Wojtecki Posted April 14, 2004 Posted April 14, 2004 Oczywiście, że tak :D Znowelizuję sposób wystawiania ogarów i Poświata będzie biegać na ringówce :roll: Gosiu ,a będziesz w Opolu ? :lol: Mam zgłoszoną Poświatę i na Międzynarodówkę i na Klubówkę ... to może byśmy cosik nad Twoją propozycją nowelizacji się zastanowili ?? :wink: Quote
Gosia & c.o. Posted April 15, 2004 Posted April 15, 2004 Tak tak będę w Opolu przez oba dni :wink: Bardzo chętnie się z Wami spotkam :D W sobotę będę raczej siedzieć przy ringu lhasa apso, więc tam możecie mnie spotkać :roll: No i Oczywiście wszystko zależy od Poświatki i tego czy zechce się ze mną wystawić :roll: Quote
PATIszon Posted April 17, 2004 Posted April 17, 2004 Zobaczcie co skopiowalam z listy dyskusyjnej. Mam nadzieje, ze mi wybacza. Sliczne te psiury, a pierwsza od prawej to wykapana Kenia (oczywiscie tylko z paszczy bo pewno jest dwa razy wyzsza) http://www.rhodesian-ridgeback.sk/slovak/vysfoto6/k_046.jpg Quote
Dalmati&Maja Posted April 17, 2004 Posted April 17, 2004 Piękne!!! :D Faktycznie ten jeden psiak jest baaardzo podobny do Keni, która widać na Twym emblemacie :P Quote
Kika Posted April 17, 2004 Posted April 17, 2004 A tu macie moją Bafiśkę wiosennie Cosik jeszcze dołożę, ale mi się album zbuntował. Quote
nice_girl Posted April 17, 2004 Posted April 17, 2004 Bafisia jak zwykle wyglada cudownie :wink: Quote
Poświata Posted April 17, 2004 Author Posted April 17, 2004 A tu macie moją Bafiśkę wiosennie Fajne zdjęcia, aż jest czym odetchnąć. Chyba Ci zazdroszczę :oops: tych przestrzeni (i sarenek),. Quote
Dalmati&Maja Posted April 17, 2004 Posted April 17, 2004 Twoja Bafisia jest piękna!! :D A jaka wiosna cudowna :lol: Quote
Wojtecki Posted April 17, 2004 Posted April 17, 2004 Tak tak będę w Opolu przez oba dni :wink: Bardzo chętnie się z Wami spotkam :D W sobotę będę raczej siedzieć przy ringu lhasa apso, więc tam możecie mnie spotkać :roll: No i Oczywiście wszystko zależy od Poświatki i tego czy zechce się ze mną wystawić :roll: No to super !! :lol: My planujemy dojechać w piątek pod wieczór w okolice Opola - konkretnie do Turawy. mamy tam jakiś bungalow zarezerwowany w ośrodku nad jeziorem jakimś chyba .. 8) Tak więc do zobaczenia ... :P Quote
Wojtecki Posted April 17, 2004 Posted April 17, 2004 Zobaczcie co skopiowalam z listy dyskusyjnej. Mam nadzieje, ze mi wybacza. Sliczne te psiury, a pierwsza od prawej to wykapana Kenia (oczywiscie tylko z paszczy bo pewno jest dwa razy wyzsza) http://www.rhodesian-ridgeback.sk/slovak/vysfoto6/k_046.jpg Pieseczki są śliczne :D Ale oczywiście Kenia jest naj,naj,najpiękniejsza !! :lol: Quote
Wojtecki Posted April 17, 2004 Posted April 17, 2004 A tu macie moją Bafiśkę wiosennie. Jejku,Bafi jest coraz piękniejsza - :) Mira,zrób jej szybko Interchampiona !! :P A potem 101 "kropków" .. :D Quote
Gosia & c.o. Posted April 18, 2004 Posted April 18, 2004 Mira,zrób jej szybko Interchampiona !! :P Hehe szybko :D Na Interchampionat potrzeba minimum rok i jeden dzień :lol: Quote
