Lemoniada Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 Hooop! Suczko jesteś sliczna. Odwiedza Cię ktoś w schronisku w ogóle?:( Quote
Seaside Posted July 29, 2007 Author Posted July 29, 2007 Chodzą dziewczyny ale nbiestety zrezygnowały z dogo i wiadomości mamy żadne :( Quote
Lemoniada Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 A telefon do nich masz? Meila? Cokolwiek?:-( Quote
Jola_K Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 wiekszosc niestety ma slomiany zapal, w pewnym momencie bylo kilku wolontariuszy, teraz jest jedna osoba.................... Kenia szuka domu! jednak bez informacji o niej, bez zdjec, sprawa staje sie znacznie trudniejsza :( Quote
Seaside Posted August 7, 2007 Author Posted August 7, 2007 KArcia też bywa rzadko niestety ostatnio - siła wyższa. Pisałam do niej w tej sprawie ale nie była w schronisku. Dzwonić do schronu nie ma po co bo i tak nie wiadomo czy prawdy się dowiemy :angryy: Quote
Lemoniada Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 A nie ma na forum jakichś dogomaniaków z Jeleniej Góry, którzy mogliby tam wpaść od czasu do czasu? Czy to dobre schronisko, wiadomo co tam się dzieje? Biedna Kenia, może już ktos ją zaadoptował, tylko my nie wiemy? Quote
Jola_K Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 dokladnie, nic nie wiemy, schron prawdy nie powie, nigdy nie mowil moze to wina wakacji ze wolontariat zrezygnowal? moze po wakacjach, gdy juz wroca... licze na to Quote
Seaside Posted August 15, 2007 Author Posted August 15, 2007 Ale u Kenii dawo nikogo nie było :( Quote
Lemoniada Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 Aż sprawdzę na mapie, gdzie też ta Jelenia Góra leży. Ale to dopiero jak wrócę ze spaceru z moim Mocusiem. Do napisania cioteczki. Wirtualne głaski dla Ciebie, Keniusiu:loveu: Quote
Lemoniada Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Ale czy sunia nadal w schronisku? Kto nam to sprawdzi? Nie umiem wyszukiwać dogomaniaków po nazwie miejscowości...:( Quote
Seaside Posted September 9, 2007 Author Posted September 9, 2007 że też tak mało nowych wieści :( Quote
agamika Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 jest tylko kilka osób , które mają wpisane Jelenia Góra w profilu, z tym ze większośc z nich juz daaawno aktywna nie była jedna z nich to karcia aktywna była wczoraj, napiszcie do niej może PW ? bo ja do konca nie wiem o co chodzi, ale wiem ze szukacoe kogoś z Jeleniej Góry :oops: Quote
Seaside Posted September 9, 2007 Author Posted September 9, 2007 Karcia to była nasza prawa ręka w Jeleniej, właśnie dzieki niej pozakładałyśmy wiele wątków :( NIestety od czerwaca nie udziela się na dogo :( MOżemy podawać jej dane na allegro bo w razie potrzeby zadziała, ale tak naprawde już nie wiemy jak często bywa w schronie - zero wiadomości :( Quote
agamika Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 ale w jej profilu pisze,ze ona wczoraj była aktywna na dogo :crazyeye: o własnie tu http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=6609839#post6609839 Quote
Recommended Posts