Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

wczoraj wieczorem na Woli (Warszawa), yorczka mojego wujka wyniuchala wieczorem pod osiedlowym smietnikiem na spacerze dziwna siatke plastikowa, biala nieprzeswitujaca a w niej: litr mleka, opakowanie platkow blyskawicznych i MALEGO SZCZENIAKA

malutki chlopczyk byl wyziebiony, ale jakos dzis troche sie udalo go odzywic i w nocy sie ogrzal

chlopczyk ma jakies 15 cm , tak ok. poltorej dloni, je sam (ryzyk i rozrobnione miesko) na szczescie, ale probuje uciskac ludzkie dlonie jakby szukal maminego mleczka

dzis wet okreslil go na ok. 4 tygodnie, dostal odrobaczenie, zalozylismy mu ksiazeczke

musi szybko znalezc dom, bo moi dziadkowie to osoby schorowane i nie dadza rady zajac sie szczeniakiem (sprzatania po maluchu to schylanie sie nie dla osob 80letnich) a ja kraze miedzy dwoma krajami

zaraz wrzuce fotki i mam prosbe o pomoc w ogloszeniach

• Replies 127
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zgadza się, tylko zdjęcie jest sprzed miesiąca, teraz Kajtek jest dużo większy! i też z ulicy - znaleziony pod koniec lutego na Pradze...

Posted

No właśnie, a teraz się zdziwiłam czytając ten wątek :evil_lol:
Na razie napisałam Maila do Eurydyke i czekam na odpowiedź. Po pieska mogłabym jechać nawet dzis (tylko wolałabym nie jeżdzić po całej Warszawie, więc może byłaby możliwość dowiezienia go gdzieś na południe Warszawy lub okolice Piaseczna, czy Raszyna?) Albo miałam zamiar z mężem jechać jutro na Paluch, może tam się mogłabym umówić? Zobaczymy co na to Eurydyke