Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 131
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest Elżbieta481
Posted

Tak sobie myślę,że trzeba by zacząć wybierac się na tamten świat czy co?Któremu dać,a któremu nie?Do licha!!!!!!
Ela:-( :-( :shake: :-( :-( :-( :-(

Posted

Już jestem, przepraszam, że tak późno :oops:
Rzeczywiście Niedźwiadka leży samotna i smutna, ale wystarczy otworzyć drzwi i sunia zmienia się nie do poznania :lol: Jest cudowna - ufna, przytulasta, radosna. Kocha wszystkich ludzi, inne psy jej nie przeszkadzają - komu piękną, niekonfliktową suńkę? Brać, póki jest ;-) Drugą taką ślicznotkę trudno będzie znaleźć - to zupełnie inny pies niż tydzień temu. Niedźwiadka odżyła, teraz wygląda na swój wiek, futerko nabrało blasku. Jest przepiękna :loveu:
Niedźwiadka czuje się nieźle, już nie gorączkuje, jednak ma jakieś niepokojące zwężenie dróg rodnych i nieciekawie wyglądające wypływy :shake: Niestety dopiero w środę będzie mógł zobaczyć ją specjalista :shake: Najbliższy tydzień sunia na pewno spędzi w szpitalu, a być może potrzebny będzie jeszcze dluższy pobyt. Jeszcze raz bardzo prosimy o wsparcie finansowe - nie mamy pieniędzy na dalsze leczenie suni :-( Tak naprawdę to nie mamy ich nawet na dotychczasowe... Pojawiły się już pierwsze wpłaty dla Niedźwiadki - bardzo dziękujemy :loveu: , jednak na razie nie starczy nam nawet na zapłacenie za operację...

Posted

Cieszę się, że jest lepiej i wierzę, że będzie jeszcze bardziej!!!
Niedźwiadko kochana, trzymaj się!!! :loveu:
Muszę ruszyć moją mózgownicą, cóż by tu na bazarek wystawić??? :razz:
Pomyślę, będziemy zbierać...;)

Posted

madzia828 napisał(a):
widac że już czuje się lepiej:loveu: zakupiłam cegiełki na allegro chociaż tak mogę pomóc:p

Daruję już sobie maila z podziękowaniami ;) - podziękuję tutaj, Tobie Madziu i wszystkim, którzy pomagają Niedźwiadce wrócić do zdrowia. Dzięki Wam suńka ma szansę na normalne życie. Wielkie dzięki :loveu:
Żeby tylko domek się znalazł...

Posted

Na dobranoc dobre wieści - na Niedźwiadkę czeka domek :loveu: Musimy tylko suńkę porządnie, do końca doleczyć i będzie mogła pakować się do podróży :p

Posted

BAJKA_BB napisał(a):
Na dobranoc dobre wieści - na Niedźwiadkę czeka domek :loveu: Musimy tylko suńkę porządnie, do końca doleczyć i będzie mogła pakować się do podróży :p

Hurrrrrra!!!!!!!!!! :multi: Cudowne wiadomości!!! :loveu:
Wiadomo, jak długo jeszcze potrwa leczenie??? Kiedy Niedźwiadka będzie mogła jechać do nowego ukochanego domecku??? :cool3:

Posted

BAJKA_BB napisał(a):

:multi::multi::multi: cudowna wiadomość !!!
czekamy na szczególy !!!

dziś kończy się moja aukcja na bazarku i dzięki hojności licytujących dla Niedźwiadki wpłynie jeszcze ponad 50 zł !!!

Posted

zasadzkas napisał(a):
Bajka, zdradzisz, gdzie sunia zamieszka?
W jakim mieście?

Oczywiście, żadna tajemnica ;-) Tym bardziej, że pomoc w transporcie będzie bardzo mile widziana. Niedźwiadka zamieszka daleko - w Cieszynie. Nowy domek jest mobilny i może suńkę odebrać, ale gdyby udało się znaleźć okazję byłoby wspaniale. Niekoniecznie do Cieszyna - część drogi też będzie bardzo pomocna, może Katowice, Kraków...
O zdrowie Niedźwiadki dowiem się jutro. Ma mieć zrobione te specjalistyczne badania, więc powinno być konkretnie wiadomo ile jeszcze potrwa leczenie. A może okaże się, że wszystko już jest w porządku? Trzymajcie :thumbs: mocno.

Toska wielkie dzieki za bazarek :loveu: Na dzień dzisiejszy rachunek za leczenie Niedźwiadki wynosi ponad 1.500,00 zł. Nie wiem jeszcze ile dokładnie mamy wpłat dla suni (później zrobię szczegółowe rozliczenie), ale już orientacyjnie widzę, że o wiele za mało :shake:

Posted

Ojej...:-( Ja już nie pamiętam, ale czy cegiełki na allegro są???
Ja coś dorzucę, ale najwcześniej w przyszłym tygodniu, bo ostatnio krucho u mnie...:roll:

Posted

BAJKA_BB :lol: - w najbliższym czasie powinno wpłynąć 56 zł od Doroty412 z bazarku !
mam nadzieję , że będziesz robić rozliczenia na bierząco , bo dopiero po wpłynięciu wpłaty będę wysyłać wylicytowany towar .
Ewentualnie proszę o info na PW o wpłynięciu tej wpłaty !

:multi::multi::multi:tak się cieszę , że Niedźwiadka:loveu: ma już zaklepany domek :multi::multi::multi:
wygłaskaj ją od cioci Toski , jak będziesz u niej !!!