MARI0121 Posted March 7, 2013 Posted March 7, 2013 no i miały być nowe wieści... są juz jakieś? Quote
perpe-tua Posted March 10, 2013 Author Posted March 10, 2013 Stella znalazła nowy dom! Jedzie ode mnie 17marca. Smutna (bo bardzo się zżyłyśmy), a za razem wspaniała wiadomość. ;) Quote
MARI0121 Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 oj pańcia, będzie ci ciężko - a czy oby na pewno dobry domek? no ale przecież nikt z dogo nie odda psiaka do niedobrego... pozdrawiam serdecznie Quote
perpe-tua Posted March 16, 2013 Author Posted March 16, 2013 Stella dziś pojechała do nowego domku. Aż się rozpłakałam, mam jednak nadzieję, że nie będzie za mną tęskniła i oswoi się szybko z nowym domkiem. Trzymajcie kciuki! Quote
yolanovi Posted March 16, 2013 Posted March 16, 2013 Powodzenia suniu - kciuki mocno zacisnięte za psinkę i jej nowy domek Quote
MARI0121 Posted March 16, 2013 Posted March 16, 2013 będzie tęskniła na pewno, i wierz mi że każdy kto oddaje zwierzaka ryczy jak bóbr :( , ale jeśli sunia ma teraz stały domeczek, to to jest najważniejsze ... trzymaj się i dobrze rozglądaj za jakąś następna sierotką, która osłodzi ci serduszko ... :) Quote
iwstar58 Posted March 20, 2013 Posted March 20, 2013 perpe-tua napisał(a):Stella dziś pojechała do nowego domku. Aż się rozpłakałam, mam jednak nadzieję, że nie będzie za mną tęskniła i oswoi się szybko z nowym domkiem. Trzymajcie kciuki! Ale to chyba jeszcze raczej dom tymczasowy... http://www.sos-dalmatiner-polen.de/html/body_stella.html Quote
perpe-tua Posted March 20, 2013 Author Posted March 20, 2013 Z tego co z rozumiałam z tekstu, to została dobrze przyjęta i prawdopodobnie zostaje. Zaraz to wyjaśnię z SOS Dalmatyńczyki... Quote
MARI0121 Posted March 20, 2013 Posted March 20, 2013 iwstar58 napisał(a):Ale to chyba jeszcze raczej dom tymczasowy... http://www.sos-dalmatiner-polen.de/html/body_stella.html jest w Niemczech w "Pflegestelle" czyli tez w domu tymczasowym... hm, dopiero chcą szukać jej domu... hm, Quote
perpe-tua Posted March 20, 2013 Author Posted March 20, 2013 Już wszytsko jasne. Stella pojechała tam i w przypadku nie zaakceptowania się z innymi psami, prawdopodobnie musiałaby szukać nowego domu. Jednak Stella jest kochana i teraz mieszka z koleżanką, z którą wspaniale się dogadują. ;) Quote
perpe-tua Posted April 8, 2013 Author Posted April 8, 2013 UWAGA! Proszę o skasowanie ogłoszeń Stelli na różnych portalach typu "tablica". Dziękuję i pozdrawiam. ;) Quote
Recommended Posts