Kika Posted April 18, 2004 Posted April 18, 2004 Mira,zrób jej szybko Interchampiona !! :P Hehe szybko :D Na Interchampionat potrzeba minimum rok i jeden dzień :lol: A co to jest na przeciw wieczności :wink: :wink: Quote
Kika Posted April 18, 2004 Posted April 18, 2004 Dalszy ciąg wiosennej wyprawy na wały nadrzeczne, Bafi w szalonej gonitwie - ona to bardzo lubi A tutaj portret do paszportu :wink: Quote
Gosia & c.o. Posted April 18, 2004 Posted April 18, 2004 śliczne śliczne śliczne śliczne śliczne śliczne śliczne śliczne śliczne śliczne śliczne śliczne śliczne śliczne śliczne śliczne śliczne śliczne śliczne śliczne śliczne śliczne śliczne śliczne śliczne śliczne śliczne śliczne śliczne śliczne śliczne śliczne śliczne śliczne śliczne śliczne śliczne śliczne śliczne śliczne śliczne śliczne śliczne śliczne śliczne śliczne śliczne śliczne śliczne śliczne śliczne śliczne śliczne śliczne śliczne śliczne śliczne śliczne śliczne śliczne :D Quote
Kika Posted April 18, 2004 Posted April 18, 2004 Gosia masz juz championat dla Bomby? Jeśli tak , to ile to trwało? Quote
Gosia & c.o. Posted April 18, 2004 Posted April 18, 2004 Wysłałam zaraz następnego dnia papiery, ale jeszcze nic nie dostałam :-? Pewnie trochę czasu minie zanim Katowice wyślą sprawozdanie do ZG :roll: Quote
Kika Posted April 18, 2004 Posted April 18, 2004 Podobno z ZG i tak wysyłają pisma z zapytaniem o wnioski CWC do oddziałów, więc tempo w jakim oddział robi katalog powystawowy nie ma tu większego znaczenia. Quote
Gosia & c.o. Posted April 18, 2004 Posted April 18, 2004 Być może :roll: Ale jak przyjdzie to napewno Was wszystkich poinformuję :D Quote
Wojtecki Posted May 6, 2004 Posted May 6, 2004 :lol: Hej , Dziewczyny i Chłopaki !! 8) A co to , nie macie żadnych nowych fotek ? Może ktoś ma zdjęcia posokowców hanowerskich - bo chyba tu jeszcze żaden nie pokazał się ?!? :( Quote
Gosia & c.o. Posted May 6, 2004 Posted May 6, 2004 Ooo Wojtecki dawno Cię tu nie było :-? A ja wstawię zdjęcie też posokowca, ale bawarskiego, suczka, którą miałam przyjemność wystawiać w Katowicach i otrzymałyśmy razem BOB i BOG II :D : Quote
Wojtecki Posted May 6, 2004 Posted May 6, 2004 Ooo Wojtecki dawno Cię tu nie było :-? A ja wstawię zdjęcie też posokowca, ale bawarskiego, suczka, którą miałam przyjemność wystawiać w Katowicach i otrzymałyśmy razem BOB i BOG II :D : Hej Gosiu - baaaardzo stęskniłem się za Wami wszystkimi ... 8) Mam od jakiegoś czasu taki straszny nawał roboty,że nie mogę się , nie powiem w co, podrapać :lol: Na jaką wystawę wybierasz się ,bo my jedziemy do : PŁOCKA LUBLINA KRAKOWA To może byśmy " Poświatowską " przetestowali po Twojemu ?? :P Quote
Gosia & c.o. Posted May 6, 2004 Posted May 6, 2004 Do Lublina nie wiem :-? Kraków napewno :D I bardzo chętnie "potestuję" z Poświatką :lol: Quote
Wojtecki Posted May 6, 2004 Posted May 6, 2004 Do Lublina nie wiem :-? Kraków napewno :D I bardzo chętnie "potestuję" z Poświatką :lol: no to superowo ! :lol: Quote
Recommended Posts