justine. Posted May 11, 2007 Author Posted May 11, 2007 amelka pieknie piszesz, niestety mc mother jest z daleka i nie da sie tak po prostu przyjsc i zobaczyc, ale wiem ze to 100% prawda co piszesz Quote
mc_mother Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 Bardzo Wam dziekuje za te wszystkie wyjasnienia:) To moze mi pomóc w podjeciu decyzji i przekonaniu rodzinki... I przepraszam, ze zawracam Wam ciagle glowe i tak dlugo podejmuje decyzje, ale naprawde nie chce popelnic bledu a juz najbadziej boje sie skrzywdzic sunke. Tak mi jej zal:(( Gdybym tylko blizej mieszkala:( Quote
justine. Posted May 12, 2007 Author Posted May 12, 2007 biala poszla do adopcji!!!! wzieli ja jacys mlodzi ludzie i ma byc u nich jako pies strozujacy. sunia niepewna i dalej nieufna ale nie bali sie jej. mamy niestety tym razem psa podhalana, 2 letniego, przemily i przepiekny. nie zostal tak skrzywdzony przez czlowieka jak sunia i daje sie grzecznie glaskac i wyciaga lapki po jeszcze. konczy mu sie kwarantanna 18.05 potem bedzie do adopcji, jak pojdzie na ogolne na pewno szybko znajdzie dom, ale moze komus zapadnie w serducho szybciej? Quote
Inez Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 A to podhalan napewno, nie jakis mix goldena? :cool3: cudeńko!:loveu: Quote
justine. Posted May 12, 2007 Author Posted May 12, 2007 a ja wiem :) cos mixowego. bardziej mix niz podhalan, nie tak jak sunia. ale jest piekny :loveu: Quote
mc_mother Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 No nieeeeee:placz: Mam tylko nadzieje, ze ja pokochaja... Quote
Camara Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 Białej życzę szczęścia w nowym domu ! a piesio... śliczny :loveu: na zdjeciu nie bardzo widać, ale uszka i łepek taki bardziej goldenowaty :p Quote
amelka0 Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 Świetnie,że Biała nie była długo bezdomna,że już ją ktoś upatrzył. Oby to był tylko dobry domek i czuli właściciele,oby dali Jej dużo miłości i oby Jej piękny wygląd nie był jedynym powodem dla którego Ją przygarnęli. Wszystkiego Naj,naj,najlepszego w Nowej Rodzinie Biała,bo na to zasługujesz. Quote
Inez Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 No własnie, mi on tez wygląda bardziej goldenkowato, troche ciemniejsza sierść i byly prawie jak mój Bafiusz. :) może ktoś jednak po niego zglosi, nie wygląda na zaniedbanego. Quote
justine. Posted May 12, 2007 Author Posted May 12, 2007 oby!! ale juz od 4 maja siedzi na kwarantannie, ktos by juz sie po niego zglosil.... dla mnie i tak bardziej podhalan :) ale ja tam znawca nie jestem Quote
Inez Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 hop do gory! On jest sam w boksie? Może uda mi się go wyrwac jutro na spacerek? :) Quote
Inez Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Dziś widziałam go na zywo i to raczej mix podhalana, tak jak justyna mówiła. Quote
Inez Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Jest strasznie chudy i mam wrażenie że chudnie jeszcze bardziej. Domek pilnie potrzebny! Quote
justine. Posted May 25, 2007 Author Posted May 25, 2007 oba podhalany juz w nowym domku, oby im sie szczesliwie wiodlo :) Quote
amelka0 Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 Wszystkiego najlepszego Pieski w Nowym Domu:multi::multi: Quote
Recommended Posts