asiam Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Witam serdecznie miłośnikow V grupy. 2 maja 2007 w Bydgoszczy jest wystawa V grupy!!!! Jeszcze można wysyłam zgłoszenia!!!!! Zapraszam serdecznie:smile::smile::smile::evillaug: Sędziowie: Psy zaprzęgowe: Miklos Levente - Węgry reszta ras V grupy: Janusz Opara - Polska Cena: I pies: 60 zł Kazdy kolejny: 50 zł Zgłoszenia do 17 kwietnia 2007 ZAPRASZAMY!!! Sekcja V O/Bydgoszcz Quote
SYLWIA:) Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 [quote name='asiam']Witam serdecznie miłośnikow V grupy. 2 maja 2007 w Bydgoszczy jest wystawa V grupy!!!! Jeszcze można wysyłam zgłoszenia!!!!! Zapraszam serdecznie:smile::smile::smile::evillaug: Sędziowie: Psy zaprzęgowe: Miklos Levente - Węgry reszta ras V grupy: Janusz Opara - Polska Cena: I pies: 60 zł Kazdy kolejny: 50 zł Zgłoszenia do 17 kwietnia 2007 ZAPRASZAMY!!! Sekcja V O/Bydgoszcz Dzięki już zgłosiłam:p... mojego Brzydala ;) SH,suka,pośr.,Arktogea Queen of Snow:lol: Quote
asiam Posted April 12, 2007 Author Posted April 12, 2007 SYLWIA:) napisał(a):Dzięki już zgłosiłam:p... mojego Brzydala ;) SH,suka,pośr.,Arktogea Queen of Snow:lol: Witam jak to dobrze, że ktoś przyjedzie !!! Fajnie, ciesze się bardzo. Chcielibyśmy aby nasza wystawa weszła na stałe do kalendarza ... Chcę zachęcić wszystkich obecnych na forum i ich znajomych hi hi Quote
Nitor-Nivalis Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 My też zgłoszeni pies Sh pośrednia Winterfrost's PEGASO suczka championy Winterfrost's LARA CROFT Quote
SYLWIA:) Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 asiam napisał(a):Witam jak to dobrze, że ktoś przyjedzie !!! Fajnie, ciesze się bardzo. Chcielibyśmy aby nasza wystawa weszła na stałe do kalendarza ... Chcę zachęcić wszystkich obecnych na forum i ich znajomych hi hi nie będzie łatwo... o ile się orientuję to 2-gi maja nie wszyscy mają wolny:roll: Quote
asiam Posted April 12, 2007 Author Posted April 12, 2007 SYLWIA:) napisał(a):nie będzie łatwo... o ile się orientuję to 2-gi maja nie wszyscy mają wolny:roll: tak wiem, ja też wzięłam urlop ... ale było trudno .... tak jakoś wyszło w tym roku, że 2 maja jest pracujący... ale jest juz sporo piesków zgłoszonych ... będzie dobrze. Pogoda zamówiona, średnio ciepło, bez deszczu ... idealnie dla psów Quote
asiam Posted April 12, 2007 Author Posted April 12, 2007 Nitor-Nivalis napisał(a):My też zgłoszeni pies Sh pośrednia Winterfrost's PEGASO suczka championy Winterfrost's LARA CROFT pięknie, super, spotkamy się na ringu, hi hi , ale fajnie Quote
Nitor-Nivalis Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 asiam napisał(a):pięknie, super, spotkamy się na ringu, hi hi , ale fajnie no to super :) Quote
asiam Posted April 12, 2007 Author Posted April 12, 2007 Wiele osób robi piękne zdjęcia psom. Chcieliśmy zorganizowac wystawę foto w Bydgoszczy, ktorej bohaterami byliby nasi czworonożni przyjaciele. Co szanowne grono na to???? Quote
SYLWIA:) Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Pogoda zamówiona, średnio ciepło, bez deszczu ... idealnie dla psów[/quote] trzymam za słowo:evil_lol: inaczej zwrot kosztów:lol: Quote
asiam Posted April 12, 2007 Author Posted April 12, 2007 [quote name='SYLWIA:)']Pogoda zamówiona, średnio ciepło, bez deszczu ... idealnie dla psów trzymam za słowo:evil_lol: inaczej zwrot kosztów:lol: dobra ;) teraz musze się postarać i zamówić jeszcze szamana! hi hi Do zobaczenia... spadam do szczeniaków... Quote
Recommended Posts