Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 139
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Seaside']Napisałam do Magdy Siemaszko - niestety nie będzie z jej strony na razie wieści bo niestety jej dziecko jest przed operacją :(
i nikt inny nie moze udzielic informacji?
dla dobra psa, czekamy na wiesci

Posted

Dziewczyny, a wiecie w jakiej kondycji ogólnie jest schronisko? I jacy są pracownicy oraz kierownik, sensowni jacyś ludzie, z sercem? Tam jest nie tylko mała Kenia, ale na pewno i wiele innych piesków:( Tyle schronisk w całej Polsce otrzymuje pomoc od dogomaniaków, Jeleniej Górze też by się przydało, ale nie zrobimy nic bez tamtejszych wolontariuszy czy innych osób kontaktowych. Może zagląda tam ktoś nowy tylko my o tym nie wiemy, albo może któryś z pracowników ma internet... Tak sobie głośno myślę i gdybam.

Posted

Lemoniada, mimo że mieszkamy ok 40 km od Jeleniej, od ponad roku się "zmagamy" z problemami tam....
Zwierząt jest o wiele ponad przewidywany stan!!!! o wiele.....:shake:
Od kierownictwa i pracowników nic się nie dowiesz. A jeżeli już to cholera wie czy to prawda.
Pomoc jakoś szła gdy miałyśmy kontakt z wolontariuszkami. Nawet ten wątek założyłam na prośbę jednej z nich. Niestety karcia już nie jest w schronisku. Z kolejną wolontariuszką mamy urywany kontakt. NIe odpowieda na gg.
I co teraz?? Sztucznie podtrzymujemy wątki w nadzieji, że te psy tam są (a różnie z tym bywa, i niekoniecznie są wyadoptowywane :angryy::angryy:)
Ciągle szukamy kolejnych kontaktów. W tej chwili od tygodnia czekam na odpowiedź dziewczyny, która zaoferowała pomoc w uzyskaniu informacji, a też nie jest z Jeleniej
Błędne koło :(
Czasami brak sił :(

Posted

[quote name='Seaside']
Zwierząt jest o wiele ponad przewidywany stan!!!! o wiele.....:shake:
Od kierownictwa i pracowników nic się nie dowiesz. A jeżeli już to cholera wie czy to prawda.

Jak prawie w każdym innym:placz: A sterylizują chociaż sunie? Czy też tak bez sensu wydaja jak kiedyś u nas?
Tak mi zapadła w serducho ta malutka Kenia, śliczna stara sunia. Co się z nią dzieje? Kurde, jak ta bezsilność boli...