Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 127
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Justa74 napisał(a):
Rozmawialyśmy i teraz wszystko w rękach mojego męża :lol: , jak jemu się spodoba, to duże prawdopodobieństwo, że maluch już jutro będzie u nas

Wow, no to trzymamy kciuki! :kciuki: A maluszek prze-słodki - takie maleństwo to sama radość, bo jeszcze mało łobuzuje, raczej się przytula :loveu:

Posted

kobitki,

zaczynam dostawac telefony z allegro z pytaniami o psiaka, ale go dzis rezerwuje dla Justy rodziny

obiecalam jednej pani z Legionowa, ze sie podpytam o inne szczeniaki (jej sie spieszy, bo postanowili rodzinnie ze wezma psiaka na urodziny syna), oczywiscie pani sie bedzie nim opiekowac, ale chcialaby zeby psiak pojawil sie w weekend w domu, podpisze umowe adopcyjna, mam jej telefon

Posted

:diabloti: Żeby podgrzać atmosferę, powiem, że dostałam poprzez allegro maila z pytaniem o to jak duży wyrośnie szczeniaczek mniej więcej...

Posted

Justa74 napisał(a):
Tylko strasznie mnie dziwi to, jak został maluch znaleziony - mleko, płatki i pies w reklamówce... Gdyby ktoś chciał pozbyć się psa, to nie wyrzucałby zakupów...

To takie zagłuszanie wyrzutów sumienia - wyrzucić, ale z "wyprawką" - żeby tak od razu z głodu nie zdechł, tylko miał jakąś szansę... :cool3:
My zimą łapaliśmy w lesie dalmatyńczyka, którego ktoś tam wyrzucił razem z... posłaniem :shake:
Obrzydliwa obłuda :angryy:

Posted

tylko... jakby sobie to maleństwo otworzyło butelkę mleka i opakowanie płatków ?!?!

na posesji skąd wzięłam moje kotki ktoś rzucił im do jedzenia... opakowanie pyz z mięsem :angryy:

Posted

ludzie bywaja strasznie okrutni, babcia nawet mi pokazala i torebke i te platki...:(

prawdopodobnie tamten psiak rudawy (na watek ktorego pokierowala Justa) zamieszka w legionowie, trzymajcie kciuki:)

Posted

Słuchajcie, moj mąż jest właśnie w trakcie dogadywania się i dziś wieczorkiem pojedzie po pieska (i tak jest teraz w Warszawie)
Więc mam nadzieję, że piesek jeszcze dziś będzie u nas:multi:
Już się nie mogę doczekać

Posted

dziekuje wszystkim za pomoc i trzeba bedzie chyba juz zaczac podmieniac w ogloszeniach fotki innych psiakow i kontakty na inne osoby

jutro nie bede miec raczej sieci, wiec nie bede mogla odsylac do konkretnych tematow

niedlugo sie zbieram po malego i w droge w okolice okecia gdzie go oddam mezowi Justy:)