Jump to content
Dogomania

Bongo łagodny 4 letni psiak w typie astka już w SWOIM DOMKU !!!!!!!

Recommended Posts

Posted

Zapraszam do nas

[URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/250921-Nugat-m%C5%82ody-radosny-bezdomny?p=21861526#post21861526"]http://www.dogomania.pl/forum/threads/250921-Nugat-m%C5%82ody-radosny-bezdomny?p=21861526#post21861526[/URL]

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 4 weeks later...
Posted

Witajcie Cioteczki :)
U nas nadal wszystko oki :eviltong:
Mamusia w końcu się zebrała i zrobiła mi tor do agillity wiec teraz sobie ćwiczę kilka razy w tygodniu. :cool3:
Dziadek adoptował kilka tygodni temu boxerkę Sonie :loveu:wiec mam się teraz z kim bawić gdy odwiedzamy Chorzów :bigcool:
Nazbierało się troszke fotek więc wrzucam w pakiecie :cool3:

no i śpiochal :evil_lol:

Liziaki dla Was :loveu:
Bongo (bo Dady mi się nie podoba i nie reaguje na nie :diabloti:)

Posted

Bongo vel paróweczka:):)
Jakoś nie widać entuzjazmu przystojniaka dla toru przeszkód:):)
A co do imienia, jak się chłopak uparł to co poradzisz:)
Buziaki dla całej rodzinki :loveu::loveu::loveu:

• 1 month later...
Posted

Chłopak cudny i koleżanka też:)
Serdecznie Was pozdrawiamy:)
Magduś w najbliższym czasie z bazarkiem nie pomogę, jestem w strasznym dole czasowym.
Ale gdybyś chciała sama zrobić to służę radą

• 4 weeks later...
Posted

Witajcie Cioteczki
U nas wporzo :loveu: tylko czasu na komputer brak :roll: zdjecia czekaja na "wiecej czasu " :roll:
bazarku nie ogarnelam ale udalo sie pozbierac datki i dary wsrod znajomych :kciuki:
Pozdrawiamy "chłodno"
bo ten upal dzisiaj okropny :evil_lol:

• 4 weeks later...
Posted

Magduś, pięknie dziękujemy za zdjęcia:):)
Jak widać dzieciolub z niego:)
A nie za mały ma ten patyczek do zabawy na pierwszym zdjęciu :evil_lol:

Posted

Witajcie Drogie Cioteczki :lol:
Mam wolne popołudnie wiec mały raporcik :razz:
Tak wiec muszę pochwalić Bonga bo uczymy się spacerków bez smyczy i idzie mu swietnie, zawsze wraca na zawołanie i czeka na mnie na komende , nauczył się już też bez oporów przychodzic do nogi i grzecznie siadać, super idzie mu tez aportowanie (bo agility nie było trafione :evil_lol:). Podoba mi sie że można go odwołać by nie gonił kota czy nie uciekał z zabawkami (ktore uwielbia podkradać z piaskownicy ;-)) i że nie kombinuje juz gdy brama jest otwarta (zdarzało mi sie gonic go po ulicy jak ktos wieżdżał na nasz plac :eviltong: co swiadczy chyba o tym że mu u nas dobrze ;-)) czas i praca poświęcone na prace z Moim Kochanym Uparciuchem przynoszą skutki i jestem z nas bardzo dumna :eviltong:. no i najważniejsze Bongo nie boi sie juz jazdy samochodem :multi: czasem zdarzy mu sie jeknac jak staniemy np. na swiatlach ale ogolnie jest juz o niebo lepiej, a ostanio zdarzylo mu sie nawet spac na autostradzie :cool3: Jesteśmy szczęśliwi a to głownie wasza zasługa bo Nam zaufałyście :loveu: Masakra to juz ponad rok i nie wyobrażam sobie zycia bez mojego Grubaska :evil_lol:
Wujka też kocham :lol:

I wisienka na torcie
BEZCENNY widok gdy się rano budzę :loveu:

Buziaki dla Was

Posted

Madziu, takie wiadomości to możemy czytać i czytać:):)
Czas, cierpliwość i dobrzy ludzie to wszystko czego psiakom potrzeba, a wtedy i efekty są.
Jestem szczęśliwa, że taki mu się domek trafił po tym co przeszedł.
Niedawno rozmawiałam o nim i tym jego poprzednim domu z dziewczyną, która poprosiła mnie o pomoc dla niego.
Po tym jak był traktowany wcześniej, to aż się wierzyć nie chce, że taki ufny przytulas z niego teraz jest.
To Wasza zasługa i bardzo bardzo Wam za to dziękujemy:):)

• 4 weeks later...
Posted

Witamy.
Chcemy sie pochwalic, byliśmy wczoraj na Ognisku Stowarzyszenia Boksery Niczyje, wzielismy udział w Dogtrekking (taki spacer polaczony z zadaniami i "biegiem" na orientację) i razem z moim Tata i Sonia zajelismy I miejsce :multi:
Bonguś z nagrodami

Pozatym cwiczylismy agillity i przeciaganie

Była super zabawa :cool1:
Pozdrawiamy ;-)