Jump to content
Dogomania

Bongo łagodny 4 letni psiak w typie astka już w SWOIM DOMKU !!!!!!!

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam Bonga i Cioteczki.
Miałam nie pisać bo zawsze zapeszę :roll: ale jestem na poważnie zainteresowana adopcja Bonga. Problem w tym że "reorganizujemy" dom i potrwa to jeszcze ok 3-4 tygodnie. Piszę żeby dać światełko nadziei, a druga sprawa, że jak już "wysznupie kandydata i się ujawnię" to znajduje się inny domek dla psiny :lol:.
Ale jak by prawie to będę się później kontaktować w sprawie PA i innych formalności :lol: oczywiście na bieżąco śledzę wątek słodziaka i proszę o nr konta to coś tam podeśle :cool3:
Pozdrawiam

Posted

Foxy2702 napisał(a):
Witam Bonga i Cioteczki.
Miałam nie pisać bo zawsze zapeszę :roll: ale jestem na poważnie zainteresowana adopcja Bonga. Problem w tym że "reorganizujemy" dom i potrwa to jeszcze ok 3-4 tygodnie. Piszę żeby dać światełko nadziei, a druga sprawa, że jak już "wysznupie kandydata i się ujawnię" to znajduje się inny domek dla psiny :lol:.
Ale jak by prawie to będę się później kontaktować w sprawie PA i innych formalności :lol: oczywiście na bieżąco śledzę wątek słodziaka i proszę o nr konta to coś tam podeśle :cool3:
Pozdrawiam

Wspaniale, że Bongo się spodobał.

Kilka tygodni to niewiele, zwłaszcza, że Bongo bezpieczny w hoteliku.
Trzymam kciuki!!!

Posted

[quote name='Foxy2702']nie ma za co, chociaż tyle mogę ;)
a co do relacji, jeśli Bongo do nas trafi to na pewno będą na bieżąco :cool3:[/QUOTE]
Foxy, a czy z Twojej strony to już jest decyzja uzależniona tylko od tego czy Bongo będzie dalej szukał domu za 3-4 tygodnie?

Posted

Przepraszam, chodzi o życie
[INDENT] Czy on jeszcze żyje???
[URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/241504-Diboj-m%C5%82ody-psiak-skazany-na-eutanazj%C4%99%21-DO-CZWARTKU-MUSI-OPU%C5%9ACI%C4%86-SCHRONISKO"]http://www.dogomania.pl/forum/thread...%86-SCHRONISKO[/URL]! [/INDENT]

Posted

[quote name='teresaa118']Na Bongo za kwiecien przelew poszedl.[/QUOTE]
pieniążki 35 zł już na koncie :loveu:, bardzo pięknie dziękujemy :loveu::loveu:

Posted

ja tylko posłusznie melduję, że na szwabskich wystawkach niestety nie było żadnych materacy :( szkoda

idę ogarnąć mieszkanie, bo za dwie godziny przywiozą mi kota do przetrzymania na święta
będzie wesoło :)