Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 65
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bardzo Wam dziekuje za te wszystkie wyjasnienia:) To moze mi pomóc w podjeciu decyzji i przekonaniu rodzinki... I przepraszam, ze zawracam Wam ciagle glowe i tak dlugo podejmuje decyzje, ale naprawde nie chce popelnic bledu a juz najbadziej boje sie skrzywdzic sunke. Tak mi jej zal:(( Gdybym tylko blizej mieszkala:(

Posted

biala poszla do adopcji!!!!
wzieli ja jacys mlodzi ludzie i ma byc u nich jako pies strozujacy. sunia niepewna i dalej nieufna ale nie bali sie jej.

mamy niestety tym razem psa podhalana, 2 letniego, przemily i przepiekny. nie zostal tak skrzywdzony przez czlowieka jak sunia i daje sie grzecznie glaskac i wyciaga lapki po jeszcze.

konczy mu sie kwarantanna 18.05 potem bedzie do adopcji, jak pojdzie na ogolne na pewno szybko znajdzie dom, ale moze komus zapadnie w serducho szybciej?

Posted

Świetnie,że Biała nie była długo bezdomna,że już ją ktoś upatrzył.
Oby to był tylko dobry domek i czuli właściciele,oby dali Jej dużo miłości i oby Jej piękny wygląd nie był jedynym powodem dla którego Ją przygarnęli.
Wszystkiego Naj,naj,najlepszego w Nowej Rodzinie Biała,bo na to zasługujesz.

Posted

No własnie, mi on tez wygląda bardziej goldenkowato, troche ciemniejsza sierść i byly prawie jak mój Bafiusz. :)
może ktoś jednak po niego zglosi, nie wygląda na zaniedbanego.