Jump to content
Dogomania

Bongo łagodny 4 letni psiak w typie astka już w SWOIM DOMKU !!!!!!!

Recommended Posts

Posted

Mieszkam w Gliwicach na Sikorniku.
Mam duże doświadczenie z psami- miałam swojego, pomagałam kumplowi w hodowli ofiarków niemieckich, wszyscy znajomi przetrzymują u mnie swoje zwierzęta w czasie wyjazdów (i te psy później nie chcą wracać do właścicieli:cool3:).
Jestem osobą dorosłą (jakoś nie lubię pisać ile mam lat, i tak kto mnie widzi to nie wierzy że aż tyle) i odpowiedzialną.
Dogomanię podczytuję już od jakiegoś czasu, ale dopiero teraz postanowiłam się zalogować, bo mam propozycję.

Mogłabym go wziąć do siebie na 2-3 tygodnie, bo później będę najprawdopodobniej wyjeżdżać na parę dni, ale jest taki fajny, że na pewno do tego czasu znajdziemy mu dom. Podkarmię go (mam zadatki na babę jagę, wszystkim wciskam żarcie ;P), poobserwuję, postaram się nie zagłaskać na śmierć. Na pewno się wylata,[SIZE=2] lubię łazikować, na bieganie to go może raczej zabierać nie będę. Kasy za to nie chcę, co najwyżej możecie z zebranej kaski kupić jakieś żarełko, albo po prostu na wszelki wypadek trzyma[SIZE=2]ć "w razie w" jak to się mawia.
Jestem prawie cały czas w domu.

pfff
sory
w ogóle to Magda, miło mi ;P

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Raczyna']Mieszkam w Gliwicach na Sikorniku.
Mam duże doświadczenie z psami- miałam swojego, pomagałam kumplowi w hodowli ofiarków niemieckich, wszyscy znajomi przetrzymują u mnie swoje zwierzęta w czasie wyjazdów (i te psy później nie chcą wracać do właścicieli:cool3:).
Jestem osobą dorosłą (jakoś nie lubię pisać ile mam lat, i tak kto mnie widzi to nie wierzy że aż tyle) i odpowiedzialną.
Dogomanię podczytuję już od jakiegoś czasu, ale dopiero teraz postanowiłam się zalogować, bo mam propozycję.

Mogłabym go wziąć do siebie na 2-3 tygodnie, bo później będę najprawdopodobniej wyjeżdżać na parę dni, ale jest taki fajny, że na pewno do tego czasu znajdziemy mu dom. Podkarmię go (mam zadatki na babę jagę, wszystkim wciskam żarcie ;P), poobserwuję, postaram się nie zagłaskać na śmierć. Na pewno się wylata,[SIZE=2] lubię łazikować, na bieganie to go może raczej zabierać nie będę. Kasy za to nie chcę, co najwyżej możecie z zebranej kaski kupić jakieś żarełko, albo po prostu na wszelki wypadek trzyma[SIZE=2]ć "w razie w" jak to się mawia.

pfff
sory

super propozycja, a czy po Twoim powrocie z wyjazdu pies mógłby do Ciebie wrócić na dt? Bo znaleść dom stały w 2-3tyg. to trochę krótko ...

Posted

istnieje duże prawdopodobieństwo, że będę dość regularnie wyjeżdżać przez jakiś czas, chociaż to jeszcze nie jest pewne na 100%

te wyjazdy to będzie od tygodnia do dwóch, nie mam na razie konkretnych terminów

jeśli ktoś poświęciłby mi chwile na wprowadzenie odnośnie ogłoszeń, to sama też będę je robić :)

natomiast oczywiście, jeśli wymyślimy jak to wszystko połapać to może być u mnie do skutku :)

Posted

[quote name='andegawenka']Elu dorzucę od czasu do czasu, ale deklarować juz nie mogę.

Na punkcie żółtków dostaję takie coś:stupid::loveu:

Ninuś :loveu::loveu::loveu:

[quote name='Raczyna']Mieszkam w Gliwicach na Sikorniku.

pfff
sory

Byłoby super, ale nasz Bongo miałby szczęście:lol:

[quote name='Kajusza']super propozycja, a czy po Twoim powrocie z wyjazdu pies mógłby do Ciebie wrócić na dt? Bo znaleść dom stały w 2-3tyg. to trochę krótko ...

Jak na razie nikt nie dzwonił w sprawie Bongo.... ogłoszenia robiłyśmy jakiś czas temu jak była możliwość, żeby Bongo został w obecnym domku do momentu znalezienia DS

[quote name='GatoNegro22']Dzięki za zaproszenie do pięknego Bongo:loveu:. Niestety na razie nie mogę nic wpłacić, ale będę zaglądać.

Dzięki :lol: zostań z nami i Bongo;)

[quote name='Raczyna']istnieje duże prawdopodobieństwo, że będę dość regularnie wyjeżdżać przez jakiś czas, chociaż to jeszcze nie jest pewne na 100%

te wyjazdy to będzie od tygodnia do dwóch, nie mam na razie konkretnych terminów

jeśli ktoś poświęciłby mi chwile na wprowadzenie odnośnie ogłoszeń, to sama też będę je robić :)

natomiast oczywiście, jeśli wymyślimy jak to wszystko połapać to może być u mnie do skutku :)

Bardzo bym chciała, żeby Bongo szybciutko znalazł domek, ale co jeśli się nie uda...
Przepraszam, że zapytam, ale mieszkasz sama? Bongo na czas Twojego wyjazdu nie miałby z kim zostać?

