justine. Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 nie moglam o nim nie napisac. Tak pozostawiony, bez sumienia... bylam wczoraj w schronisku, wychodzac natknelam sie na chlopaka ktory prowadzil pieknego bialego podhalana, zainteresowalam sie. biedactwo nie wiedzialo co sie dzieje, szczekal i uciekal, dostal wariacji, chyba przeczuwal....:-( okazalo sie, ze pies zostal sam. rodzice chlopaka zmarli, siostra ktorej to byl pies, wyjechala do australii a on sam nie dawal sobie z psina rady- bywal w domu tylko 2-3 razy w tygodniu!!! podrzucal klucze sasiadkom, sam sprzatal jego odchody ktore pies robil pod siebie....nie chcial juz go, mowil ze nie ma sily... zaprowadzilam go do biura okazalo sie ze nie wzial ksiazeczki (chociaz zarzekal sie ze robil co wakacje szczepienia) wiec odeslali go do lecznicy dla zwierzat- TOZu, ktora sie calkiem niedaleko znajduje. okazalo sie ze przywiazal tam psa i odszedl.... na naszej stronie podane jest ze to pies i ma 5 lat, jest na kwarantannie wiec szuka nowego domku!!!! piekny snieznobiala pan!! Quote
iwop Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 boze:placz: koejna podhalanka. trzeba ja dac na podhalany....:-( Quote
justine. Posted April 12, 2007 Author Posted April 12, 2007 ladniejsze zdjecia, moze ktos zna jakiegos milosnika rasy???? Quote
justine. Posted April 12, 2007 Author Posted April 12, 2007 iwop napisał(a):boze:placz: koejna podhalanka. trzeba ja dac na podhalany....:-( to znaczy gdzie?? zadzwonie jutro do schronu to sie dowiem jak tam z jej zdrowkiem i ich uswiadomie :) Quote
justine. Posted April 12, 2007 Author Posted April 12, 2007 nie wiem co z tymi oczkami?? wiecie cos na ten temat? Quote
iwop Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 camara jest aniołem stróżem podhalanów. zaraz do niej napiszę :-( Quote
Camara Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 mała ma chyba zapalenie spojówek :cool1: zaraz dam jej ogłoszenie na serwis OP... ale Szczecin tak daleko :shake: mogę prosić o jakiś nr kontaktowy? Quote
justine. Posted April 12, 2007 Author Posted April 12, 2007 [quote name='Camara']mała ma chyba zapalenie spojówek :cool1: zaraz dam jej ogłoszenie na serwis OP... ale Szczecin tak daleko :shake: mogę prosić o jakiś nr kontaktowy? jasne, wjustynka@wp.pl 661 851 117 Quote
Inez Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Widziałam ją, jest naprawde piękna ale przestraszona, zupełnie sie nie odnajduje. Potrzebna pomoc. Quote
iwop Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 trzeba jej szukac chociaż tymczasu bo depresja gwarantowana:shake: Quote
Inez Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Ja sie zastanawiam czy to napewno jest suczka? Na stronie widnieje jako pies: http://szczecin.schronisko.net/kwarantanna4724-0.html Quote
iwop Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 to co oni w tym schronie...:angryy: psa od suki nie odróżniaja...? a moze to inny? Quote
justine. Posted April 17, 2007 Author Posted April 17, 2007 wiem dzwonilam do nich ale mnie zingnorowali. Rozmawialam z tym chlopakiem ktory mial ja dwa lata i powiedzial ze to suczka wiec mysle ze to w schronie sie rabneli. Quote
doris_day Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Witam serdecznie, zrobiłam strone na Allegro - może pomoże to w znalezieniu domu tej piękności. http://www.allegro.pl/item186721125_owczarek_podhalanski_piekna_sunia_czeka_na_dom_.html Quote
justine. Posted April 17, 2007 Author Posted April 17, 2007 [quote name='doris_day']Witam serdecznie, zrobiłam strone na Allegro - może pomoże to w znalezieniu domu tej piękności. http://www.allegro.pl/item186721125_owczarek_podhalanski_piekna_sunia_czeka_na_dom_.html dzieki! moze ktos zwroci na nia uwage, jest taka sliczna i smutna. Quote
justine. Posted April 19, 2007 Author Posted April 19, 2007 bylam, sprawdzilam. to chlopak. przepraszam za zle informacje ale to chlopak mnie w blad wprowadzil. niestety ponoc jest agresywny :( wcale sie nie dziwie jak nagle ktos wciagnalby mnie w takie niemile miejsce tez bym byla zla :(:angryy: Quote
justine. Posted April 19, 2007 Author Posted April 19, 2007 ludzie spojrzcie na niego!! on marnieje w oczach to kupka nieszczesliwego nieszczescia, jedyna nadzieja ktora byla, zmienila zdanie jak okazalo sie ze to nie jest sunia (do tego koniecznie niewysteryzlizowana- dziwne) :( Quote
justine. Posted April 20, 2007 Author Posted April 20, 2007 i co? i nic???????? :-( :placz: :placz: :placz: :-( podnosze bidule. czy plec naprawde ma tak ogromne znaczenie ze juz nikt sie nim nie interesuje??? Quote
justine. Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 jest pan zainteresowany psem, ale on jest z okolic warszawy, nie da rady przyjechac czy daloby rade jakos transport wykombinowac? Quote
Recommended Posts