Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zgadzam się z tobą w 100 % , waciaki po prostu boli jak się je trymuje , i idzie zdecydowanie ciężej na twoim miejscu też bym podgalała ;)
Firanka cięta , czy była najpierw przetrymowywana ?

• Replies 140
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Bejkowa']Zgadzam się z tobą w 100 % , waciaki po prostu boli jak się je trymuje , i idzie zdecydowanie ciężej na twoim miejscu też bym podgalała ;)
Firanka cięta , czy była najpierw przetrymowywana ?[/QUOTE]

Udało się przetrymować cały grzbiet (ostatnia szansa na test czy włos stwardnieje) i troszke firankę, ale potem dałyśmy spokój... I wyszła wersja sport ostatecznie ;)
Bez tych kłaków (a wystarczyłoby na dwie poduszki:evil_lol:) poprawiła mu się nawet aerodynamika przy bieganiu :razz:

Posted

madzioch napisał(a):

No i to podsikiwanie w domu! Nie moge go do końca oduczyć paskuda jednego :diabloti:

znam twój ból, Pixel też jakoś woli sobie siknąć w domu :evil_lol:

Posted

Pixeloza napisał(a):
znam twój ból, Pixel też jakoś woli sobie siknąć w domu :evil_lol:

Sukces! Dziś wyjątkowo długo Kokos był sam w domu (7 godzin) i... ani jednej kałuży nie znalazłam! Mam nadzieje, że tak już zostanie... :mad:

Posted

madzioch napisał(a):
Sukces! Dziś wyjątkowo długo Kokos był sam w domu (7 godzin) i... ani jednej kałuży nie znalazłam! Mam nadzieje, że tak już zostanie... :mad:

o to Pixel mądrzejszy. Jak jest sam to sobie nie nasika ale jak wrócę ze szkoły to co innego :evil_lol:
martwi mnie to, że dzisiaj rano wstaję żeby z nim wyjść a w kuchni 3 koopy... zawiodłam się na nim :shake:

Posted

madzioch napisał(a):
Mój kopie za dwóch :P a nawet trzech...
A może Pixel nie napotkał dostatecznie interesującej górki :P

górki w ogródku sąsiadki były bardzo interesujące :eviltong:
ale on wolał dołki które były obok :evil_lol:

Posted

Bejkowa napisał(a):
Czaderskie fotki :D Wiecej poprosze :loveu:

Będzie więcej, obiecuje :) tym bardziej, że z tego co zauważyłam, ma chłopak parcie na szkło :D

Dzisiaj w czasie spaceru Kokoszydło niuchało w trawie i nagle zaczął szaleć i trzeć łapkami po pysku... chciałam mu pomóc, ale nie dawał sobie pomóc.. Myślałam, że dostane zawału. I w pewnym momencie z pychola wyleciała mu zakrwawiona, naprawdę długa kość z jakiegoś kurczaka czy coś. Gratuluje tym, co wyrzucają takie rzeczy w miejscach spacerowych...

Posted

hej hej :)

Kokos jest w trakcie regeneracji... czyli szaleje troche mniej niż zazwyczaj ;)
Wczoraj przeszedł na swoich małych białych nóżkach 17km! Byliśmy na wycieczce górskiej, jaki był zadowolony.. i dał rade!
Wprawdzie w drodze powrotnej zasnął w samochodzie w 2 i pół sekundy, ale tyle psiego szczęścia... ;)

No i... zapomniałam zabrać aparat :oops: musicie wierzyć na słowo :P

Posted

madzioch napisał(a):
hej hej :)

Kokos jest w trakcie regeneracji... czyli szaleje troche mniej niż zazwyczaj ;)
Wczoraj przeszedł na swoich małych białych nóżkach 17km! Byliśmy na wycieczce górskiej, jaki był zadowolony.. i dał rade!
Wprawdzie w drodze powrotnej zasnął w samochodzie w 2 i pół sekundy, ale tyle psiego szczęścia... ;)

No i... zapomniałam zabrać aparat :oops: musicie wierzyć na słowo :P

dzień pełen wrażeń widzę :cool3:
Pixel po 2km zasypia w 2 sek, po 17 to by mi chyba padł na szlaku :evil_lol:

Posted

Pixeloza napisał(a):

Pixel po 2km zasypia w 2 sek, po 17 to by mi chyba padł na szlaku :evil_lol:

Nawet nie wiesz jaki w tych małych ciałkach drzemie wielki duch ;)
Pierwszy z samochodu, pierwszy pod największa góre, pierwszy żeby odstraszyć złowrogie ptaszyska... No i na koniec pierwszy do spania :P

Posted

madzioch napisał(a):
Nawet nie wiesz jaki w tych małych ciałkach drzemie wielki duch ;)
Pierwszy z samochodu, pierwszy pod największa góre, pierwszy żeby odstraszyć złowrogie ptaszyska... No i na koniec pierwszy do spania :P

w wakacje idziemy na trasę 5km polną ścieżką zobaczymy, czy w każdy krzak zajrzy :evil_lol:

Posted

Pixeloza napisał(a):
w wakacje idziemy na trasę 5km polną ścieżką zobaczymy, czy w każdy krzak zajrzy :evil_lol:

5 km w jedną, 5 km w drugą... i dopiero się zacznie rozkręcać ;)
Ja planuje nauczyć Kokosa biegać na smyczy przy nodze - będzie zasuwał z TŻem biegaczem :)

Posted

vege* napisał(a):
Cześć :)

Ale Kokos ma szczęśliwy pyszczek :) Westy sprawiają wrażenie wiecznie uśmiechniętych :lol:

uwierz, że nie :evil_lol:
załóż mojemu szelki, a wygląda jakbyś go właśnie zlał po tyłku :lol:

Posted

vege* napisał(a):
Cześć :)

Ale Kokos ma szczęśliwy pyszczek :) Westy sprawiają wrażenie wiecznie uśmiechniętych :lol:

Pixeloza napisał(a):
uwierz, że nie :evil_lol:
załóż mojemu szelki, a wygląda jakbyś go właśnie zlał po tyłku :lol:

Hej :)
Uśmiechnięte, ale potrafią strzelić focha... ale akurat Kokosowi zaraz przechodzi, szybko sie dostosowuje do sytuacji i we wszytskich sie odnajduje jak może ;)
Miałam spory problem ze szczekaniem na małe dzieci, nawet pisałam o tym na dogo... Ale dzisiaj odniesliśmy sukces wychowawczy i zaakceptował nawet krzycząco-piszczące, goniące go przez 3 godziny dziecko ;)
Weściory są bardzo pozytywnie nastawione do świata, nawet jak leje tak jak dziś :P

Posted

Miłego! I słonecznego :razz:

U nas szaro buro... Jutro ma być lepiej :)

Za to Kokos postanowił znienacka uczcić ulewe sikiem na środku podłogi. Już myślałam, że przestał podnosić noge w domu...:placz:

Posted

[quote name='madzioch']Miłego! I słonecznego :razz:

U nas szaro buro... Jutro ma być lepiej :)

Za to Kokos postanowił znienacka uczcić ulewe sikiem na środku podłogi. Już myślałam, że przestał podnosić noge w domu...:placz:

U nas słoneczko, 20 stopni, ale mój już tyłka z domu ruszyć nei chce, zmęczył się chłopak :evil_lol: