Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 139
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wiekszosc niestety ma slomiany zapal, w pewnym momencie bylo kilku wolontariuszy, teraz jest jedna osoba....................

Kenia szuka domu! jednak bez informacji o niej, bez zdjec, sprawa staje sie znacznie trudniejsza :(

Posted

KArcia też bywa rzadko niestety ostatnio - siła wyższa. Pisałam do niej w tej sprawie ale nie była w schronisku. Dzwonić do schronu nie ma po co bo i tak nie wiadomo czy prawdy się dowiemy :angryy:

Posted

A nie ma na forum jakichś dogomaniaków z Jeleniej Góry, którzy mogliby tam wpaść od czasu do czasu? Czy to dobre schronisko, wiadomo co tam się dzieje? Biedna Kenia, może już ktos ją zaadoptował, tylko my nie wiemy?

Posted

dokladnie, nic nie wiemy, schron prawdy nie powie, nigdy nie mowil
moze to wina wakacji ze wolontariat zrezygnowal? moze po wakacjach, gdy juz wroca... licze na to

Posted

Aż sprawdzę na mapie, gdzie też ta Jelenia Góra leży. Ale to dopiero jak wrócę ze spaceru z moim Mocusiem. Do napisania cioteczki. Wirtualne głaski dla Ciebie, Keniusiu:loveu:

• 2 weeks later...
Posted

jest tylko kilka osób , które mają wpisane Jelenia Góra w profilu, z tym ze większośc z nich juz daaawno aktywna nie była
jedna z nich to karcia
aktywna była wczoraj, napiszcie do niej może PW ? bo ja do konca nie wiem o co chodzi, ale wiem ze szukacoe kogoś z Jeleniej Góry :oops:

Posted

Karcia to była nasza prawa ręka w Jeleniej, właśnie dzieki niej pozakładałyśmy wiele wątków :( NIestety od czerwaca nie udziela się na dogo :( MOżemy podawać jej dane na allegro bo w razie potrzeby zadziała, ale tak naprawde już nie wiemy jak często bywa w schronie - zero wiadomości :(