ULKA12 Posted February 9, 2014 Posted February 9, 2014 Zapraszam do nas [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/250921-Nugat-m%C5%82ody-radosny-bezdomny?p=21861526#post21861526"]http://www.dogomania.pl/forum/threads/250921-Nugat-m%C5%82ody-radosny-bezdomny?p=21861526#post21861526[/URL] Quote
ULKA12 Posted February 9, 2014 Posted February 9, 2014 Zapraszam do nas [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/250921-Nugat-młody-radosny-bezdomny?p=21861526#post21861526[/URL] Quote
Foxy2702 Posted March 6, 2014 Posted March 6, 2014 Witajcie Cioteczki :) U nas nadal wszystko oki :eviltong: Mamusia w końcu się zebrała i zrobiła mi tor do agillity wiec teraz sobie ćwiczę kilka razy w tygodniu. :cool3: Dziadek adoptował kilka tygodni temu boxerkę Sonie :loveu:wiec mam się teraz z kim bawić gdy odwiedzamy Chorzów :bigcool: Nazbierało się troszke fotek więc wrzucam w pakiecie :cool3: no i śpiochal :evil_lol: Liziaki dla Was :loveu: Bongo (bo Dady mi się nie podoba i nie reaguje na nie :diabloti:) Quote
Mysza2 Posted March 6, 2014 Author Posted March 6, 2014 Bongo vel paróweczka:):) Jakoś nie widać entuzjazmu przystojniaka dla toru przeszkód:):) A co do imienia, jak się chłopak uparł to co poradzisz:) Buziaki dla całej rodzinki :loveu::loveu::loveu: Quote
Foxy2702 Posted April 22, 2014 Posted April 22, 2014 Parówa pozdrawiam Świątecznie :lol: A to PSIApsiuła Sonia Quote
ULKA12 Posted April 22, 2014 Posted April 22, 2014 No, no, no faktycznie przytyło się chłopakowi :-) A koleżaneczka ma zabójcze spojrzenie. Quote
Foxy2702 Posted April 22, 2014 Posted April 22, 2014 Cioteczki chcemy tez prosić o pomoc dla przytuliska w ktorym wybuchł niedawno pożar http://www.schroniskodlazwierzat.com.pl/index.php?option=com_frontpage&Itemid=1 może ktoras pomogla by i wystawiła bazarek (bo ja nie umiem :lookarou:) :roll: Quote
Mysza2 Posted April 22, 2014 Author Posted April 22, 2014 Chłopak cudny i koleżanka też:) Serdecznie Was pozdrawiamy:) Magduś w najbliższym czasie z bazarkiem nie pomogę, jestem w strasznym dole czasowym. Ale gdybyś chciała sama zrobić to służę radą Quote
Foxy2702 Posted May 21, 2014 Posted May 21, 2014 Witajcie Cioteczki U nas wporzo :loveu: tylko czasu na komputer brak :roll: zdjecia czekaja na "wiecej czasu " :roll: bazarku nie ogarnelam ale udalo sie pozbierac datki i dary wsrod znajomych :kciuki: Pozdrawiamy "chłodno" bo ten upal dzisiaj okropny :evil_lol: Quote
Mysza2 Posted May 21, 2014 Author Posted May 21, 2014 Dziękujemy za dobre wieści o proszę grubasa wymiziać od ciotek:):) Quote
AgusiaP Posted May 26, 2014 Posted May 26, 2014 Dziękujemy Madziu :) nie mogę się doczekać zdjęć naszego chłopaka :) Quote
Foxy2702 Posted June 22, 2014 Posted June 22, 2014 Witam Drogie Cioteczki Wrzucam wkońcu obiecane foteczki :lol: Quote
Foxy2702 Posted June 22, 2014 Posted June 22, 2014 (edited) Niestety dzisiaj bez komentarzy bo mi sie tu pokiełbasiło :look3: Pozdrawiamy Cieplutko :loveu: Edited June 22, 2014 by Foxy2702 Quote
Mysza2 Posted June 22, 2014 Author Posted June 22, 2014 Magduś, pięknie dziękujemy za zdjęcia:):) Jak widać dzieciolub z niego:) A nie za mały ma ten patyczek do zabawy na pierwszym zdjęciu :evil_lol: Quote
