Lemoniada Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 Keniusiu... gdziekolwiek teraz jesteś i cokolwiek robisz - życzę Ci, żebyś już zawsze była szczęśliwa, żeby Twoje gorące psie serduszko miało kogo kochać i samo było kochane. Żebyś nigdy już nie zaznała bólu tułaczki i poniewierki. Gdziekolwiek teraz jesteś i cokolwiek robisz - kochamy, pamiętamy, myślimy. Quote
magda z. Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Kenie została zagryziona:-( wieści od karci-pewne i sprawdzone Quote
Lemoniada Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Ja się zaraz zastrzelę:crazyeye::placz::mdleje::flaming: Czyli, że karcia była w schronisku?? Ale czy to na sto procent chodzi o Keniusię, może się nie dogadały z kierowniczką o którego pieska chodzi?? Keniusiu, nie rób nam tego!:placz: Quote
magda z. Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 była dzisiaj i przy okazji sprawdziła psiaki z dogo, sama nam je pokazywała, więc je doskonale znała. Był domek dla jednego z nich, ale psiak wyadoptowany, oprócz Kenii jeszcze 2 psiaki z jeleniej na dogo za TM:( Quote
Lemoniada Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Seaside jak tu zajrzy to się chyba zapłacze... Keniusiu, Skarbie, odeszłaś niczyja, ale wiedz, że na zawsze pozostaniesz w naszych sercach:( Ilekroć ktoś szukał starszego pieska zawsze wspominałam między innymi o Tobie. Żegnaj, śliczna czarna kruszyno [*] Quote
agamika Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 ona tez ??? :-( ['] ja tu po cichutku zaglądałam i liczyłam na jakis cud w koncu .... :placz: Quote
Justysia i Grześ Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 Śpij spokojnie Maleńka <*> {*} <*> Quote
magda z. Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 seaside już wie:( jak wróci zmieni tytuł, bo przez tydzień nie ma dostępu do neta Quote
Seaside Posted January 5, 2008 Author Posted January 5, 2008 :placz::placz::placz::placz: Serce mi pęka :placz::placz: śpij spokojnie kruszyno ['][']['] Quote
Jola_K Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Keniu, i Ty przeszkadzalas? :( jak wiele was umarlo przed Nowym Rokiem? zgroza! spij malenka, do zobaczenia ['] Quote
zuziaM Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 magda z. napisał(a):Kenie została zagryziona:-( wieści od karci-pewne i sprawdzone Kolejna pogryziona :angryy: i USPIONA .... Dlaczego ja w to nie wierze :angryy: ? ? ? ! ! ! ! Quote
Recommended Posts