zuziaM Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Jowita Poznań napisał(a):tez wlasnie czekam na info, i caly czas trzymam kciuki za nasza ksiezniczke! W srode wraca pan domu i .... wtedy zapadnie decyzja ( to moze byc ewentualnie domek tymczasowy, wiec stalego nadal szukamy ). Quote
Jowita Poznań Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 bardzo prosimy o wsparcie na hotelik :modla: :modla: :modla: :modla: Quote
zuziaM Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Jowita Poznań napisał(a):bardzo prosimy o wsparcie na hotelik :modla: :modla: :modla: :modla: Jowitka - dzieki za wplate :loveu: ! Za Lusie zaplacilam narazie do srody....... a potem ewentualnie albo doplace, albo ja zabiore do DT......:roll: Quote
maartuusia Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Zuzia zdaje się, że i ja jakieś obietnice składałam jeżeli chodzi o kasę dla Luśki, ale wiesz jak to u mnie ze zobowiązaniami, wieczne opóźnienie, za chwilę wysyłam kasę. Quote
Jowita Poznań Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 Lusiatko sie przypomina Hop hop na pierwsza- komu sliczna, mloda pogodna sunia? Quote
maartuusia Posted April 29, 2007 Posted April 29, 2007 Skończyło nam się allegro, wystawiłam ponownie, Zuziu proszę daj znać co z domkiem dla Luśki. Quote
zuziaM Posted May 2, 2007 Posted May 2, 2007 maartuusia napisał(a):Skończyło nam się allegro, wystawiłam ponownie, Zuziu proszę daj znać co z domkiem dla Luśki. Allegro trzeba przedluzac. Niestety domek tymczasowy zadzwonil w sobote rano i chcial na probe wziac Lusie .... do 1 maja..... Przepraszam, ale nie zdecydowalam sie na to. Prosilam beamiche o wyslanie zdjec do pani z Wroclawia, ale nie dostalam odpowiedzi. Wiec chyba nadal szukamy domku dla Lusi. To smutne, bo to naprawde mlodizutka , strasznie mila psinka ! Quote
zuziaM Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 Wczoraj zawiozlam Lusie do Wroclawia - domek wspanialy :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: . Wlasnie przed chwilka dzwonilam . Lusia jest urocza, ale bedzie trzeba popracowac nad jej wychowaniem...:roll: .... co chwila wskakuje pani na kolana, na krzesla, nawet chce na stol :evil_lol: ! ..... sciagnela wedlinke pani z kanapki :evil_lol: .....i oczywiscie sie wpakowala pani wieczorem do lozka i oczywiscie pani nie miala sumienia jej zgonic...:evil_lol: !..... to po prostu Aniolek :loveu: :evil_lol: ! Lusia ma w domku do obiegania 100 m, podworeczko i ogrodek ! Ma tez dwie male dziewczynki, ktore beda ja odwiedzaly i sie z nia bawily ! Dzisiaj, kiedy pani ja niosla na dworek, Lusia obwarczala duzego psa, ktory sie pojawil w poblizu. W ogole, to pani mowi, ze boi sie, ze jej sie ogonek urwie, bo jest caly czas w ruchu :loveu: ! Quote
Seaside Posted May 4, 2007 Author Posted May 4, 2007 :laola: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: HURAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!! Quote
Jola_K Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 Seaside napisał(a)::laola: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: HURAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!! super wiesci!!!! :drink1: :drink1: Quote
maartuusia Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 wspaniale :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:, ale co tu sie dziwić, taka urocza sunia, strasznie się cieszę :multi: . Quote
Jowita Poznań Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Bardzo sie ciesze ze Lusia znalazla swoje miejsce na świecie :multi: Quote
zuziaM Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 Mialysmy problemy z wyslaniem zdjec do pani, ale jakos sie udalo ! Niestety w ogloszeniu, ktore wyslalam do Gazety Wyborczej nie wydrukowali zdjec :cool3: i stad trzeba bylo sie pomeczyc z pokazaniem Lusi nowej pani, zanim sie zdecyduje na adopcje tylko po opisie w gazecie ! Nowych wiesci nie mam, ale ..... brak wiadomosci, to dobre wiadomosci :lol: ! Lusienko, zapadlas mi w serduch chociaz mialam Cie blisko tylko w czasie krociutkich odwiedzin w hoteliku i w czasie jazdy do Wroclawia ( zle zniosla podroz biedactwo ). U pani w domu nie odstepowala mnie na krok i wchodzila mi na kolana..... az sie oczywiscie poplakalam ze wzruszenia :placz: ..... to smutny widok, jak psiaczek nie rozumie, o co chodzi.... dlaczego ja zostawiaja w obcym domu, z obcymi ludzmi..... Ale Lusienka miala bardzo wiele szczescia, bo trafila do cudownego, kochajacego domku :loveu: ! Pani dwie wnusie ... 5- i 3 - letnia.... wspaniale delikatne dziewczynki ! Ta 5-letnia panienka na widok Lusi powiedziala : " ... ale ta psinka jest urocza :loveu: ..... " ..... i uwierzcie mi.... to dopiero bylo urocze ! ! ! Quote
