Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziś był pogrzeb Pana Mariana. Dziś pojawiła się klepsydra. I dziś pogrzeb.

Nie miałam szansy zatem się dowiedzieć i być na pogrzebie... Pojadę w sobotę albo niedzielę...

Jutro napiszę coś więcej..

Posted

Myślę że pan Marian wie że się nim zajmowałyście i przeżywacie to wszystko i jeśli wierzymy że zmarły jest z nami by nam pomagać i nad nami czuwac to on na pewno nie miałby żadnych pretensji że nie byłaś na pogrzebie bo nie wiedziałaś o nim. 

Posted

Czytałam ten wątek czasami i podziwiałam Was za organizowanie pomocy dla Rexa i pana Mariana. Lubiłam tu zaglądać. Jest mi bardzo przykro, że p.Marian zmarł :( biedny Rex, co on czuje.... :(

Dokładam do zbiórki 10 zł miesięcznie dla Rexa tak długo jak będzie trzeba, nawet do końca jego dni.

• Upvote 2
Posted
13 minut temu, jola&tina napisał:

Co z Reksem? Wiadomo coś?

Też cały czas o nim myślę. Co chwila zaglądam z nadzieją na jakieś wieści

Posted

To, że często się nie odzywam nie znaczy, że nie czekam z niepokojem na wieści... Mam nadzieję, że wszystko poszło dobrze, i tego póki co będę się trzymać.

Posted

Przepraszam, że czekacie tak długo na wieści. Każdy dzień minionego tygodnia przynosił nowe niespodziewane informacje. Nie chcę pisać konkretów z uwagi na publiczny wątek - wybaczcie.

Na razie nie chcę rozwijać tematu. Wieści są takie : rodzina się zrzekła psa, ja miałam wszystko poustalane i poumawiane (ops, strażnik miejski), łącznie z częścią rodziny, ale tam na miejscu ubiegł mnie inny sąsiad i Reksa rodzina "przekazała" to innej rodziny w Stepnicy. Ci Państwo nie chcą go oddać.

Na razie przepraszam Was, na tych informacjach poprzestanę.

Jestem w kontakcie telefonicznym z asikowska. I poinformowałam Patrycja96. 

Posted

Tobciu pisz w razie co do nas na pw. A jeśli dom dobry a np biedny to może można wspomóc psiaka ocieplaną budą bez łańcucha (jeśli np Rex nie chciałby mieszkać w domu) lub kojcem (oczywiście tak by w nim nie siedział non stop)

Posted

Tobciu, Rex jest dla nas bliski, więc na pewno jeśli będzie taka konieczność, będziemy go wspierać. Każdy z nas czeka na wieści, że Rex jest bezpieczny i w dobrym miejscu. Bardzo Ci dziękuję, że tak się zaangażowałaś. Jestem daleko, więc mogę wspierać tylko dobrym słowem, ciepłymi myślami i finansowo. Pisz śmiało, jak coś będzie potrzebne. 

Posted

Tak, tak pisz tobciu jakie są plany względem Rexa, jakie potrzeby, no i jakie warunki mu zaoferowano. Jeśli uznasz za stosowne korzystaj z funkcji PW. Rex przez te lata stał się nam bliski.

• Upvote 1