Raczyna Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 kombinuję co z tą krową, znaczy się psem, zrobić (jest rozmiarów cielaka), bo napaliłam się na pomoc dla Bonga :) jest światełko w tunelu, ale sytuację będę znała po 17 a kumpel by się przekręcił- dwa dni łaził z ostrym bólem aż w końcu nie wytrzymał i nad ranem wezwał pogotowie, prosząc o zastrzyk przeciwbólowy, bo on musi do pracy:cool3: szkoda że nie widziałam min gości z karetki... i czekali pod klatką aż przyjadę po psa.... godzinę... a ja po 2 godzinach snu wyglądałam jak naćpana :evil_lol: widziałam że zastanawiali się czy mnie też nie wziąć a kumpla zaczynam podejrzewać o bycie kobietą- przecież faceci nawet z katarem chcą się kłaść do szpitala... Quote
andegawenka Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 Wolą w domu chorować, przynajmniej mogą jeczeć do woli bo w szpitalu nie za bardzo:p Quote
AgusiaP Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 Raczyna napisał(a):kombinuję co z tą krową, znaczy się psem, zrobić (jest rozmiarów cielaka), bo napaliłam się na pomoc dla Bonga :) jest światełko w tunelu, ale sytuację będę znała po 17 a kumpel by się przekręcił- dwa dni łaził z ostrym bólem aż w końcu nie wytrzymał i nad ranem wezwał pogotowie, prosząc o zastrzyk przeciwbólowy, bo on musi do pracy:cool3: szkoda że nie widziałam min gości z karetki... i czekali pod klatką aż przyjadę po psa.... godzinę... a ja po 2 godzinach snu wyglądałam jak naćpana :evil_lol: widziałam że zastanawiali się czy mnie też nie wziąć a kumpla zaczynam podejrzewać o bycie kobietą- przecież faceci nawet z katarem chcą się kłaść do szpitala... W takim razie czekamy;) Quote
kiyoshi Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 widze, że i u Bongusia sytuacja pokomplikowana!:( jeśli mogę tylko lekką sugestie od siebie- całkowicie zgadzam się z Myszą, że najgorsze dla psiaka to przenoszenie go co chwile w nowe miejsce... dlatego, życzę Wam podjęcia jak najlepszej dla psiaka decyzji.. Quote
AgusiaP Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 kiyoshi napisał(a):widze, że i u Bongusia sytuacja pokomplikowana!:( jeśli mogę tylko lekką sugestie od siebie- całkowicie zgadzam się z Myszą, że najgorsze dla psiaka to przenoszenie go co chwile w nowe miejsce... dlatego, życzę Wam podjęcia jak najlepszej dla psiaka decyzji.. Z tego co udało nam się ustalić to nasz Bongo już parę razy był niestety przenoszony... Quote
AgusiaP Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 Kocurek napisał(a):i ja zapisuje Bongusia.... Serdecznie witamy:loveu: Quote
andegawenka Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 Troche dziwne ogłoszenie.....ale? http://www.morusek.pl/ogloszenie/145756/Przygarne-amstaffa-/ Quote
Mysza2 Posted February 8, 2013 Author Posted February 8, 2013 ewu napisał(a):I co słychać? Bongo jedzie jutro do Uli. U Magdy sytuacja się skomplikowała Quote
Mysza2 Posted February 8, 2013 Author Posted February 8, 2013 [quote name='andegawenka']Troche dziwne ogłoszenie.....ale? http://www.morusek.pl/ogloszenie/145756/Przygarne-amstaffa-/ Piszą że wiek do roku, Bongo ma 4 lata. Był dzisiaj jeden telefon o Bongo, ale beznadziejny A na koncie Bongo wpłaty od: Ewu - 40 zł :loveu: Mama Blanki - 20 zł :loveu: Free - 20 zł :loveu: Teresaa118 - 35 zł :loveu: Szajboska - 30 zł :loveu: Quote
ewu Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 [quote name='andegawenka']Troche dziwne ogłoszenie.....ale? http://www.morusek.pl/ogloszenie/145756/Przygarne-amstaffa-/ Może ktoś stracił psiaka i chce podobnego... Quote
andegawenka Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 ewu napisał(a):Może ktoś stracił psiaka i chce podobnego... .....jakie tam warunki, ogladałaś wszystkie fotki.? Quote
AgusiaP Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 andegawenka napisał(a):.....jakie tam warunki, ogladałaś wszystkie fotki.? Elunia będzie dzisiaj dzwonić :) Zobaczymy... Quote
andegawenka Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 AgusiaP napisał(a):Elunia będzie dzisiaj dzwonić :) Zobaczymy... Tylko ogłoszenie ma już prawie miesiąc ....:roll: i przyznam się bez bicia że mimo postu Myszki wysłałam trzy fotki Bongo:knuje: Quote
