Gosia & c.o. Posted April 4, 2004 Posted April 4, 2004 Mausa psiaki śliczne :D a Basthis moim skromnym zdaniem powinna wygrać rasę w Lesznie... :roll: Quote
Alsa Posted April 4, 2004 Posted April 4, 2004 Kolejne zdjęcia Gai...nie zwracajcie uwagi na te "świecące" różnymi kolorami oczka :wink: Chciała się zmieścić cała haha Quote
Dalmati&Maja Posted April 4, 2004 Posted April 4, 2004 Ło jejuuu ! Toż to cuda są :lol: !!! A tym bardziej się cieszę, że dalmatianki :D VI grupa (cała) jest naprawdę THE BEST :lol: !!!! Ja narazie mam jedno 'nowe' zdjęcie Maji tylko znów kłopot z moimi umiejętnościami... :roll: :wink: Trzebaby sesje zdjęciową powtórzyc... :lol: Quote
Kika Posted April 4, 2004 Posted April 4, 2004 Dalmati to się ucz :wink: - będzie później jak znalazł. :D Quote
Kika Posted April 4, 2004 Posted April 4, 2004 mausa to zdjęcie u góry bardzo lubię - one są tu takie słodziutkie, takie aniołki. Quote
mausa Posted April 4, 2004 Posted April 4, 2004 Kikateraz to aniołki, ale czasami do "diabełki wcielone" :wink: Quote
Poświata Posted April 4, 2004 Author Posted April 4, 2004 O +/-14,oo ma być Parada Ras Polskich, w której występuje Poświata. Super. Przyjade pokibicowac. Trzymac kciuki tez bede oczywiscie :lol: Pati i gdzie byłaś. Ponoć Ci się auto rozkraczyło, a Ty autobusami nie umiesz jeździć??? Ale kciuki chyba trzymałaś bo ładnie wszystko wyszło. Quote
Poświata Posted April 4, 2004 Author Posted April 4, 2004 Acha, i jeszcze jedno, jutro będą zdjęcia z wystawy i z parady. pozdrawiam Quote
PATIszon Posted April 4, 2004 Posted April 4, 2004 Pati i gdzie byłaś. . Na wystawie, a gdzie mialam byc :niewiem: Ladnie wyszlo, bo ladne psy paradowaly to co mialo nie wyjsc. Generalnie znajomych spotkalam dzis tylu, ze szok. Glownie koniarze, ale Dogomaniacy tez byli . Bardzo milo spedzilam dzien na wystawie, zobaczylam BIS-a (nigdy nie udawalo mi sie dotrwac) i ogolnie bylo super. A najsuprzejsze byly gofry z bita smietana. :lol: Quote
PATIszon Posted April 5, 2004 Posted April 5, 2004 Moge napidac jakie rasy byly, nie mampojecia o imionach psiakow. 1) Bearded Collie 2) Welsh Terrier 3) Beagle Quote
Gosia & c.o. Posted April 5, 2004 Posted April 5, 2004 Coś mi się wydaje, że na tym zdjęciu jest pani Karolina ze sznaucerem miniaturą czarno - srebrnym :roll: Quote
PATIszon Posted April 5, 2004 Posted April 5, 2004 No faktycznie na Welsha to mi nie wyglada. Nie wiem skad mi sie wzielo, ze tam byl Welsh :hmmmm: Poczekajmy na oficjalne wyniki, moze ktos ma.. Quote
Wojtecki Posted April 5, 2004 Posted April 5, 2004 No faktycznie na Welsha to mi nie wyglada. Nie wiem skad mi sie wzielo, ze tam byl Welsh :hmmmm:Poczekajmy na oficjalne wyniki, moze ktos ma.. PATI, Kochanie - przyznaj się co piłaś do tych goferów :lol: bo chiba cosik Ci się zwrok zamglił .... :wink: Quote
PATIszon Posted April 5, 2004 Posted April 5, 2004 PATI, Kochanie - przyznaj się co piłaś do tych goferów :lol: bo chiba cosik Ci się zwrok zamglił .... :wink: Nic nie pilam! Tym razem trawkie palilam... Quote
Wojtecki Posted April 5, 2004 Posted April 5, 2004 Nic nie pilam! Tym razem trawkie palilam... Aaaahaa... to już rozumiem,bo ta młoda wiosenna trawka to taka odurzająca jeszcze jest .. :lol: Quote
mausa Posted April 6, 2004 Posted April 6, 2004 Pat&Brutus, witaj sympatyczny "naleśniczku" :lol: ( to te duuuże uszka) :wink: Quote
Poświata Posted April 6, 2004 Author Posted April 6, 2004 http://www.dogomania.pl/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&p=301766#301766 Obejrzyjcie zdjęcia z Parady Ras Polskich na warszawskiej wystawie. zapraszam Quote
Poświata Posted April 6, 2004 Author Posted April 6, 2004 A teraz najświeższe zdjęcia z wystawy: Pałasz i Puzon Quote
Poświata Posted April 6, 2004 Author Posted April 6, 2004 A to bracia Poświaty - Pogwar i Piastun Tu klasa szczeniąt - suczki Aria i Nutka Quote
Poświata Posted April 6, 2004 Author Posted April 6, 2004 Poświata ze swoją siostrą Pomną Gawra, Pomna i Poświata A tak wyglądało sędziowanie.... Quote
Poświata Posted April 6, 2004 Author Posted April 6, 2004 Teraz odcinek zatytułowany: Ogórek i jej pańcia Bea100 Ogórek przed wejściem na ring Ogórek pokazuje ząbki Ogórek na ringu w oczekiwaniu na zaczęcie sędziowania Ogórek z konkurentką Psotą. pozdrawiamy Bea100 Quote
Poświata Posted April 6, 2004 Author Posted April 6, 2004 A tu Poświata z koleżanką Bafi resztę zdjęć Bafi Kika wstawi osobiście pozdrawiamy Kikę Quote
Recommended Posts