Jump to content
Dogomania

Bongo łagodny 4 letni psiak w typie astka już w SWOIM DOMKU !!!!!!!

Recommended Posts

Posted

kombinuję co z tą krową, znaczy się psem, zrobić (jest rozmiarów cielaka), bo napaliłam się na pomoc dla Bonga :)

jest światełko w tunelu, ale sytuację będę znała po 17

a kumpel by się przekręcił- dwa dni łaził z ostrym bólem aż w końcu nie wytrzymał i nad ranem wezwał pogotowie, prosząc o zastrzyk przeciwbólowy, bo on musi do pracy:cool3: szkoda że nie widziałam min gości z karetki... i czekali pod klatką aż przyjadę po psa.... godzinę... a ja po 2 godzinach snu wyglądałam jak naćpana :evil_lol: widziałam że zastanawiali się czy mnie też nie wziąć
a kumpla zaczynam podejrzewać o bycie kobietą- przecież faceci nawet z katarem chcą się kłaść do szpitala...

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Raczyna napisał(a):
kombinuję co z tą krową, znaczy się psem, zrobić (jest rozmiarów cielaka), bo napaliłam się na pomoc dla Bonga :)

jest światełko w tunelu, ale sytuację będę znała po 17

a kumpel by się przekręcił- dwa dni łaził z ostrym bólem aż w końcu nie wytrzymał i nad ranem wezwał pogotowie, prosząc o zastrzyk przeciwbólowy, bo on musi do pracy:cool3: szkoda że nie widziałam min gości z karetki... i czekali pod klatką aż przyjadę po psa.... godzinę... a ja po 2 godzinach snu wyglądałam jak naćpana :evil_lol: widziałam że zastanawiali się czy mnie też nie wziąć
a kumpla zaczynam podejrzewać o bycie kobietą- przecież faceci nawet z katarem chcą się kłaść do szpitala...

W takim razie czekamy;)

Posted

widze, że i u Bongusia sytuacja pokomplikowana!:(
jeśli mogę tylko lekką sugestie od siebie- całkowicie zgadzam się z Myszą, że najgorsze dla psiaka to przenoszenie go co chwile w nowe miejsce...
dlatego, życzę Wam podjęcia jak najlepszej dla psiaka decyzji..

Posted

kiyoshi napisał(a):
widze, że i u Bongusia sytuacja pokomplikowana!:(
jeśli mogę tylko lekką sugestie od siebie- całkowicie zgadzam się z Myszą, że najgorsze dla psiaka to przenoszenie go co chwile w nowe miejsce...
dlatego, życzę Wam podjęcia jak najlepszej dla psiaka decyzji..

Z tego co udało nam się ustalić to nasz Bongo już parę razy był niestety przenoszony...

Posted

andegawenka napisał(a):
Tylko ogłoszenie ma już prawie miesiąc ....:roll: i przyznam się bez bicia że mimo postu Myszki wysłałam trzy fotki Bongo:knuje:

I dobrze zrobiłaś :)
Zastanawiałyśmy się wczoraj z Elunią czy dzwonić.... :roll:w sumie o Bongo wiemy tylko to co powiedział nam obecny jego pan ( a to trzeba sprawdzić) i to co widziałyśmy na miejscu jak pojechałyśmy go poznać ;)
Nic dzisiaj Bongo jedzie do Uli to będziemy wiedziały już więcej ;)jaki ten nasz Bongo ma charakterek:lol:

Posted

Też się wpraszam ;) prosto z wątku Zosieńki.

Na mnie jak u Niny, wszystko nawet z lekka ,,fafluniastete" działa jak magnes :)
( no może Bongo z twarzy nie bardzo, ale ta sylwetka :) )

Niby obiecałam sobie, że już żadnych stałych, bo się zaczynam gubić, ale dyszkę dla przystojniaka wyskrobię ( tylko w razie czego proszę o porządny obsztorc ;) ).

Posted

Maruda666 napisał(a):

Na mnie jak u Niny, wszystko nawet z lekka ,,fafluniastete" działa jak magnes :)

Niby obiecałam sobie, że już żadnych stałych, bo się zaczynam gubić, ale dyszkę dla przystojniaka wyskrobię ( tylko w razie czego proszę o porządny obsztorc ;) ).

Dziękujemy ślicznie Danusiu:loveu::loveu::loveu:

Bongo już przekazany Uli;)
Byłyśmy z nim wcześniej na spacerku "trochę" ciągnie, ale myślę, że szybko się nauczy:lol:
Gaduła z niego straszna :evil_lol: szczególnie jak jechałyśmy w aucie;) Nie wiem czy płakał czy śpiewał ale koncert dał nam ładny:evil_lol:

Posted

Ja tak tylko na szybko.
Jakos mi nie pasuje imie Bongo, ja na niego wołam Bono i wbrew temu co mówił pan reaguje bardzo ładnie. W ogóle nie ma kondycji Szakra go wymęczyła strasznie. Pobiegał i teraz śpi. Z innymi psami sie dogaduje, niestety próbuje na nie skakać i to rodzi konflikty, na szczęście kastracja umówiona na czwartek.

Posted

Maruda666 napisał(a):

Danusiu dla mnie to nie tylko "ciężki typ" ale jeszcze i żółty typ:)

Posted

Maruda666 napisał(a):

Danusiu kochana :loveu::loveu::loveu: bardzo dziękujemy :)

ULKA12 napisał(a):
Ja tak tylko na szybko.
Jakos mi nie pasuje imie Bongo, ja na niego wołam Bono i wbrew temu co mówił pan reaguje bardzo ładnie. W ogóle nie ma kondycji Szakra go wymęczyła strasznie. Pobiegał i teraz śpi. Z innymi psami sie dogaduje, niestety próbuje na nie skakać i to rodzi konflikty, na szczęście kastracja umówiona na czwartek.

Dzięki Ulu za relację, ciekawe czy całą drogę tak samo śpiewał jak z nami:)

Agusia bardzo delikatnie napisała że "trochę" ciągnie :):), jak traktor ciągnie:):)
Nie dziwię się że kondycji nie ma, nie sądzę żeby miał dużo spacerów.
Myślałam że będzie gorzej.
Ulu zaraz przelewam Ci pieniążki:)

Posted

andegawenka napisał(a):
Danusiu dla mnie to nie tylko "ciężki typ" ale jeszcze i żółty typ:)

Ninuś on bardzo fajny jest, lizak taki, ale straszny wariat:)