eurydyka Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 odpisalam ze prosze o nr telefonu:) Quote
Justa74 Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Rozmawialyśmy i teraz wszystko w rękach mojego męża :lol: , jak jemu się spodoba, to duże prawdopodobieństwo, że maluch już jutro będzie u nas Quote
Marka Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Justa74 napisał(a):Rozmawialyśmy i teraz wszystko w rękach mojego męża :lol: , jak jemu się spodoba, to duże prawdopodobieństwo, że maluch już jutro będzie u nas Wow, no to trzymamy kciuki! :kciuki: A maluszek prze-słodki - takie maleństwo to sama radość, bo jeszcze mało łobuzuje, raczej się przytula :loveu: Quote
eurydyka Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 i sporo piszczy bo mamy nie ma:( podobno niezly ma wech bo wlazl do kuchni i pilnuje jak sie mu gotuje zarelko (wlasnie mi babcia opowiadala:) Quote
eurydyka Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 kobitki, zaczynam dostawac telefony z allegro z pytaniami o psiaka, ale go dzis rezerwuje dla Justy rodziny obiecalam jednej pani z Legionowa, ze sie podpytam o inne szczeniaki (jej sie spieszy, bo postanowili rodzinnie ze wezma psiaka na urodziny syna), oczywiscie pani sie bedzie nim opiekowac, ale chcialaby zeby psiak pojawil sie w weekend w domu, podpisze umowe adopcyjna, mam jej telefon Quote
Justa74 Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Już się nie mogę doczekać... tylko jeszcze mój mężuś nie odpisuje :roll: Quote
Justa74 Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Jest na dogo wątek o szczeniaku - rudym z Warszawy, też pilna sprawa... poszukam tego wątku Tu http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=59601&page=2 Quote
ewick Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 no bo wiesz, nie dość, ze sama chcesz wziąć pieska to dodatkowo pomagasz komuś :) - nie każdemu by się chciało ;) Quote
Justa74 Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Wiesz, tu na dogo jest wiele osób, które robią dużo, dużo więcej :lol: Zawsze je za to podziwiam Quote
ewick Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 :diabloti: Żeby podgrzać atmosferę, powiem, że dostałam poprzez allegro maila z pytaniem o to jak duży wyrośnie szczeniaczek mniej więcej... Quote
Justa74 Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Tylko strasznie mnie dziwi to, jak został maluch znaleziony - mleko, płatki i pies w reklamówce... Gdyby ktoś chciał pozbyć się psa, to nie wyrzucałby zakupów... dziwne a widziałyście to (to tak w temacie szczeniąt): http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=59687 aż mnie zatkało Quote
ewick Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 mleko i płatki, dziwne, to prawda, jak wyprawka tak na wszelki wypadek, jakby ktoś psiaka jednak znalazł Quote
Marka Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Justa74 napisał(a):Tylko strasznie mnie dziwi to, jak został maluch znaleziony - mleko, płatki i pies w reklamówce... Gdyby ktoś chciał pozbyć się psa, to nie wyrzucałby zakupów... To takie zagłuszanie wyrzutów sumienia - wyrzucić, ale z "wyprawką" - żeby tak od razu z głodu nie zdechł, tylko miał jakąś szansę... :cool3: My zimą łapaliśmy w lesie dalmatyńczyka, którego ktoś tam wyrzucił razem z... posłaniem :shake: Obrzydliwa obłuda :angryy: Quote
ewick Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 tylko... jakby sobie to maleństwo otworzyło butelkę mleka i opakowanie płatków ?!?! na posesji skąd wzięłam moje kotki ktoś rzucił im do jedzenia... opakowanie pyz z mięsem :angryy: Quote
eurydyka Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 ludzie bywaja strasznie okrutni, babcia nawet mi pokazala i torebke i te platki...:( prawdopodobnie tamten psiak rudawy (na watek ktorego pokierowala Justa) zamieszka w legionowie, trzymajcie kciuki:) Quote
Justa74 Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Słuchajcie, moj mąż jest właśnie w trakcie dogadywania się i dziś wieczorkiem pojedzie po pieska (i tak jest teraz w Warszawie) Więc mam nadzieję, że piesek jeszcze dziś będzie u nas:multi: Już się nie mogę doczekać Quote
eurydyka Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 jestesmy umowieni na przekazanie malucha:) Quote
ewick Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
eurydyka Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 dziekuje wszystkim za pomoc i trzeba bedzie chyba juz zaczac podmieniac w ogloszeniach fotki innych psiakow i kontakty na inne osoby jutro nie bede miec raczej sieci, wiec nie bede mogla odsylac do konkretnych tematow niedlugo sie zbieram po malego i w droge w okolice okecia gdzie go oddam mezowi Justy:) Quote
Recommended Posts