eurydyka Posted July 16, 2007 Author Posted July 16, 2007 beagle sa trudne jak nie sa wybiegane, jak je zmeczysz to posluszne:) my meczymy Fendera w weekendy a w tygodniu mecza go moje 2 jamniczki ;), nie narzekam za bardzo ale masa ludzi nie zdaje sobie sprawy ze do beagla trzeba dostosowac swoj tryb zycia a nie pies do czlowieka, spacery niezaleznie od pogody Quote
Justa74 Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 a nam temperatury dają się we znaki, dziś jest trochę chłodniej - tylko 28 stopni, ale wczoraj i przedwczoraj - 35. Trochę za dużo, a dla zwierzaków to koszmar - kot i pies nie mogą sobie znaleźć miejsca. Swoją drogą to masz wesoło w domu - trzy psy i to jeszcze typy mocno zabawowe...Chociaż powiem szczerze Jerremu przydałby się kompan do zabawy w postaci psa - kotka jest dla niego za delikatna, a na dodatek ma właśnie ruję - nie bawi się, tylko przysiada i muszę pilnować, żeby nie zrobił jej krzywdy. Ostatnio widziałam go w akcji z psami mojej siostry - istne szalenstwo, to jednak inna zabawa niż z kotem. Quote
eurydyka Posted July 19, 2007 Author Posted July 19, 2007 to rozmawiaj z mezem czy jestescie gotowi na innego malego psiaka :) 2 psy to ideal, 3 to za duzo ale jakos sobie radzimy Quote
Recommended Posts