[quote name='magdyska25']2-3 tyg. to mało czasu ale myślę, że jak najbardziej propozycja Magdy jest do rozpatrzenia (może ktoś na osiedlu/na spacerze by zobaczył Bonga i się zakochał...).
Właśnie mało czasu....ale trzeba propozycje Magdy rozpatrzyć ;)

[quote name='ewu']Zaglądam do piesia,piękny chłopak z niego:)

Śliczny :loveu::loveu::loveu:

Posted

ASTRA 126 napisał(a):
Jestem na zaproszenie. Proszę o nr konta, postaram się pomóc. Słodki psiak.

Jak tylko Myszka wejdzie na Dogo zaraz prześle;)

Dziękujemy pięknie:iloveyou:

Posted

BORYSboxer napisał(a):
Lekko spóźniona,ale jestem na zaproszenie....kurcze z kasą ciężko,ale coś pomyślę.....:oops:

Będziemy wdzięczne ;) dziękujemy:loveu::loveu::loveu:

Posted (edited)

andegawenka napisał(a):
Elu dorzucę od czasu do czasu, ale deklarować juz nie mogę.
Ninuś, bardzo dużo pomagasz i bardz Ci dziękujemy :loveu::loveu::loveu:
Na punkcie żółtków dostaję takie coś:stupid::loveu:

ASTRA 126 napisał(a):
Jestem na zaproszenie. Proszę o nr konta, postaram się pomóc. Słodki psiak.

Witaj Bardzo bardzo dziękujemy :loveu::loveu: zaraz wysyłam
BORYSboxer napisał(a):
Lekko spóźniona,ale jestem na zaproszenie....kurcze z kasą ciężko,ale coś pomyślę.....:oops:

Witaj Bardzo pięknie :loveu::loveu:

Raczyna napisał(a):

Mogłabym go wziąć do siebie na 2-3 tygodnie, bo później będę najprawdopodobniej wyjeżdżać na parę dni, ale jest taki fajny, że na pewno do tego czasu znajdziemy mu dom.

Witaj Magda na wątku, za pół godziny się zdzwonimy:):)

Edited by Mysza2
Posted

Witajcie, to do mnie ma trafić Bongo, ale myślę, że jeśli ktoś zaproponował bezpłatny tymczas to jest to propozycja warta rozpatrzenia. I nie zapomnijcie o kastracji, która jest niezbędna.

Posted

ULKA12 napisał(a):
Witajcie, to do mnie ma trafić Bongo, ale myślę, że jeśli ktoś zaproponował bezpłatny tymczas to jest to propozycja warta rozpatrzenia. I nie zapomnijcie o kastracji, która jest niezbędna.

Witaj Ulu, rozmawiałam przed chwilką długo z Magdą:)
Na chwilę obecną zostaje wszystko tak jak jest bo:
1. Magda to końca przyszłego tygodnia będzie wiedziała czy wyjeżdża czy nie
2. Magda to rozumie że ponieważ się nie znamy musimy ją odwiedzić tak jak to się zawsze robi przed oddaniem psa
3. Magdy wyjazdy będą przez jakiś czas cykliczne (na ok tydzień) i co wtedy, są jakieś możliwe rozwiązania ale to trzeba przemyśleć dograć
Nie zawieziemy przecież jutro Bonga do Magdy a za dwa tygodnie będziemy szukać mu miejsca,
Psu też nie możemy fundować kolejnych przeprowadzek, tak że na spokojnie.
Wybierzemy się do Magdy albo w niedzielę albo w tygodniu:)

Posted

free napisał(a):
witam ciocie i piesula.przelewik ciupeńki poszedł:lol:trzymam kciuki

To my w takim razie cieplutko dziękujemy:loveu::loveu::loveu:

Czyli, na razie zostaje jak jest a wpraszamy się na wizytę do Magdy tak Myszko?;)

Posted (edited)

AgusiaP napisał(a):
To my w takim razie cieplutko dziękujemy:loveu::loveu::loveu:
Czyli, na razie zostaje jak jest a wpraszamy się na wizytę do Magdy tak Myszko?;)

Tak Agunia,

Edited by Mysza2
Posted

dziewczyny, jeśli krucho u Was z czasem, to możemy się nawet umówić na spacer z psami czy coś, żeby nie było bezproduktywnie ;P

jestem w stanie dotrzeć wszędzie tam gdzie dojeżdżają Koleje Śląskie i KZKGOP ;P

Posted

Raczyna napisał(a):
dziewczyny, jeśli krucho u Was z czasem, to możemy się nawet umówić na spacer z psami czy coś, żeby nie było bezproduktywnie ;P

jestem w stanie dotrzeć wszędzie tam gdzie dojeżdżają Koleje Śląskie i KZKGOP ;P

Damy radę Magda ;) nie martw się :lol: jeszcze raz wielkie dzięki za chęć pomocy dla naszego chłopaka:loveu::loveu::loveu:

Posted

Raczyna napisał(a):

Magda, jutro się jeszcze raz zdzwonimy żeby dograć termin:)
I jeszcze raz bardzo dziękuję za chęć pomocy:loveu::loveu:

Posted (edited)

Raczyna napisał(a):

No niestety, przed chwilą rozmawiałam z Magdą, na razie tymczas z jej strony niektualny
Ma sprawę nagłą i podbramkową z psem kolegi, kolegę zabrało pogotowie jest po operacji
Magda musi zająć się jego psem

Bibulec napisał(a):
Hej Mysza - napisałam Ci PW. Zapomniałam dodać - jesteśmy z Cieszyęna.

Witaj, bardzo dziękuję za zainteresowanie:) odpisałam

Edited by Mysza2