Jola_K Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 zuziaM napisał(a):Pani dwie wnusie ... 5- i 3 - letnia.... wspaniale delikatne dziewczynki ! Ta 5-letnia panienka na widok Lusi powiedziala : " ... ale ta psinka jest urocza :loveu: ..... " ..... i uwierzcie mi.... to dopiero bylo urocze ! ! ! :loveu: zeby wszyscy byli tacy wrazliwi, nie byloby schronisk w polsce Quote
Seaside Posted May 8, 2007 Author Posted May 8, 2007 jak dobrze że Lusia już w domku :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Jola_K Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 w zywieckim schroisku widzialam dzis podobna sunie, moze ciut bardziej kudłatą, była baardzo smutna, rano miała sterylkę może z tego powodu? a może dlatego że jeszcze całkiem niedawno mieszkała w domku, była kanapowym pieskiem, ale w zwiazku z tym ze panstwo gdzies wyjezdzali piesek stal sie problemem (no comments)? moze nie potrafi tego zrozumiec? mam jej zdjecia... mieszka w malenkiej klatce z jamnikiem (Seaside, to cie pewnie zainteresuje), jego zdjecia sa juz na forum w zywieckim watku, tu link do postu ze zdjeciami http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=5236167&postcount=479 Quote
zuziaM Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 [quote name='Jola_K']w zywieckim schroisku widzialam dzis podobna sunie, http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=5236167&postcount=479 Alez cudowna jest :loveu: ! Przesliczna :loveu: ! Ja mysle, ze szybciutko domek znajdzie, pod warunkiem, ze tak piekne bedzie miala futerko, a nie fredzle za jakis czas..... Quote
Jola_K Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 ona jest małym pieskiem, wiec domek powinna szybko znalezc, w weekned bedziemy w schronisku to dowiemy sie czegos wiecej o niuni i zrobimy nowe zdjecia, potem zalozymy jej watek... temu jamniorkowi tez Quote
zuziaM Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 Wczoraj zadzwonilam do Pani Lusienki. No wiec....... Lusia to od jakiegos czasu ... LUFKA :evil_lol: ! Bo taki z niej diabelek , ze nie pasowalo do niej tak dostojne i piekne imie jak LUSIA. Lufka praktycznie nie schodzi swojej pani z kolan .... korzysta z kazdej okazji, zeby sie na nie wgramolic :evil_lol: . Jest ukochana pieszczoszka swojej pani i wspaniala kompanka dla wnuczek pani, ktore uwielbiaja ja tak samo , jak Lufka obie dziewczynki :loveu: . Jest , jak pani powiedziala, swietnym materialem na pieska cyrkowego, bo wciaz wymysla nowe sztuczki, ktorymi wszystkich rozbawia do lez :loveu: . Grzecznie czeka pod sklepem na swoja pania, wspaniale chodzi na smyczy ( chociaz w Lwowku pan powiedzial, ze nigdy nie chodzila, bo nie dawala sobie zupelnie zalozyc obrozki ). Pani jest rowniez dumna z ... jej urody, poniewaz wiele osob ja po prostu na spacerkach zaczepia.... zachwycajac sie nieprzecietna uroda tego slodkiego malenstwa :loveu: . Rozmowa wiec skonczyla sie .... obustronnymi podziekowaniami .... i zapewnieniem pani, ze .... wkrotce beda .... zdjecia pieknej Lufci :loveu: ! Quote
magda z. Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 No to Luśce sie udało:lol: I Wam dziewczyny też znaleźć kolejny taki dom:loveu: Quote
Seaside Posted May 30, 2007 Author Posted May 30, 2007 ja wiedziałąm , że tak będzie...... :eviltong: :loveu: :loveu: Quote
Jowita Poznań Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 no to Lufka jest szczesliwa psinka :evil_lol: Quote
zuziaM Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 Dzieki Jolu za podeslanie watku. Ja nie moglam, znalezc. Dawno sie nie kontaktowalam z pania, oczywiscie. I juz pewnie nie ma sensu ... Lusia to przeciez ukochana sunia swojej pani .... Szkoda, ze wszystkie zdjecia poznikaly .... Jagodka, moze zajrzysz tu kiedys, to prosze , jesli masz jakies zdjecia naszych dawnych podopiecznych, to przeslij mi. Ja nie mama niemal zadnego ... tylko chyba 3 pieskow znalazlam ... Leny, Omara, Sultana i Lunki (*). Innych nie mam ...... Quote
Recommended Posts