dariaopole Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 przykre to strasznie.....:-( sama nie wiem już co robić, może wwątku napisać grozi uśpienie ? Quote
Ania+Milva i Ulver Posted June 30, 2007 Author Posted June 30, 2007 Tez nie wiem co robic... Nikt ani razu o Tekle nie zadzwonił choc na allegro jest ponad miesiąc ... z innych ogłoszeń też nic. Tu juz nie ma nawet nadziei!!! Quote
Ania+Milva i Ulver Posted July 3, 2007 Author Posted July 3, 2007 Nie ma ratunku:(:( Najprawdopodobniej dzis Tekla została uspiona:(:( Brak mi słów.... Quote
Ania+Milva i Ulver Posted July 4, 2007 Author Posted July 4, 2007 [SIZE=2]Nie udało się....Tekla została uspiona:placz::placz::placz: Czuje sie strasznie-taka porażka , nie było szans na pomoc... Ta bezsilnosc zabija:-(:-( Razem z sunia zostały uspione jeszcze 3 pieski. Bądzcie szczesliwe za TM:-( Quote
Iskra73 Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 taaak , to straszne , wlasnie rozmawialam ze Sławkiem i niestety jest tak ciasno, ze musieli uspic te ktore nie maja szans na domek .....:-( :-( :-( :-( Quote
dariaopole Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 strasznie mi przykro dziewczyny, wyobrażam sobie co musicie czuć, znałyście te pieski osobiście, pocieszmy sie tym że Teklunia juz nie cierpi, że wszystko widzi i biega po zielonej trawce.........bądź szcząśliwa Tekluniu :-( Quote
Recommended Posts