Jump to content
Dogomania

Bongo łagodny 4 letni psiak w typie astka już w SWOIM DOMKU !!!!!!!

Recommended Posts

Posted

Czołem Cioteczki :lol:
Właśnie się zorientowałam że już miesiąc minął od ostatniego postu :oops: więc już jestem i melduję że u nas wszystko OK :kciuki:
Jestem ostatnio trochę zalatana i szczerze nawet nie mam za bardzo "świerzych" fotek dla Was :roll: ale może pod koniec tygodnia znajdę czas na jakąś sesyjkę Dadiego ;)
Pozdrawiamy cieplutko :lol:

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cześć Cioteczki :cool3:
W związku z tym że mama nie ma czasu :evil_lol: postanowiłem sam pochwalić się Wam moją nową kapotą :bigcool:

Liziaki dla Was :loveu:
Dady

Posted

Hej Cioteczki :lol:
A jednak znalazłam parę foteczek w telefonie :eviltong:
moja mamusia nie oddam nikomu :evil_lol:

żabka musi być :cool3:

dwa kochane warioty :turn-l:

i na koniec Dady śpioszek :loveu:

Posted

[quote name='AgusiaP']Dziękujemy za foteczki Madziu:calus::calus::calus:
Jaka szczęśliwa rodzinka :loveu::loveu::loveu:[/QUOTE]

Przyłączam się do podziękowań i również zachwycam się fotkami szczęśliwej rodzinki!!!!!!

Ale z Dady'ego szczęściarz:loveu:

Posted

Ciotki jest sprawa, Kubuś którego miałam adoptować przed Dadym wrocił z adopcji a dokładnie został oddany do schroniska :crazyeye: i tam wypatrzony przez Mysia_.
Może ktoś mógłby pomóc, ja niestety nie dam teraz rady bo obiecałam kubraki dla krakowskich bullowatych :oops:
http://www.dogomania.pl/forum/threads/214676-Kubu%C5%9B-po-wielu-napotkanych-nieszcz%C4%99%C5%9Bciach-znalaz%C5%82-wreszcie-przysta%C5%84-na-zawsze-%29/page15

• 2 weeks later...
Posted

AgusiaP napisał(a):
Foteczki cudne a co to za maleństwo w które tak wpatruje się nasz Dady ;)

Aguś to nasza nowa Puszka :cool3: uczymy ja od małego że pies jej krzywdy nie zrobi a psiury że kota sie nie goni :nono:, poprzedni futrzak którego miałaś okazje poznać tak bał się Dadiego że na wspólne przebywanie w jednym miejscu nie było szans i jakis czas temu poprostu nie wrocił na noc do domu :-(

Posted

Foxy2702 napisał(a):
Aguś to nasza nowa Puszka :cool3: uczymy ja od małego że pies jej krzywdy nie zrobi a psiury że kota sie nie goni :nono:, poprzedni futrzak którego miałaś okazje poznać tak bał się Dadiego że na wspólne przebywanie w jednym miejscu nie było szans i jakis czas temu poprostu nie wrocił na noc do domu :-(

A on był taki śliczny... bardzo mi przykro :(:(:(