Jola_K Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 aha, pisalas na transportowym prosbe o transport? Quote
Seaside Posted April 15, 2007 Author Posted April 15, 2007 Jeszcze nie, Jolu mogłabyś napisać?? Bo mój TZ już obrażony ze tyle na kompie siedzę a on tęskni :diabloti: Quote
Jola_K Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 to idz do niego jak teskni.. ja zaraz napisze Quote
Jola_K Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 patrzylam na trase przejazdu jadąc przez: Legnicę, Poznań, Piłę.... jest okolo 551km czy ktos na tej trasie moze sunie podwiezc? lub na innej alternatywnej trasie? dziekujemy Quote
Ulka18 Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 [quote name='Seaside']Jagoda się zdecydowała !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Szukamy transportu do Lęborka!!! :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: I imię LUSIA zostanie zachowane!!!!! :loveu: :loveu: Teraz tylko transport, coś mamy szczeście ostatnio do tego kierunku :) JESLI TO JAGODA OD YORKA I KOTA TO OSTRZEGAM PRZED TYM DOMKIEM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JESLI SIE LUSIA Z YORKIEM NIE ZGODZI, BEDZIECIE MIEC PROBLEM NIE LADA. ZAJRZYJCIE NA WATEK NASZEJ MIELECKIEJ FIONKI MIX DOBERMANKI ORAZ TOSI Z ORZECHOWCOW. TA PANI PISZE JUZ CHYBA DO WSZYSTKICH, KTORZY OFERUJA PIESKI Z POLUDNIA POLSKI. Quote
Jola_K Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 o kurcze.. dzieki za info na pewno to sprawdzimy Quote
Ulka18 Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Ta Pani powinna byc wpisana na czarna liste. Pisala juz do wielu osob z poludnia Polski, to dziwne, ze nie adoptowala pieska ze schroniska w Gdansku, Gdyni, Sopocie. Ja zostalam postawiona przed faktem natychmiastowego zabrania Fionki, ktora nie mogla sie dogadac z kotem. Nie zycze nikomu takiego stresu :shake: I ta odleglosc ponad 500 km.... Quote
Seaside Posted April 15, 2007 Author Posted April 15, 2007 Ula to ta sama dziewczyna :( Od yorka i kota :( o cholera.............. A wydawało się spoko, powiedziałą, że dobry domek zaoferuje... Pewnie teraz nas czyta bo podałam ten wątek :( Ciekawe co Zuzia na to..... rozmawiałą przez telefon z Jagodą..... Quote
Jola_K Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 ta odleglosc to koszt ok 380zl, nie dawno przeciez transportowalysmy Jage do Sopotu, do dzis mamy dlug nie stac nas na podjecie takiego ryzyka :( Quote
Jola_K Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 a bezdyskusyjnie pies w razie konfliktu musialby do nas wrocic! Quote
Jowita Poznań Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 to sie sprawy komplikuja buuu.... Malutka, gdzie Twoj domek, gdzie... Quote
beamicha Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 dziewczyny pies jedzie wiozie ją mój mąż sprawdzi na miejscu co i jak na transport już jest zebrane;) wrazie gdyby co Lusia wraca czemu nie spróbować potrzebny tylko wrazie czego transporterek bo spowrotem wiezie 15 letnią sukę co Wy na to? Quote
Seaside Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 Rozmawiałm z Zuzią.... Jagoda chce się dołożyć do transportu... ale martwię się ... Twój mąż może poobserwować, ale coi będzie jak faktycznie Ula ma rację??? :( Quote
beamicha Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Seaside napisał(a):Rozmawiałm z Zuzią.... Jagoda chce się dołożyć do transportu... ale martwię się ... Twój mąż może poobserwować, ale coi będzie jak faktycznie Ula ma rację??? :( mam prośbą znalazłaś coś jakieś wątki o tych psach co pisała Ulka przejrzałam jej wątki 17 stron i nic nie znalazłam jak coś znajdziesz daj znać Gosia też czeka Quote
mycha101 Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 [quote name='Ulka18']JESLI TO JAGODA OD YORKA I KOTA TO OSTRZEGAM PRZED TYM DOMKIEM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JESLI SIE LUSIA Z YORKIEM NIE ZGODZI, BEDZIECIE MIEC PROBLEM NIE LADA. ZAJRZYJCIE NA WATEK NASZEJ MIELECKIEJ FIONKI MIX DOBERMANKI ORAZ TOSI Z ORZECHOWCOW. TA PANI PISZE JUZ CHYBA DO WSZYSTKICH, KTORZY OFERUJA PIESKI Z POLUDNIA POLSKI. JA TEŻ ODRADZAM, TA OSOBA W WIELU MIEJSCACH POSZUKUJE PSIAKÓW. NIE ODDAWAJCIE JEJ PSIAKA. Czy ktoś sprawdził ten dom???? UWAŻAJCIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
maartuusia Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Poważna sprawa, trzymam kciuki żeby nie było wpadki, trochę się martwię bo miałam dostać od tej osoby dane do umowy adopcyjnej i nie dostałam ich, chociaż może zostały wysłane do Seaside. Dobrze, że wiezie mąż Beamichy i jakby co będzie mogł Luśkę zabrać spowrotem w razie jakiś kłopotów. Mam jednak nadzieję, że wszystko się ułoży. EDIT: Kolejne ostrzeżenie, cholercia, zaczynam mieć poważne obawy, co robimy, Zuzia decyduj. Quote
Seaside Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 zA DUŻO TYCH OSTRZEŻEŃ.... ULA NAPISZ MI pw ZE SZCZEGÓŁAMI TWOJEJ NIEUDANEJ ADOPCI, PROSZĘ Quote
Jowita Poznań Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 a ja mam prosbe- podajcie watki do zwierzat z ktorymi byl problem u tej Pani. Quote
beamicha Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Jowita Poznań napisał(a):a ja mam prosbe- podajcie watki do zwierzat z ktorymi byl problem u tej Pani. też o to prosiłam:oops: Quote
Seaside Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 kurcze szperam i szperam i nic nie mogę znaleźć :/ Quote
maartuusia Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 i ja szukałam, ale jakoś bez rezultatów, tak czy inaczej trzeba wszystko dokładnie sprawdzić, Mycha, Ulka, prosimy o linki. Quote
beamicha Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Ja też szperałam u Ulki i nic Mycha tylko słyszała Quote
Jowita Poznań Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 to jest chyba ten watek Tosi nic nie ma o Pani http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=48767&highlight=Tosia Quote
maartuusia Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 ja coś mam, patrzcie http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=47512&page=5&highlight=fionka Quote
beamicha Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 [quote name='maartuusia']ja coś mam, patrzcie http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=47512&page=5&highlight=fionka Martusia dziekuję stanęłaś na wysokości zadania duże buziaczki Quote
Recommended Posts