Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

hotelik informowal mnie ze wazy 60kg,ale nie chce mi sie w to wierzyc,owszem jest wiekszy i masywniejszy niz onek,wiekszy niz juzaczka Duma ktora wazy 40kg wiec obstawiałbym ok 50kg.Na pewno wiecej niz 30kg

Posted

ely napisał(a):
Hektorek z pewnością zasługuje na dom <3

tak zasluguje,zwlaszcza ze to pies z "sercem na łapie" kocha wszystkie psy rowniez samce,toleruje koty,nie narzuca sie,cierpliwie czeka az sie go zawola a wtedy widac radosc na jego pycholu,za osoba ktora kocha chodzi krok w krok,w hoteliku wykorzystal swoja szanse w 100% z psa ktory bal sie smyczy,teraz chodzi najlepiej ze wszystkich psow hotelikowych,nie ciagnie,nie szarpie.Jest to pies ktory zrobi wszystko aby zasluzyc na chocby odrobine zainteresowania ze strony czlowieka.Poes wyjatkowy,ktorego sie nie zapomni nawet gdy odejdzie kiedys za TM

• 3 weeks later...
Posted

Dawno nie pisałam ,ale tyle sie działo , Hektor pewnie znalazł Domek taki na stałe .
Dzisiaj wizyta PA jak wszystko bedzie dobrze jutro Hektor wyruszy w podróż szczęścia .
Kochani trzymajmy kciuki za Hektorka

Posted

Hektor już w swoim domu , dojechał szczęsliwie .
Domek znalazł tu , tu go wypatrzyli nowi opiekunowie .
Dziękuje im za to [IMG]https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/p480x480/1170726_655166621161425_883792366_n.jpg[/IMG][IMG]https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/p480x480/995792_655165891161498_1372540587_n.jpg[/IMG]