Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zamówię jutro, pojutrze Reksowi karmę. Bo to już znowu miesiąc minął. Ostatnia karma od Lilka105 dotarła 07/02 . Matko.. kiedy ten miesiąc zleciał..

Posted

Wpłynęły pieniądze od Patrycja96 - dziękujemy. :)

Zamówiłam karmę dla Reksa. Z dostawą bezpośrednią do pana. Rozliczenie uzupełnię jutro. Dziś padam na twarz.

Ilość Artykuł Cena Suma
2 528360.2 - Rocco Classic: Wołowina z dziczyzną, 1 x 400 g- Classic: Wołowina z dziczyzną 0,00 PLN 0,00 PLN
1 473975.0 - Brit Premium Adult M- 15 kg 81,80 PLN 81,80 PLN
1 391116.3 - Mieszany pakiet próbny Rocco, 6 x 800 g- Sensitive 39,80 PLN 39,80 PLN
1 1.5 - - Twoja zniżka -3,64 PLN -3,64 PLN
Do zapłaty: 117,96 PLN

Posted
Dnia 5.03.2017 o 11:05, tobciu napisał:

Zamówię jutro, pojutrze Reksowi karmę. Bo to już znowu miesiąc minął. Ostatnia karma od Lilka105 dotarła 07/02 . Matko.. kiedy ten miesiąc zleciał..

Też się zdziwiłam jak to przeczytałam ,że to już miesiąc od zamówienia.W następnym miesiącu mogę zamówić znowu ,tylko byłabym wdzięczna żeby mi przypomnieć :))

Posted
Dnia ‎08‎.‎03‎.‎2017 o 15:54, Olena84 napisał:

Z tego bazarku dla Rexia 35zł

Bardzo dziękujemy w imieniu Reksa. :) Będzie na puszki chłopak miał.

Posted
Dnia ‎08‎.‎03‎.‎2017 o 21:07, lilka105 napisał:

Też się zdziwiłam jak to przeczytałam ,że to już miesiąc od zamówienia.W następnym miesiącu mogę zamówić znowu ,tylko byłabym wdzięczna żeby mi przypomnieć :))

Dnia ‎08‎.‎03‎.‎2017 o 21:43, ALMA2 napisał:

czas leci. 

Okropnie szybko.

**

Karma dotarła. Kurier dzwonił.

**

Rozliczenie uzupełniłam.

Posted

Wpłynęły pieniądze od Patrycja96, z bazarku Olena84 - BARDZO dziękujemy. :)

Doładowałam panu 5 zł na tel. Ma czy nie ma tam jeszcze coś, ale niech będzie na wszelki wypadek.

• 2 weeks later...
Posted

Jechaliśmy wczoraj nad morze. Przejechaliśmy zatem przez Stepnicę, zobaczyć jak ma się Reks i Pan Marian. Byliśmy krótko.

Reks chrypiał szczekając. Powiedziałam panu by ciepłą wodę dawał mu do picia. I witaminę C z puszką.

Ale chłopak werwę ma i uwielbienie dla piłki niezmiennie ogromne.

Na zdjęciach dojrzycie, pod siatką leży chyba z 6 piłek. :) Założyłam mu obrożę, którą jakiś czas temu kupowałyśmy - Foto .

Reks trochę przytyty, a sierść gęsta, że ho ho.

Zakupy zrobiłam w Biedronce. Trochę prądu 35kwh też kupiłam i kod panu podałam.  Paragon - 103,27 ; Foto ; Prąd ;

b4435360.jpg

4b505998.jpg

Co przywieźliście ? Sprawdzę. :) - zawieźliśmy kartony, ścinki do palenia.

6ee45146.jpg 

224ebcd4.jpg

ab22440e.jpg

Posted

Rex jest tak zakręcony na punkcie piłek i to takich dużych, że jeszcze takiego psa nie spotkałam. Przytył trochę i zrzuca sierść, może go Pan wyczesze bo by się przydało. Dobrze by było aby wychodził trochę na spacery poza ogród z Panem to by zrzucił trochę sadełka

Posted

Wpłaty uzupełnię w tygodniu.

Spacery z panem - nie da rady. Reks jest za energiczny, pan za powolny ze swoją laską. To niekompatybilne zestawienie.

Posted

Uzupełniłam rozliczenie o wpłaty :  ranias (dodałam w skarbonce telefonicznej), Patrycja96 (dodałam do skarbonki ogólnej oraz w skarbonce prąd/opał/gaz) oraz Aga76 (dodałam w skarbonkę ogólną). Dziękujemy.

Zapłaciłam w imieniu pana za śmieci 03-04.2017 (tylko dlatego by nowych długów nie miał). - Potwierdzenie ;

Tosia&Lesio poprosi sąsiadkę o zrobienie małych zakupów świątecznych. - Paragon ;