Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Reks dostał 101 zł od znajomych psiolubów na karmę.

Zamówię po nowym roku, bo to będzie akurat miesiąc od zamówienia poprzedniej.

DOBREGO 2017 WSZYSTKIM ŻYCZĘ

• Upvote 1
Posted

tobciu a powiedz mi jaką karmę je Rexio,bo gadałyśmy z dziewczynami od nas z Toz Police,mamy dużo suchej z darów i możemy czasami wspomóc psiaka karmą,jak by były potrzebne jakieś koce,kołderki czy coś w tym rodzaju to też możemy się podzielić ;)

Posted
Dnia ‎03‎.‎01‎.‎2017 o 21:22, tatankas napisał:

tobciu a powiedz mi jaką karmę je Rexio,bo gadałyśmy z dziewczynami od nas z Toz Police,mamy dużo suchej z darów i możemy czasami wspomóc psiaka karmą,jak by były potrzebne jakieś koce,kołderki czy coś w tym rodzaju to też możemy się podzielić ;)

Dzięki tatankas. :) Reksowi Brita zamawiamy. Zamawiamy z dostawą kurierem, ja do Stepnicy ostatnimi czasy nie jeżdżę. Na miejscu tam wspomaga nas sąsiadka Tosia&Lesio.

A karmę od Was trzeba byłoby odebrać z Polic i zawieźć do Stepnicy. A to już nie tak ot sobie. :) Jak bym kiedyś jechała do Stepnicy, to najwyżej wcześniej się odezwę czy jakąś nadwyżkę akurat macie. :) 

Koce, materac - to wszystko Reks niszczy w budzie. Tylko słomę akceptuje. A u pana na ganku miał dużą poduchę i starą kołdrę pana Mariana.

Dzięki wielkie za chęć wsparcia. :)

• Upvote 1
Posted

Zrobiłam zamówienie dla Reksa :

ZAMÓWIENIE: 80310802 05.01.2017 11:44

Ilość Artykuł Cena Suma
1 447128.5 - Rocco Classic, Czysta wołowina, 1 x 400 g- Classic: Czysta wołowina 0,00 PLN 0,00 PLN
1 332201.15 - Rocco Classic 6 x 400 g- Wołowina z dziczyzną 19,80 PLN 19,80 PLN
1 528360.2 - Rocco Classic: Wołowina z dziczyzną, 1 x 400 g- Classic: Wołowina z dziczyzną 0,00 PLN 0,00 PLN
1 46004.9 - Rocco Classic, 6 x 800 g- Czysta wołowina 36,80 PLN 36,80 PLN
1 474063.0 - Brit Premium Adult L- 15 kg 89,80 PLN 89,80 PLN
1 1.5 - - Twoja zniżka -4,40 PLN -4,40 PLN
Do zapłaty: 142,00 PLN
Posted

Uregulowałam w imieniu pana Mariana Jego podatek od nieruchomości za 2017 i opłatę za śmieci za 01-02.17 Potwierdzenie1 ; Potwierdzenie2 ;

**

Wpłynęły pieniądze od Lida - dziękujemy

**

Doładowałam panu 5 zł na telefon. Ma do kogo dzwonić czy nie, niech tam coś na koncie jest. W razie potrzeby.

• 2 weeks later...
Posted

13-26 luty 2017 są ferie w zachodniopomorskim. Poprosimy sąsiadkę Tosia&Lesio o zrobienie zakupów panu.

**

Wpłynęly pieniądze od Aga76 i Patrycja96 - dziękujemy. :) Wpisałam je w skarbonkę prąd/gaz/opał.

Posted

Wpłynęły pieniądze od Patrycja96 - dziękujemy. :)

**

Zadzwonił wczoraj pan Marian, podziękować za karmę i za zakupy. Podałam panu kod prądu.

Reks ma się w porządku.

Zapytałam o opał. Dostał z mopru sosnę, tylko mokrą bardzo. Nie chowa do szopy, bo zgnije. Zgłosił do mopru (bo opal to pan jakiś przywiózł co miał zlecenie od mopru), że mokre, że się nie pali, że dymi. A wszyscy o smogu mówią. No ale cóż.. Tylko że więcej z tym kłopotu niż efektu dodatniego.

Posted

Szkoda, że mokra; ale to aż tak, że zgnicie jej grozi? :/

Jeszcze w taką pogodę nie ma jak wysuszyć...

Ile pan Marian ma tam piecyków, więcej niż jeden? I jak jest z praniem w taką pogodę, w misce i potem suszy przy piecu?

Posted
1 godzinę temu, Dobermania napisał:

Szkoda, że mokra; ale to aż tak, że zgnicie jej grozi? :/

Jeszcze w taką pogodę nie ma jak wysuszyć...

Ile pan Marian ma tam piecyków, więcej niż jeden? I jak jest z praniem w taką pogodę, w misce i potem suszy przy piecu?

Pan ma piec kaflowy w pokoju. I kozę w takim jakby przedpokoju, przed kuchnią.

Ręczniki widywałam właśnie na sznurku rozwieszone przy tej kozie.

Posted

Wpłynęły ponownie pieniądze od Patrycja96 - dziękujemy. :)

Robiłam wczoraj przeciw pchle-kleszczowe zaopatrzenie dla naszych zwierzy, zamówiłam również dla Reksa - https://sklep.mvet.pl/Preparaty-dla-psow-przeciwko-pchlom-i-kleszczom/produkt.1422/

Zdjęcie wstawię gdy przesyłka dojdzie. Edit : Foto ; Na paragonie jest 77, ale to cena za transport była rozdzielona na zamówione produkty.

Wyślę pod koniec marca do Pana by założył.