Gosia. Posted March 1, 2013 Posted March 1, 2013 Witaj, bardzo się cieszę, że Cię przygnała :) widzisz wszystko wynika z tego, że człowiek mało się w tym wszystkim orientuje ;) Kama sięga mnie do kolana, byłoby fajnie gdyby mogła pobyć gdzieś, gdzie ją trochę uczłowieczą, ona chodzi cały czas niesamowicie spięta, strach u tego psiaka powoduje, że cały czas kontroluje co się wszędzie dzieje a nie umie skoncentrować się na jednej rzeczy. O banerek bardzo proszę oczywiście :razz: Quote
Bjuta Posted March 2, 2013 Posted March 2, 2013 Jeszcze nie dostałam banerka. Ten hotelik o którym pisałam jest pod Wieliczką. 350 zł. To nie jest domowy hotelik. Psy mieszkają w takim psim domku, a cały dzień chodzą po ogrodzie. Ale jeszcze mi panie nie potwierdziły, że dadzą radę psiaka przyjąć. Quote
Gosia. Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 Ciekawe, co panie napiszą, cierpliwie czekamy. Kama dostała jeszcze trochę czasu w"swoim" domu. Matka znowu wyjechała, tym razem na kilka miesięcy. Quote
Bjuta Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 Panie z hoteliku przeczytały wątek - ale proszą o rozmowę. Cena hoteliku to 12 zł / dzień. Quote
Gosia. Posted March 5, 2013 Posted March 5, 2013 Dzwoniłam ale Panie nie odbierają, pewnie zajęte psiakami :) zadzwonię trochę później Quote
Bjuta Posted March 5, 2013 Posted March 5, 2013 Tak, tam trzeba parę razy, bo one jeszcze ganiają w zaprzęgach. :) Gosiu - a podaj mi na PW swój numer, wykręcę do Ciebie. Quote
Gosia. Posted March 6, 2013 Posted March 6, 2013 Rozmawiałam z sympatyczną Panią z hoteliku, miejsce dla Kamy się znajdzie ale Pani zaproponowała abyśmy jeszcze trochę poczekały z jej wyjazdem pod Wieliczkę. Najlepsze w jej przypadku byłoby przejście z domu obecnego do domu stałego. Mamy ciut więcej czasu, żeby szukać dalej, bardzo proszę Madzie i Saphirę jeżeli mogą o sprawdzenie,które ogłoszenia wygasły i ewentualnie o zrobienie nowych :) a resztę osób PROSZĘ, ZAGLĄDAJCIE DO KAMY I PODRZUCAJCIE JĄ DO GÓRY, może gdzieś już jest ten ktoś kto ją pokocha ? Quote
saphira18 Posted March 6, 2013 Posted March 6, 2013 [quote name='Gosia.']Rozmawiałam z sympatyczną Panią z hoteliku, miejsce dla Kamy się znajdzie ale Pani zaproponowała abyśmy jeszcze trochę poczekały z jej wyjazdem pod Wieliczkę. Najlepsze w jej przypadku byłoby przejście z domu obecnego do domu stałego. Mamy ciut więcej czasu, żeby szukać dalej, bardzo proszę Madzie i Saphirę jeżeli mogą o sprawdzenie,które ogłoszenia wygasły i ewentualnie o zrobienie nowych :) a resztę osób PROSZĘ, ZAGLĄDAJCIE DO KAMY I PODRZUCAJCIE JĄ DO GÓRY, może gdzieś już jest ten ktoś kto ją pokocha ? na tablicy odświeżam cały czas kiedy można, na reszcie wygasa po ok miesiącu. przydały by się jakieś nowe zdjęcia... może troszkę tekst zmodyfikować, jak się coś zmieniło Quote
Gosia. Posted March 7, 2013 Posted March 7, 2013 Super, bardzo dziękuję :) Będą nowe zdjęcia Kamuli w weekend o ile nie będzie się panienka wierciła na spacerze jak to miewa w zwyczaju na widok osoby robiącej zdjęcia :razz: Quote
Gosia. Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 Bardzo prosimy razem z Kamulką o Wasze wsparcie :) po weekendzie napiszę dlaczego, kciuki kochane proszę trzymać mooocno !!! A św. Franciszek i Roch niech o nas też pamiętają :) Quote
Romina_74 Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 ja również cały czas śledzę wątek i trzymam kciuki za znalezienie dobrego domku dla suni! Quote
Bjuta Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 Dostałam banerek - oby się nie przydał! :) Dziękuję Jofracy! :) Quote
Romina_74 Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 Dziewczyny - sorry, może gdzieś na wątku jest ale nie doczytałam - w jakim mieście teraz przebywa Kama? Quote
Gosia. Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 Kama przebywa w Katowicach, dzisiaj mamy stresujący, decydujący,ważny ogromnie dzień :) kciuki ,kciuki ... Quote
Gosia. Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 Bardzo się boję, dzień mija powoli a osoba zainteresowana niestety nie odzywa się... Quote
Gosia. Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 (edited) Taka niecierpliwa jestem, chciałabym dla niej szczęśliwego, dobrego życia, żeby zobaczyła że człowiek może być dobry :) I przede wszystkim, że można żyć i się nie bać Edited March 11, 2013 by Gosia. Quote
Recommended Posts