Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 3 weeks later...
  • Replies 111
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziś dzwoniłam do Felusia umówić się na piątkową wizytę i od razu podpytać co tam u Niego słychać :)
A więc jest tak zapatrzony w swojego Pana, że nawet kroku bez Niego po mieszkaniu nie może zrobić, tam gdzie jest Pan tam jest też Felek :) Ze smyczy jest puszczany w parku, grzecznie wraca jak go Pan zawoła, jedynie jak zobaczy psa to KONIECZNIE musi polecieć się przywitać... Ale zawsze wraca bez problemów. Ma ogromny apetyt, je dosłownie wszystko :) Zazwyczaj Pan mu gotuje jakąś przystawkę tj. ryż, makaron, czy kaszę plus dostaje puszkę :) No i suche też je równo :D W domu sam (co mnie OGROMNIE zdziwiło) zostaje też bez żadnego problemu, ostatnio musiał być dwa razy po 2,5h i nic nie zniszczył, nie wył itd. :multi: A jak Pan wrócił to była radość przez 15min :)
W piątek jedziemy z Marcinem, już się nie mogę doczekać!!! :) :) :)

Posted

No i po wizycie :) Felek jak Nas zobaczył, a był akurat na balkonie z Panem to chciał wyskoczyć przez te kraty :) A jak weszliśmy do środka to skakał z 15 minut i rozdawał buziaki, był tak szczęśliwy :) Potem ciągle właził mi i Marcinowi na kolana, ale cały czas patrzył na swojego Pana :) Naprawdę ma się tam baaaaardzo dobrze :) Felek raczej nie urósł jedynie troszkę przytył teraz wygląda idealnie :D Włazi też co chwilkę na kanapę :D Ale w nocy śpi na swoim posłaniu. Apetyt ma OLBRZYMI pochłania wszystko :) Dziś kupiłam mu kostkę, którą zjadł bardzo szybko :) Jedynie Pan narzekał na to, że nie słucha za bardzo :mad: Ciągnie na smyczy, a jak zobaczy psa to tak chce do niego iść, że rękę wyrywa, ale Pan go na pewno nie odda, bo go bardzo kocha :)

A tutaj kilka zdjęć z wizyty :)