Jump to content
Dogomania

GALERIA GRUPY VI - (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

Inne grupy lub rasy mają swoje galerie. Dlaczego nie my - grupa VI?.

Jest nas w sumie niewiele i może połączymy siły i zrobimy wspólny album naszych psiaków?

Cała nasza grupa to:

Sekcja 1: psy gończe

1.1. Duże psy gończe;

1.2. Psy gończe średniej wielkości;

1.3. Małe psy gończe;

Sekcja 2: posokowce;

Sekcja 3: rasy pokrewne.

Jeśli macie: bassety (wszystkie/różne), beagle, dalmatyńczyki, gończe polskie i inne, ogary polskie, posokowce bawarskie i hanowerskie, Rhodesiany (chyba o nikim nie zapomniałam?)

- to wszystkich bardzo, bardzo serdecznie zapraszam!!!!!!!!!!!!!

P.S. Poza zdjęciem proszę parę słów o sobie i psiaku.

• Replies 416
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

magda żeby móc umieścić zdjęcie w galerii Dogomanii musi ono być gdzieś w internecie - posiada wtedy swój własny adres, który jest podany we właściwościach danego zdjęcia.

Potem w naszej opcji "odpowiedz" wystarczy tylko zrobić coś takiego:

adres zdjęcia, czary mary i już.

Czekam na pierwsze fotki!!!

pozdrawiam

Posted

Ta bestia poniżej ma obecnie 8 miesiecy a zdjecie było zrobione gdy był malutki (miał strasznie mało kropek i były prawie niewidoczne). teraz jego kropki prezentują się o wiele lepiej :-)) ( tyle że nie mam jego aktualnych zdjęć)

Ma na imie Dankan jest strasznym żarłokiem i urwisem :laola:

Posted

W międzyczasie zobaczcie moją psicę.

Poświata w kwietniu skończy 2 lata. I jest najsłodsza pod słońcem, a jaki z niej pieszczoch...

_206163_n.jpg

tu miała kilka tygodni, zdjęcie pochodzi jeszcze z hodowli,

_206148_n.jpg

a tu ma już 16 miesięcy.

Posted

Chwilowo problem sam się rozwiązał - nie mogę dorzucić nowych zdjęć na moją stronę bo jest jakaś awaria.

Ale z dziką radością prezentuję zdjęcie Rasty z jej szczeniackich czasów: :D

Rasta_gazetowe.jpg

Tearaz Rasta ma 4 lata (skończone 29 stycznia) i cudny charakter. Naprawdę nazywa się Anakonda Krakowskie Cętki i, o czym pewnie większość z Was już wie, jest głucha od urodzenia, co w jej przypadku jest niewiele znaczącym szczegółem ;)

Aby obejrzeć więcej zdjęć i poczytać o kochanej piegusce zapraszamy na naszą stronę :)

Posted

Aniu przepraszam za jakość zdjęć, ale to co przysłałaś musiałam ciutek powiększyć i dlatego tak niestety wyszło, co nie zmienia faktu, że sunia jest śliczna.

pozdrawiamy

Posted

Szkoda, że nie można dodać zdjęć jako załącznik, ale trudno, postaram się wkleić :)

Gaja.jpg

Gaja ze swoja ulubiona zabawką- hantelkiem, którego niestety już nie ma, bo panienka tak go zmaltretowała, że trzeba było go wyrzucić :wink:

plaza3.jpg

Wydawałoby się, że Gaja za patykiem pobiegnie wszędzie, ale, oczym "poinformowała" nas na wakacjach, nie do wody :lol:

gaja.jpg

Jak zwykle na swoim kocyku....

Gaja%20po%20kapieli.jpg

Taką minę ma zawsze jak wyjdzie z wanny po kąpieli, dopiero później jej się humor poprawia, bo dostaje kolację :D