Seaside Posted November 6, 2007 Author Posted November 6, 2007 :placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz: Quote
magda z. Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 nie kracząć może bbyć różnie, po tym co tam się dzieje:roll: Quote
Seaside Posted November 7, 2007 Author Posted November 7, 2007 tylko dlaczego nie mamy konkretnów?? :shake: Quote
Lemoniada Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 magda z. napisał(a):nie kracząć może bbyć różnie, po tym co tam się dzieje:roll: Magda, nie strasz, a co tam się dzieje??:-o Quote
magda z. Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 doszły nas wieści, że psiaki starsze są usypiane:-( Quote
Seaside Posted November 10, 2007 Author Posted November 10, 2007 chyba napiszę maila do Magdy, tej pierwszej wolontariuszki.... Zobaczymy... Quote
magda z. Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 przydałoby się coś o małej wiedzieć:roll: Quote
Jola_K Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 magda z. napisał(a):doszły nas wieści, że psiaki starsze są usypiane:-( czyli nic sie nie zmienilo dranie... Quote
Seaside Posted November 18, 2007 Author Posted November 18, 2007 Napisałam do Magdy Siemaszko - niestety nie będzie z jej strony na razie wieści bo niestety jej dziecko jest przed operacją :( Quote
Seaside Posted November 20, 2007 Author Posted November 20, 2007 w górę Kenia - nawet nie wiemy czy jeszcze jesteś :( Quote
Seaside Posted November 25, 2007 Author Posted November 25, 2007 Keniusia mimo braku wieści w górę :( Quote
Jola_K Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 [quote name='Seaside']Napisałam do Magdy Siemaszko - niestety nie będzie z jej strony na razie wieści bo niestety jej dziecko jest przed operacją :( i nikt inny nie moze udzielic informacji? dla dobra psa, czekamy na wiesci Quote
Seaside Posted November 27, 2007 Author Posted November 27, 2007 Magda napisała, że poprosi Karolinę. Nie mam żadnych wieści........ Quote
Seaside Posted December 2, 2007 Author Posted December 2, 2007 dalej nic,ale teraz czekamy na wieści od niufek :( Quote
Lemoniada Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Dziewczyny, a wiecie w jakiej kondycji ogólnie jest schronisko? I jacy są pracownicy oraz kierownik, sensowni jacyś ludzie, z sercem? Tam jest nie tylko mała Kenia, ale na pewno i wiele innych piesków:( Tyle schronisk w całej Polsce otrzymuje pomoc od dogomaniaków, Jeleniej Górze też by się przydało, ale nie zrobimy nic bez tamtejszych wolontariuszy czy innych osób kontaktowych. Może zagląda tam ktoś nowy tylko my o tym nie wiemy, albo może któryś z pracowników ma internet... Tak sobie głośno myślę i gdybam. Quote
Seaside Posted December 7, 2007 Author Posted December 7, 2007 Lemoniada, mimo że mieszkamy ok 40 km od Jeleniej, od ponad roku się "zmagamy" z problemami tam.... Zwierząt jest o wiele ponad przewidywany stan!!!! o wiele.....:shake: Od kierownictwa i pracowników nic się nie dowiesz. A jeżeli już to cholera wie czy to prawda. Pomoc jakoś szła gdy miałyśmy kontakt z wolontariuszkami. Nawet ten wątek założyłam na prośbę jednej z nich. Niestety karcia już nie jest w schronisku. Z kolejną wolontariuszką mamy urywany kontakt. NIe odpowieda na gg. I co teraz?? Sztucznie podtrzymujemy wątki w nadzieji, że te psy tam są (a różnie z tym bywa, i niekoniecznie są wyadoptowywane :angryy::angryy:) Ciągle szukamy kolejnych kontaktów. W tej chwili od tygodnia czekam na odpowiedź dziewczyny, która zaoferowała pomoc w uzyskaniu informacji, a też nie jest z Jeleniej Błędne koło :( Czasami brak sił :( Quote
Lemoniada Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 [quote name='Seaside'] Zwierząt jest o wiele ponad przewidywany stan!!!! o wiele.....:shake: Od kierownictwa i pracowników nic się nie dowiesz. A jeżeli już to cholera wie czy to prawda. Jak prawie w każdym innym:placz: A sterylizują chociaż sunie? Czy też tak bez sensu wydaja jak kiedyś u nas? Tak mi zapadła w serducho ta malutka Kenia, śliczna stara sunia. Co się z nią dzieje? Kurde, jak ta bezsilność boli... Quote
Seaside Posted December 10, 2007 Author Posted December 10, 2007 A mnie to już jasny szlag trafia :angryy: Quote
Recommended Posts