monika083 Posted March 22, 2013 Posted March 22, 2013 Myszo,czy mojej wplaty jeszcze nie ma? Kurcze, cos dlugo to trwa.. Quote
Mysza2 Posted March 22, 2013 Author Posted March 22, 2013 monika083 napisał(a):Myszo,czy mojej wplaty jeszcze nie ma? Kurcze, cos dlugo to trwa.. wpłynęła Moniczko:), już uzupełniam: Monika083 - 16,19 zł :loveu: Milagros1985320 - 5 zł :loveu: Bardzo dziękujemy:) Quote
magdyska25 Posted March 22, 2013 Posted March 22, 2013 co do wizyty przedadop. zadzwoniłam do chłopaka wczoraj- wstępnie umówiliśmy się na sob o 12. Dzisiaj miałam potwierdzić dzwoniąc ok. 16 no i tel jest wyłączony, nagrałam się na sekretarkę. Jeszcze będę próbowała. Quote
Mysza2 Posted March 22, 2013 Author Posted March 22, 2013 A my po wizycie u dr Gierka. Bongo miał zrobione zdjęcia kręgosłupa, stawów biodrowych, stawów kolanowych i stawów skokowych. Nic niepokojącego na szczęście nie ma:). Chód ma rzeczywiście dziwny, ale taka jego już uroda. W tej nodze, w której brakuje mu palca są jakieś nieznaczne "stare" zmiany, ale nic co by wymagało operacji, albo utrudniało mu normalne funkcjonowanie. Zapłaciłyśmy za wszystko 80 zł. Ula bardzo dziękuję za dowiezienie Bono - Bongo:) On jest naprawdę bardzo fajny, zero agresji, u weta nawet po zastrzyku, kiedy już był prawie up, to jeszcze mu kita latała:) Przytulas taki:) Quote
Mysza2 Posted March 22, 2013 Author Posted March 22, 2013 Przed gabinetem:) w samochodzie już tak nie śpiewa u weta jestem bardzo grzeczny już mnie bierze, ale się nie poddaję jeszcze No i wzięło mnie:) Quote
AgusiaP Posted March 22, 2013 Posted March 22, 2013 Super, że nic mu nie dolega :) i jakie ma fajne szelki :) I co z tym chłopakiem? Kurczę jak się umówił to powinien mieć włączony telefon.... Quote
magdyska25 Posted March 22, 2013 Posted March 22, 2013 zadzwonił do mnie po 20, że wyjechał do rodziny i wyłączył tel. oraz nie wie czy wróci jutro do domu, więc prosiłam, żeby dał mi znać bo jutro podjadę do schroniska a to znacznie bliżej jego niż miałabym jechać od razu z domu. Quote
malawaszka Posted March 22, 2013 Posted March 22, 2013 ale szele ma fiu fiu - to on przyciągnął Ulkową Toyotkę do Katowic???? :D Quote
AgusiaP Posted March 22, 2013 Posted March 22, 2013 magdyska25 napisał(a):zadzwonił do mnie po 20, że wyjechał do rodziny i wyłączył tel. oraz nie wie czy wróci jutro do domu, więc prosiłam, żeby dał mi znać bo jutro podjadę do schroniska a to znacznie bliżej jego niż miałabym jechać od razu z domu. Może się rozmyślił a nie ma odwagi się przyznać...jak ludziska w przypadku Czakusia... ściemniają na maksa... Quote
Mysza2 Posted March 22, 2013 Author Posted March 22, 2013 magdyska25 napisał(a):zadzwonił do mnie po 20, że wyjechał do rodziny i wyłączył tel. oraz nie wie czy wróci jutro do domu, więc prosiłam, żeby dał mi znać bo jutro podjadę do schroniska a to znacznie bliżej jego niż miałabym jechać od razu z domu. Zobaczymy, co mam być to będzie:roll: malawaszka napisał(a):ale szele ma fiu fiu - to on przyciągnął Ulkową Toyotkę do Katowic???? :D tak, przywiózł Ulę i trafił bo miał GPS-a :) Miałam dzisiaj jeszcze jeden telefon z Zawiercia, też taki że z radości nie podskoczyłam, ale mam się zdzwonić z panem jutro. I z tablicy pytanie od pani jak Bongo do kotów Quote
lula2010 Posted March 22, 2013 Posted March 22, 2013 zeby chlopak ten wlasciwy domek znalazl... Quote
Raczyna Posted March 22, 2013 Posted March 22, 2013 Mysza2 napisał(a): I z tablicy pytanie od pani jak Bongo do kotów taa, Bongo do kotów najchętniej z musztardą, ale jak nie ma może być też ketchup:cool3: Quote
kiyoshi Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 AgusiaP napisał(a):Jeszcze mu znajdziemy super domek :) widziałam na fb przepiękne nowe zdjęcia Bongo!! prawdziwy z niego przystojniak! domek się znajdzie- niech tylko wiosna się obudzi to i ludzie chętniej o psiaku pomyślą i o wspólnym spacerowaniu:) Quote
