Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 139
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Keniusiu... gdziekolwiek teraz jesteś i cokolwiek robisz - życzę Ci, żebyś już zawsze była szczęśliwa, żeby Twoje gorące psie serduszko miało kogo kochać i samo było kochane. Żebyś nigdy już nie zaznała bólu tułaczki i poniewierki. Gdziekolwiek teraz jesteś i cokolwiek robisz - kochamy, pamiętamy, myślimy.

Posted

Ja się zaraz zastrzelę:crazyeye::placz::mdleje::flaming:
Czyli, że karcia była w schronisku?? Ale czy to na sto procent chodzi o Keniusię, może się nie dogadały z kierowniczką o którego pieska chodzi??
Keniusiu, nie rób nam tego!:placz:

Posted

była dzisiaj i przy okazji sprawdziła psiaki z dogo, sama nam je pokazywała, więc je doskonale znała. Był domek dla jednego z nich, ale psiak wyadoptowany, oprócz Kenii jeszcze 2 psiaki z jeleniej na dogo za TM:(

Posted

Seaside jak tu zajrzy to się chyba zapłacze... Keniusiu, Skarbie, odeszłaś niczyja, ale wiedz, że na zawsze pozostaniesz w naszych sercach:( Ilekroć ktoś szukał starszego pieska zawsze wspominałam między innymi o Tobie. Żegnaj, śliczna czarna kruszyno
[*]

• 4 months later...
Posted

magda z. napisał(a):
Kenie została zagryziona:-( wieści od karci-pewne i sprawdzone

Kolejna pogryziona :angryy: i USPIONA .... Dlaczego ja w to nie wierze :angryy: ? ? ? ! ! ! !

• 3 years later...