AgusiaP Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 andegawenka napisał(a):Tylko ogłoszenie ma już prawie miesiąc ....:roll: i przyznam się bez bicia że mimo postu Myszki wysłałam trzy fotki Bongo:knuje: I dobrze zrobiłaś :) Zastanawiałyśmy się wczoraj z Elunią czy dzwonić.... :roll:w sumie o Bongo wiemy tylko to co powiedział nam obecny jego pan ( a to trzeba sprawdzić) i to co widziałyśmy na miejscu jak pojechałyśmy go poznać ;) Nic dzisiaj Bongo jedzie do Uli to będziemy wiedziały już więcej ;)jaki ten nasz Bongo ma charakterek:lol: Quote
Maruda666 Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 Też się wpraszam ;) prosto z wątku Zosieńki. Na mnie jak u Niny, wszystko nawet z lekka ,,fafluniastete" działa jak magnes :) ( no może Bongo z twarzy nie bardzo, ale ta sylwetka :) ) Niby obiecałam sobie, że już żadnych stałych, bo się zaczynam gubić, ale dyszkę dla przystojniaka wyskrobię ( tylko w razie czego proszę o porządny obsztorc ;) ). Quote
AgusiaP Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 Maruda666 napisał(a):Też się wpraszam ;) prosto z wątku Zosieńki. Na mnie jak u Niny, wszystko nawet z lekka ,,fafluniastete" działa jak magnes :) ( no może Bongo z twarzy nie bardzo, ale ta sylwetka :) ) Niby obiecałam sobie, że już żadnych stałych, bo się zaczynam gubić, ale dyszkę dla przystojniaka wyskrobię ( tylko w razie czego proszę o porządny obsztorc ;) ). Dziękujemy ślicznie Danusiu:loveu::loveu::loveu: Bongo już przekazany Uli;) Byłyśmy z nim wcześniej na spacerku "trochę" ciągnie, ale myślę, że szybko się nauczy:lol: Gaduła z niego straszna :evil_lol: szczególnie jak jechałyśmy w aucie;) Nie wiem czy płakał czy śpiewał ale koncert dał nam ładny:evil_lol: Quote
ULKA12 Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 Ja tak tylko na szybko. Jakos mi nie pasuje imie Bongo, ja na niego wołam Bono i wbrew temu co mówił pan reaguje bardzo ładnie. W ogóle nie ma kondycji Szakra go wymęczyła strasznie. Pobiegał i teraz śpi. Z innymi psami sie dogaduje, niestety próbuje na nie skakać i to rodzi konflikty, na szczęście kastracja umówiona na czwartek. Quote
andegawenka Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 Maruda666 napisał(a):Też się wpraszam ;) prosto z wątku Zosieńki. Na mnie jak u Niny, wszystko nawet z lekka ,,fafluniastete" działa jak magnes :) ( no może Bongo z twarzy nie bardzo, ale ta sylwetka :) ) Niby obiecałam sobie, że już żadnych stałych, bo się zaczynam gubić, ale dyszkę dla przystojniaka wyskrobię ( tylko w razie czego proszę o porządny obsztorc ;) ). Danusiu dla mnie to nie tylko "ciężki typ" ale jeszcze i żółty typ:) Quote
Mysza2 Posted February 9, 2013 Author Posted February 9, 2013 Maruda666 napisał(a):Też się wpraszam ;) prosto z wątku Zosieńki. Na mnie jak u Niny, wszystko nawet z lekka ,,fafluniastete" działa jak magnes :) ( no może Bongo z twarzy nie bardzo, ale ta sylwetka :) ) Niby obiecałam sobie, że już żadnych stałych, bo się zaczynam gubić, ale dyszkę dla przystojniaka wyskrobię ( tylko w razie czego proszę o porządny obsztorc ;) ). Danusiu kochana :loveu::loveu::loveu: bardzo dziękujemy :) ULKA12 napisał(a):Ja tak tylko na szybko. Jakos mi nie pasuje imie Bongo, ja na niego wołam Bono i wbrew temu co mówił pan reaguje bardzo ładnie. W ogóle nie ma kondycji Szakra go wymęczyła strasznie. Pobiegał i teraz śpi. Z innymi psami sie dogaduje, niestety próbuje na nie skakać i to rodzi konflikty, na szczęście kastracja umówiona na czwartek. Dzięki Ulu za relację, ciekawe czy całą drogę tak samo śpiewał jak z nami:) Agusia bardzo delikatnie napisała że "trochę" ciągnie :):), jak traktor ciągnie:):) Nie dziwię się że kondycji nie ma, nie sądzę żeby miał dużo spacerów. Myślałam że będzie gorzej. Ulu zaraz przelewam Ci pieniążki:) Quote
Mysza2 Posted February 9, 2013 Author Posted February 9, 2013 andegawenka napisał(a):Danusiu dla mnie to nie tylko "ciężki typ" ale jeszcze i żółty typ:) Ninuś on bardzo fajny jest, lizak taki, ale straszny wariat:) Quote
Recommended Posts