AgusiaP Posted June 23, 2014 Posted June 23, 2014 O matulu Madziu, ale on przypakował :diabloti: ale wielki chłopak z niego :loveu: Quote
Foxy2702 Posted June 30, 2014 Posted June 30, 2014 Witajcie Drogie Cioteczki :lol: Mam wolne popołudnie wiec mały raporcik :razz: Tak wiec muszę pochwalić Bonga bo uczymy się spacerków bez smyczy i idzie mu swietnie, zawsze wraca na zawołanie i czeka na mnie na komende , nauczył się już też bez oporów przychodzic do nogi i grzecznie siadać, super idzie mu tez aportowanie (bo agility nie było trafione :evil_lol:). Podoba mi sie że można go odwołać by nie gonił kota czy nie uciekał z zabawkami (ktore uwielbia podkradać z piaskownicy ;-)) i że nie kombinuje juz gdy brama jest otwarta (zdarzało mi sie gonic go po ulicy jak ktos wieżdżał na nasz plac :eviltong: co swiadczy chyba o tym że mu u nas dobrze ;-)) czas i praca poświęcone na prace z Moim Kochanym Uparciuchem przynoszą skutki i jestem z nas bardzo dumna :eviltong:. no i najważniejsze Bongo nie boi sie juz jazdy samochodem :multi: czasem zdarzy mu sie jeknac jak staniemy np. na swiatlach ale ogolnie jest juz o niebo lepiej, a ostanio zdarzylo mu sie nawet spac na autostradzie :cool3: Jesteśmy szczęśliwi a to głownie wasza zasługa bo Nam zaufałyście :loveu: Masakra to juz ponad rok i nie wyobrażam sobie zycia bez mojego Grubaska :evil_lol: Wujka też kocham :lol: I wisienka na torcie BEZCENNY widok gdy się rano budzę :loveu: Buziaki dla Was Quote
AgusiaP Posted July 3, 2014 Posted July 3, 2014 Madziu tak się cieszę, że nasz, teraz Wasz Bongo do Was trafił :):):) Chłopak miał szczęście :):):) Foteczki super :) Quote
Mysza2 Posted July 8, 2014 Author Posted July 8, 2014 Madziu, takie wiadomości to możemy czytać i czytać:):) Czas, cierpliwość i dobrzy ludzie to wszystko czego psiakom potrzeba, a wtedy i efekty są. Jestem szczęśliwa, że taki mu się domek trafił po tym co przeszedł. Niedawno rozmawiałam o nim i tym jego poprzednim domu z dziewczyną, która poprosiła mnie o pomoc dla niego. Po tym jak był traktowany wcześniej, to aż się wierzyć nie chce, że taki ufny przytulas z niego teraz jest. To Wasza zasługa i bardzo bardzo Wam za to dziękujemy:):) Quote
Foxy2702 Posted August 3, 2014 Posted August 3, 2014 Witamy. Chcemy sie pochwalic, byliśmy wczoraj na Ognisku Stowarzyszenia Boksery Niczyje, wzielismy udział w Dogtrekking (taki spacer polaczony z zadaniami i "biegiem" na orientację) i razem z moim Tata i Sonia zajelismy I miejsce :multi: Bonguś z nagrodami Pozatym cwiczylismy agillity i przeciaganie Była super zabawa :cool1: Pozdrawiamy ;-) Quote
ULKA12 Posted August 3, 2014 Posted August 3, 2014 No proszę mamy sportowca. Jeśli za pierwszym razem a Wy już zajęliście I miejsce to co będzie dalej?? Gratulacje :lol: Quote
Mysza2 Posted August 3, 2014 Author Posted August 3, 2014 No nie mogę wyjść z podziwu:) Bongo championem:), gratulacje i wyrazy uznania dla Was i dla Bongo i Soni :loveu::loveu: Quote
AgusiaP Posted August 4, 2014 Posted August 4, 2014 I ja gratuluję :) Oj Bongo nie wiedziałam, że z Ciebie taki sportowiec :) Quote
Recommended Posts