka']i jest cud!!!!!!!!!!!!!! :multi::multi::multi: dziekujemy ci z calego serca!!!!!!!!!!!!! :loveu::loveu::loveu: mysle, ze nawet z fb bede miala tyle ile potrzeba, tylko napisz prosze ile utrzymanie takiej suni bedzie kosztowalo, oczywiscie ewentualne leczenie to dowiemy sie pozniej, no i transport...[/QUOTE] A no nie wiem ile ona tam zje...ja gotuje psom i karma tylko w sytuacjach awaryjnych jak brak czasu zupelny na gotowanie jest (przepraszam za brak polskich znakow ale klawiatura odmowila wlasnie posluszenstwa) trudno mi wyliczyc na jednego psiaka ile to ona zje...ma ktos takiego malucha i orientuje sie jak to wychodzi cenowo na miesiac? Nie wiecie pewnie jak ona na koty? Bo w dziadeczkarni tez kociaki mieszkaja :) bo tam mam 20 stopni. Nie wiem jak z transportem bo nawet nie wiem gdzie ona jest dokladnie wiec to musicie same ustalic :) Nie ma za co... dziadki zasluguja na koncowke zycia spokojna...poza tym bez Waszej pomocy sama nic nie zdzialam. Quote
kolejna kobietka Posted February 23, 2013 Posted February 23, 2013 [quote name='obiezyswiat75']Nawet nie masz pojęcia jak bardzo Ci jestem wdzieczna. Bardzo ale to bardfzo dziękuję Ci za szybką reakcję. [B]Koszty transportu biorę na siebie jakby co[/B] :)[/QUOTE] ja juz nie wiem cioteczko jak ci dziekowac po prostu!!!!!!!!!!!! :loveu::loveu::loveu: Quote
kolejna kobietka Posted February 23, 2013 Posted February 23, 2013 [quote name='Hałabajówka']A no nie wiem ile ona tam zje...ja gotuje psom i karma tylko w sytuacjach awaryjnych jak brak czasu zupelny na gotowanie jest (przepraszam za brak polskich znakow ale klawiatura odmowila wlasnie posluszenstwa) trudno mi wyliczyc na jednego psiaka ile to ona zje...ma ktos takiego malucha i orientuje sie jak to wychodzi cenowo na miesiac? Nie wiecie pewnie jak ona na koty? Bo w dziadeczkarni tez kociaki mieszkaja :) bo tam mam 20 stopni. Nie wiem jak z transportem bo nawet nie wiem gdzie ona jest dokladnie wiec to musicie same ustalic :) Nie ma za co... dziadki zasluguja na koncowke zycia spokojna...poza tym bez Waszej pomocy sama nic nie zdzialam.[/QUOTE] bedziesz musiala kochana jakos okreslic, badz niech ktos pomoze, zebym wiedziala ile mniej wiecej i mogla prosic na fb o wsparcie :) niestety nie wiemy jak reaguje na koty :sad: mam nadzieje, ze nie bedzie stwarzac problemow, jak ona taka starowinka i spokojna sunia... oprocz wyzywienia jeszcze odrobaczenie, odpchlenie, smyczka i obroza... a jak ze zdrowkiem to wyjdzie "w praniu" :) Quote
obiezyswiat75 Posted February 23, 2013 Posted February 23, 2013 Się kasa znajdzie - ja Wam to mówię. A jak mowię, to wiem ;) Teraz trzeba bidulkę wyciągnąć..... Quote
Recommended Posts