Jump to content
Dogomania

Bongo łagodny 4 letni psiak w typie astka już w SWOIM DOMKU !!!!!!!

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witamy Cioteczki :lol:
U nas dobrze, może poza tym że Bono coraz pewniej się czuje i pokazuje różki :evil_lol: tzn. próbuje co mu wolno, chyba go przeimieniujemy na Ciniminis bo jak jemy to siada przy stole (wcześniej kład się zadkiem do nas jak by był obrażony ze my jemy a on nie;-) ) i wyciąga jęzor do talerzy co wygląda jak z reklamy ciniminis :roflt: swoją droga nie wiem skąd on wyciąga aż tak długi jęzor ;-) no i po każdej korekcie wykonuje komendę ale z widocznym fachem:obrazic:, na spacerach jest coraz lepiej choć jeszcze zdarza mu się pociągnąć mnie po krzaczorach :evil_lol: no i nie ma opcji spacerów z tajsonem bo tajson uporczywie skacze po bono a ten się wkurza i go koryguje zęborami na co ja dostaję ochrzan że mój pies jest agresywny :angryy: tak więc dla świętego spokoju psy są niestety osobno.
Z moich obserwacji wynika że Bono nie ma robaczków więc po majowym weekendzie będziemy się szczepić na wirusówki :smile:

Posted

Szkoda że z Tajsonem nie chcą się dogadać ale widocznie tak musi być:)
Szczepcie się i nie zapominajcie o kropelkach (albo obroży) na kleszcze bo już się panoszą:)
A to żebrak z niego:), skąd ja to znam:)

Posted

Ja też późnym wieczorkiem się przywitam.;)Kleszczy już jest zatrzęsienie, koło mnie są łąki z trawą wysoką i jak widzę, że właściciel idzie i puszcza psa na łąkę tak wysoką to......wrrrr:shake:

Posted

Mysza2 napisał(a):
wierzę że Magdzie nie braknie ani cierpliwości ani serca dla Bongo:)

ktoś i takie "łobuzy" musi kochać bo jak inaczej? ;) każda potwora...:diabloti:

szafranekm napisał(a):
Ja też późnym wieczorkiem się przywitam.;)Kleszczy już jest zatrzęsienie, koło mnie są łąki z trawą wysoką i jak widzę, że właściciel idzie i puszcza psa na łąkę tak wysoką to......wrrrr:shake:

faktycznie...jedna z moich na spacerze w lesie (a zabezpieczona tydzień temu)- przyniosła niespodziankę- 2 kleszcze w uchu!

Posted

Moja też zabezpieczona a przyniosła kleszcza na futrze, nie z lasu tylko z parku, na szczęście nie wgryzł się jeszcze (sama nie wiem dlaczego)
Mam nadzieję że u Bongo wszystko w porządku.

Posted

szafranekm napisał(a):

Gosiu ja sie z Tobą zamienię na te kleszcze. Chociaż przyznaję gdy wyjeżdżałam z moja na na nasze Pojezierze to faktycznie bez przerwy musiałam ją przegladać a łaziły po niej jak po autostradzie.:angryy: