Jola_K Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 najwyrazniej karcia zrezygnowala ze wspolpracy z nami.... Quote
agamika Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 To moze sprawdze innych tych z Jeleniej Góry, ktoś był aktywny jakos na początku wakacji, moze ma gg podaNE? Quote
Seaside Posted September 11, 2007 Author Posted September 11, 2007 ehhhh i w górę dziewczynko!! Quote
magda z. Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 już rozmawiałam z lilith, włąsnie wysyłam jej wątki psiaków, jutro będzie w schronisku i sprawdzi co u psiaków:) Quote
Lemoniada Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 No i co?? Wiadomo już coś o Keniusi? Quote
magda z. Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 właśnie rozmawiam z lilith na gadu, jest chora Quote
Seaside Posted September 23, 2007 Author Posted September 23, 2007 szkoda :( pewnie szybko do schroniska nie zawita :( Quote
Lemoniada Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 Czy nadal nic nie wiadomo?:( Jelenia Góra to spore miasto, nie wierzę żeby nie było żadnych udzielających się dogomaniaków... Quote
agamika Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 Lemoniada ja ostatnio wyszukiwałam juz osoby z Jeleiej Góry i znalazłam kilka osób z czego większiosc juz daaawno na dogo nie było :shake:. Mozliwe ze są jeszcze osoby z Jeleniej co nie wpisały sobie skąd są :shake:, ale tak, to niestety .... Quote
magda z. Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 ja tam nawet nie mam jakiś bliższych znajomych, których mogłabym do schroniska wysłać po informacje:shake: Quote
Lemoniada Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 Też główkowałam czy aby nie mam tam jakiejś rodziny, ale niestety, żadnego pomysłu. Dziwne, nawet malutkim zapomnianym wiejskim schroniskom ktoś z dogo pomaga i odwiedza, a tu nic. Cóż, poczekajmy, może tymczasem zaloguje się ktoś z Jeleniej. A ja zaraz poszukam strony www. Quote
magda z. Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 stronę ogląda seaside, ale tam też nie ma zmian na bieżąco:roll: Quote
Seaside Posted October 15, 2007 Author Posted October 15, 2007 ciężko wyrwać nowe wieći :( Lilith była w schronisku - jest nawet parę zdjęć na ogólnym ale nie ma Kenii :( Strona jest baaaardzo nieaktualna :((( i Niestety nie można na razie liczyć na zmiany :( Quote
Lemoniada Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 No i co to będzie? :( ani jeden dogomaniak nie interesuje się schroniskiem, nie bywa tam? Quote
Seaside Posted October 26, 2007 Author Posted October 26, 2007 Interesować to my się interesujemy, ale wykruszyły nam się osoby które tam jeździły :( My za daleko mieszkamy :( Quote
Recommended Posts