Lobaria Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 [quote name='monika55']Juz jestem. Jest transport, są pieniądze, tylko nie ma kto jechać z psiakiem. Ja jestem chora, mam problem z ruszeniem się z domu. Rozmawiałam z panią. Czeka na Maksia. Nie wiem co będzie. Może jak się zbiorę na nogi to pojadę sama. Dulska, dziękuję za Maksia. Nie wiem czy ktoś pamiętał o zdjęciach, ja nie mogłam być w schronisku. Patrycja pisała, może pomóc. Ona wozi psiaki. Kopiuję z fb Patrishia Misiak mogę pomóc w transporcie Nie mam do Niej telefonu, ale napiszę na pw. No i zdrówka życzę Quote
monika55 Posted February 16, 2013 Author Posted February 16, 2013 Dziękuję Lobaria. Pan jest chętny do jechania, tylko boi się jechać sam z psem. Potrzebna tylko osoba towarzysząca. Quote
monika55 Posted February 18, 2013 Author Posted February 18, 2013 Lobaria, Pati by jechała z Radomia i tam wracała. To nie ma sensu. Zapakujemy z mężem wnuki, naszego psa, Maksia oczywiście i we środę jedziemy. Uff, mam nadzieję że już się nic nie przydarzy. Quote
Lobaria Posted February 18, 2013 Posted February 18, 2013 monika55 napisał(a):Lobaria, Pati by jechała z Radomia i tam wracała. To nie ma sensu. Zapakujemy z mężem wnuki, naszego psa, Maksia oczywiście i we środę jedziemy. Uff, mam nadzieję że już się nic nie przydarzy. Trzymam kciuki za szczęśliwą podróż " wesołego autobusu" ;) Quote
monika55 Posted February 20, 2013 Author Posted February 20, 2013 Maksiu już u siebie. Pani bardzo miła i "psia" Ma do dyspozycji piękny i szczelnie ogrodzony ogród. Padam z emocji jakich dostarczyła podróż w taką pogodę. Quote
shanti Posted February 21, 2013 Posted February 21, 2013 Moniko :loveu: Cóż więcej pisać. Czekamy na wieści. Quote
Lobaria Posted February 21, 2013 Posted February 21, 2013 Jak dobrze, że Maksiu już w domku :multi::multi::multi: Zmieńcie tytuł wątku na radośniejszy :) Quote
ZUZA1 Posted February 21, 2013 Posted February 21, 2013 Nareszcie. Powodzenia kudłaczku :Cool!: Quote
monika55 Posted February 23, 2013 Author Posted February 23, 2013 Maksiu jest bardzo grzeczny, tylko broni miski i ugryzł w nogę Myszkę. Pani to rozumie i pracuje nad tym. Quote
shanti Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 Maksiu :shake: Dobrze że Pani wyrozumiała jest. Quote
Lobaria Posted February 26, 2013 Posted February 26, 2013 Dobre wieści. A na zdjęcia możemy liczyć? Quote
Recommended Posts