Mysza2 Posted March 24, 2013 Author Posted March 24, 2013 kiyoshi napisał(a):widziałam na fb przepiękne nowe zdjęcia Bongo!! prawdziwy z niego przystojniak! domek się znajdzie- niech tylko wiosna się obudzi to i ludzie chętniej o psiaku pomyślą i o wspólnym spacerowaniu:) Jak na FB to Iwoncemaj bardzo pięknie dziękujemy :loveu::loveu: Niestety wizyta w W-wie do skutku nie doszła, pan albo nie odbierał, albo nie wiedział czy wróci na czas, szkoda gadać. Zadzwoniłam więc do tego drugiego chętnego domu z Zawiercia, żeby się umówić na wizytę, na co pan odpowiedział że musi się zastanowić. Tak że dalej nic:( Quote
Raczyna Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 ech, szkoda sznupola a mój przyszły tymczas, Demon, źle się czuje :( jak się TZ dowie to już w ogóle będzie mi dziurę wiercić, żebym z nim jechała właśnie, może Bongusiowi domek w Mannheim znajdziemy:razz: Quote
AgusiaP Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 Mysza2 napisał(a):Jak na FB to Iwoncemaj bardzo pięknie dziękujemy :loveu::loveu: Niestety wizyta w W-wie do skutku nie doszła, pan albo nie odbierał, albo nie wiedział czy wróci na czas, szkoda gadać. Zadzwoniłam więc do tego drugiego chętnego domu z Zawiercia, żeby się umówić na wizytę, na co pan odpowiedział że musi się zastanowić. Tak że dalej nic:( Niech się goni ...:evil_lol: tyle mam do powiedzenia na jego temat ;) Quote
iwonamaj Posted March 25, 2013 Posted March 25, 2013 Cioteczki potrzebna mi pomoc w prowadzeniu wydarzenia, ponieważ od 4 kwietnia moja córka idzie do pracy, a ja będę opiekować się wnusią. W związku z tym nie będę mogła systematycznie prowadzić wydarzenia[SIZE=3] Bongo, a szkoda, bo jest prowadzone na bieżąco i zawsze to jakaś dodatkowa szansa... Quote
Mysza2 Posted March 25, 2013 Author Posted March 25, 2013 iwonamaj napisał(a):Cioteczki potrzebna mi pomoc w prowadzeniu wydarzenia, ponieważ od 4 kwietnia moja córka idzie do pracy, a ja będę opiekować się wnusią. W związku z tym nie będę mogła systematycznie prowadzić wydarzenia[SIZE=3] Bongo, a szkoda, bo jest prowadzone na bieżąco i zawsze to jakaś dodatkowa szansa... Iwonko, bardzo Ci dziękujemy za wzorowe prowadzenie :) , poproszę kogoś bo ja nie jestem na FB:) Quote
kiyoshi Posted March 25, 2013 Posted March 25, 2013 zaglądam do przystojniaka:) a może nowe ogłoszenia z nowymi zdjęciami by coś pomogły;))?? Quote
AgusiaP Posted March 25, 2013 Posted March 25, 2013 kiyoshi napisał(a):zaglądam do przystojniaka:) a może nowe ogłoszenia z nowymi zdjęciami by coś pomogły;))?? Ma kochana już z nowymi te ostatnie ;) Quote
Raczyna Posted March 25, 2013 Posted March 25, 2013 jakieś fatum nade mną z Bongo nie wyszło, miałam wziąć Demona z Zabrzańskiego Psitula, miałam być dla niego "domem spokojnej starości", nie zdążyłam, dzisiaj poszedł sobie za tęczowy most myślałam o tych dwóch nużycowych onkach, ale na 100% wyjeżdżam w drugiej połowie kwietnia na 10 dni, i i tak muszę podjąć decyzję, czy zostaję w kraju (niby mam pracę, ale kokosów z niej nie będzie, raczej orzeszki, chociaż bardzo fajna), czy jadę do Lubego, bo on ma kontrakt do końca lipca w Niemczech (z opcją przedłużenia do listopada) i spokojnie nas na to stać, żebym nie pracowała przez ten czas od dwóch dni biję się z myślami, jeszcze Demonek mnie trzymał na miejscu, a teraz nic cipca dostanę:roll: Luby jedzie już jutro do domu, ma jakieś większe firmowe autko do odstawienia, kazałam mu się po drodze rozglądać i zbierać wszystkie materace jakie znajdzie, bo tam jest teraz wystawka- kazałam brać i te dla dzieci i normalne, może co wpadnie, to się cioteczki z DT i hotelików zaopatrzy Quote
Mysza2 Posted March 25, 2013 Author Posted March 25, 2013 przykro mi z powodu Demonka:( A luby niech zbiera co się da, w schroniskach też nigdy nie za wiele tego. Ula zaszczepi Bongo na wściekliznę, koszt 25 zł Quote
Recommended Posts