Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 151
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Najwięcej psów idzie z ogłoszenia na stronie schroniska, może tam się uda Kamę umieścić???

Kasiu czy możesz tam dać Kamę?
W końcu tam może trafić za jakiś czas!

Posted (edited)

soboz4 napisał(a):
Najwięcej psów idzie z ogłoszenia na stronie schroniska, może tam się uda Kamę umieścić???

Kasiu czy możesz tam dać Kamę?
W końcu tam może trafić za jakiś czas!

Jasne, nie ma problemu!

Edit: dodane :).

Edited by maciaszek
Posted

Dziewczyny bardzo Wam dziękuję !!! Wczoraj byłyśmy na spacerze, Kama+śnieg=wieeelkie szaleństwo :)
patrzę na jej wyczyny z ogromną przyjemnością, jej radość życia - bezcenne !!!
zapraszam na jej wątek różne osoby ale ludzie mnie nie znają i myślę, że to jest powód do tego aby tutaj nie zaglądać,
tak sobie to przynajmniej tłumaczę, zerkam na przypadkowe wątki i widzę jaki tam jest ruch...
smutne ...

Posted

to bolączka wielu psów, do Darmy która potrzebuje pomocy tez nikt nie zagląda, takich psów mamy sporo niestety.
Z naszych wolontariuszy sporo nie jest zapisanych na dogo, a część uznaje tylko swój watek...

Posted

Gosia. napisał(a):
Wydaje mi się że osoby chcące pomagać zwierzętom powinny ze sobą współpracować a nie rywalizować w jakiś sposób.

jest tyle bezdomnych, potrzebujących psów że nie sposób wszystkim pomóc, pomagamy tyle na ile nam czas pozwala;
rywalizacji nie spotkałam jeszcze...

Posted

Gosia. napisał(a):
Wydaje mi się że osoby chcące pomagać zwierzętom powinny ze sobą współpracować a nie rywalizować w jakiś sposób.

To na pewno nie jest rywalizacja, po prostu część osób jak nie ma nic ciekawego do powiedzenia to siedzi cicho, rozumiem to, bo tez długo nie mogłam zrozumieć tych dziwnych postów "hoopsa do góry..", które dla mnie nic nie wnosiły.

Z jednej strony to zwiększa widoczność danego psa, ale z drugiej, to nudne potem przez całą stronę czytać o hopsaniu, jak chce się czegoś nowego dowiedzieć o psie!

Posted

Ja tak niektóre sytuacje z wątków odebrałam, być może się mylę. Mam ogromny szacunek dla pomagających zwierzakom bo wiem ile trzeba w to włożyć trudu i właśnie tego drogocennego czasu :) a "hoopsa" to też była dla mnie czarna magia :)

Posted (edited)

Gosia. - trudno będzie znaleźć tymczas dla psa, który jest agresywny wobec innych psów...
Taki tymczas znalazłam:
[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/215029-Oferuję-DT-okolice-Warszawy[/url]!

Edited by stzw
Posted (edited)

niestety tak ,to ona :( miala tam być kilka tygodni w czasie wakacji. Sytuacja się baaardzo skomplikowała nie tylko Kamie ale i jej właścicielce, dziewczynie nie pomozemy ale Kamie postarajmy się. Ona nie jest suuuper agresorem, to jest pies który nie atakuje z nienacka człowieka i drugiego psa. Skoro wyciąga się ze schronisk agresywne psy,agresywnych ras i daje się im szansę to porównując jej zachowanie w stosunku do innych Kama to jest Pikuś...

Edited by Gosia.
Posted

Gaosiu. Lidzia mnie tu przygnała - Twoje rozczarowanie ruchem na wątku jest zdecydowanie za mocne! Masz tu najbardziej obrotnie katowickie wolontariuszki chyba już w komplecie. :lol: Dla mnie ruch jest tu jak w ulu, na większości moich wątków są 3 osoby... Zamówię banerek, bo nie wiem jak inaczej pomóc. Czy chcesz żebym popytała w znajomym hoteliku o miejsce? Jakiej ona jest wielkości?