Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Posted
Dnia ‎03‎.‎05‎.‎2017 o 21:52, Olena84 napisał:

Z bazarku poleci 45zł

DZIEKUJEMY ! :)

Zrobilam wczoraj zamówienie by bazarkowe fundusze przeznaczyć na puszki dla Reksa. :)

ZAMÓWIENIE: 86914377 07.05.2017 22:49

Ilość Artykuł Cena Suma
1 607190.5 - 20 + 4 gratis! Rocco Classic, 24 x 400 g- Mieszany pakiet II 66,00 PLN 66,00 PLN
1 391116.3 - Mieszany pakiet próbny Rocco, 6 x 800 g- Sensitive 39,80 PLN 39,80 PLN
1 1.5 - - Twoja zniżka -3,16 PLN -3,16 PLN
Do zapłaty: 102,64 PLN
  • 2 weeks later...
Posted
Dnia ‎08‎.‎05‎.‎2017 o 20:54, tobciu napisał:

Uzupełnię wpłaty i zamówienie z zooplusa jutro, pojutrze. Przemęczona jestem i padam na twarz.

Rozliczenie uzupełnione.

Dzwoniłam wczoraj krótko do Pana Mariana - paczka z zooplusa dotarła. Reks ma się ok.

Gazu pan nie ma, poprosiłam Tosia&Lesio by zorganizowała na miejscu.

Zamówiłam prąd, jutro zadzwonię podać kod panu.

Wpłaty, zakupy i potwierdzenia wstawiłam w rozliczenie.

• 2 weeks later...
Posted

Dzień dobry. Witam wszystkich. :)

Uzupełniłam rozliczenie o wpłaty (dziękujemy :) ) i wydatki. Tosia&Lesio zorganizowała gaz, 24/05 został dostarczony do Pana (gazownik daje paragony z torebki, zatem data jest wczesniejsza).

Zapłaciłam do gminy za śmieci za 5-6-7.2017. Doładowałam telefon na 10 zł.

Pod koniec tygodnia zrobię zamówienie dla Reksa.

Pozdrawiam.

• 2 weeks later...
Posted

Dzień dobry, uzupełniłam rozliczenie.

Zamówiłam Zooplusa dla Reksa. Dotarł już. Foto

Dziękujemy za wpłaty Patrycja96 (wpisałam w skarbonkę ogólną i w celową prąd/gaz/opał) i asikowska. Dzięki. :)

Posted

Wpłynęły pieniądze od Patrycja96 - dziękujemy.

Zakupiłam dla Reksa krople na kleszcze/pchły. Obroże ma, założoną wiosną, ale dodatkowe zabezpieczenie nie zaszkodzi. Wyślę Panu pocztą. Foto.

Koszt był 25 zl, na paragonie jest więcej, bo koszt przesyłki wliczony w paragon.

Zaczęły się wakacje. Czyli obiadów na stołówce nie ma. Napiszę do Tosia&Lesio, czy sąsiadka zechciałby zrobić panu zakupy. I myślę zamówić znowu gaz.

Posted

Dzięki dziewczyny. :) Jutro uzupełnię wpłaty. Usiadłam dziś do bazarku dla Toz Police i dla Reksa. Jutro otworzę kram. :)

KrystynaS - zdrowia dla Twojej sunieczki.

Posted

Zadzwonił Pan Marian. Podziękował za karmę dla Reksa - dotarła. Mówi, że o Reksa dba. Zapytał o szczepienie. Fakt, bo to w lipcu przecież.

Tosia&Lesio zadzwoni do Pani weterynarz. Jeśli pracuje (to pani emerytka już).

Pan Marian niestety spędził dzień w szpitalu. Poszedł do lekarza, bo źle się czuł. Ciśnienie 100/220. Karetka zabrała Go do szpitala.

Porobili badania, zbili ciśnienie, wypisali recepty. Wrócił pan do domu.

Recepty wykupił (56 zł) i łyka teraz. Ale boli żołądek od nich. W poniedziałek ma iść do lekarza, może zamienią na inne, a może dadzą coś osłonowo na żołądek.

Tosia&Lesio zorganizuje zakupy i gaz. Kupię prądu trochę i podam kod.

Posted
5 godzin temu, lilka105 napisał:

Tobciu,mój przelew nie dotarł?

5 godzin temu, mdk8 napisał:

a mój ?

Dotarły, dotarły. :) Przepraszam tu nie wpisałam. W rozliczeniu uzupełniłam tylko.

Już w poście rozliczeniowym uzupełniłam.

• Upvote 1