Poświata Posted February 8, 2004 Posted February 8, 2004 Inne grupy lub rasy mają swoje galerie. Dlaczego nie my - grupa VI?. Jest nas w sumie niewiele i może połączymy siły i zrobimy wspólny album naszych psiaków? Cała nasza grupa to: Sekcja 1: psy gończe 1.1. Duże psy gończe; 1.2. Psy gończe średniej wielkości; 1.3. Małe psy gończe; Sekcja 2: posokowce; Sekcja 3: rasy pokrewne. Jeśli macie: bassety (wszystkie/różne), beagle, dalmatyńczyki, gończe polskie i inne, ogary polskie, posokowce bawarskie i hanowerskie, Rhodesiany (chyba o nikim nie zapomniałam?) - to wszystkich bardzo, bardzo serdecznie zapraszam!!!!!!!!!!!!! P.S. Poza zdjęciem proszę parę słów o sobie i psiaku. Quote
Poświata Posted February 8, 2004 Author Posted February 8, 2004 To ma być ta właściwa galeria. Zapraszam!!! Quote
Poświata Posted February 8, 2004 Author Posted February 8, 2004 magda żeby móc umieścić zdjęcie w galerii Dogomanii musi ono być gdzieś w internecie - posiada wtedy swój własny adres, który jest podany we właściwościach danego zdjęcia. Potem w naszej opcji "odpowiedz" wystarczy tylko zrobić coś takiego: , czary mary i już. Czekam na pierwsze fotki!!! pozdrawiam Quote
Ania i Salma Posted February 8, 2004 Posted February 8, 2004 Nie wiem nic na temat komputerów ponad to co mi jest potrzebne :oops: Gdzie polecasz umieścić zdjęcie w internecie aby łatwo potem przenieść je na dogomanię ? Quote
magda_f Posted February 8, 2004 Posted February 8, 2004 Ta bestia poniżej ma obecnie 8 miesiecy a zdjecie było zrobione gdy był malutki (miał strasznie mało kropek i były prawie niewidoczne). teraz jego kropki prezentują się o wiele lepiej :-)) ( tyle że nie mam jego aktualnych zdjęć) Ma na imie Dankan jest strasznym żarłokiem i urwisem :laola: Quote
magda_f Posted February 8, 2004 Posted February 8, 2004 dzięki za umieszczenie mojego Dankanka :P Quote
Poświata Posted February 8, 2004 Author Posted February 8, 2004 Ania i Salma wysyłam Ci informację na emaila. pozdrawiam Quote
jovka Posted February 8, 2004 Posted February 8, 2004 Jovka kolej na Twojego pupila. A myślisz, że co ja robię? Próbuję wybrać jedno zdjęcie - a to na razie niemożliwe :lol: Quote
Poświata Posted February 8, 2004 Author Posted February 8, 2004 Wybierz drogą losową, albo wklej kilka, a my zagłosujemy na to jedyne i wtedy resztę wykasujesz. pozdrawiam Quote
Poświata Posted February 8, 2004 Author Posted February 8, 2004 W międzyczasie zobaczcie moją psicę. Poświata w kwietniu skończy 2 lata. I jest najsłodsza pod słońcem, a jaki z niej pieszczoch... tu miała kilka tygodni, zdjęcie pochodzi jeszcze z hodowli, a tu ma już 16 miesięcy. Quote
jovka Posted February 8, 2004 Posted February 8, 2004 Chwilowo problem sam się rozwiązał - nie mogę dorzucić nowych zdjęć na moją stronę bo jest jakaś awaria. Ale z dziką radością prezentuję zdjęcie Rasty z jej szczeniackich czasów: :D Tearaz Rasta ma 4 lata (skończone 29 stycznia) i cudny charakter. Naprawdę nazywa się Anakonda Krakowskie Cętki i, o czym pewnie większość z Was już wie, jest głucha od urodzenia, co w jej przypadku jest niewiele znaczącym szczegółem ;) Aby obejrzeć więcej zdjęć i poczytać o kochanej piegusce zapraszamy na naszą stronę :) Quote
Poświata Posted February 8, 2004 Author Posted February 8, 2004 A to są pieski MacRosa - Basety artezyjsko-normandzkie Bourbon Sonata pozdrawiamy właściciela Beata&Poświata Quote
Ania i Salma Posted February 9, 2004 Posted February 9, 2004 Beatko, bardzo dziękuję :D Chciałabym tylko dodać, że na tym zdjęciu u góry po lewej Salcia ma 9 tygodni. W tej chwili ma 2,5 roku i chyba nigdy nie wyrośnie ze szczeniaczkowych zabaw :lol: Quote
Poświata Posted February 9, 2004 Author Posted February 9, 2004 Aniu przepraszam za jakość zdjęć, ale to co przysłałaś musiałam ciutek powiększyć i dlatego tak niestety wyszło, co nie zmienia faktu, że sunia jest śliczna. pozdrawiamy Quote
Alsa Posted February 9, 2004 Posted February 9, 2004 Szkoda, że nie można dodać zdjęć jako załącznik, ale trudno, postaram się wkleić :) Gaja ze swoja ulubiona zabawką- hantelkiem, którego niestety już nie ma, bo panienka tak go zmaltretowała, że trzeba było go wyrzucić :wink: Wydawałoby się, że Gaja za patykiem pobiegnie wszędzie, ale, oczym "poinformowała" nas na wakacjach, nie do wody :lol: Jak zwykle na swoim kocyku.... Taką minę ma zawsze jak wyjdzie z wanny po kąpieli, dopiero później jej się humor poprawia, bo dostaje kolację :D Quote
Poświata Posted February 9, 2004 Author Posted February 9, 2004 Alsa fajnie, że dołączyłaś do naszego albumu. pozdrawiamy Quote
Kika Posted February 9, 2004 Posted February 9, 2004 TO my też dołączamy do galerii ŁADNA PANNA? to na naszej pierwszej wystawie-też udanej. Quote
Poświata Posted February 9, 2004 Author Posted February 9, 2004 No cóż, dużo nie będę komentować - mamy do czynienia z przyszłą championką, co jak sądzę nastąpi w terminie wymaganym, czyli nie dalej niż za 1/2 roku. Quote
Poświata Posted February 9, 2004 Author Posted February 9, 2004 Zrobio nam się kropeczkowo, to pozwolę sobie, dla odmiany wstawić drugiego w Dogomanii ogara. Właścicielką jest Bea100. pozdrawiamy Beata&Poświata Quote
Recommended Posts