AgusiaP Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 FLY napisał(a):ja zauważyłam, obejrzałam kilka razy;) jest meega słodki:loveu: Prawda ;) ja bym go schrupała:loveu: Quote
Ziutka Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 dziękuje za zaproszenie, pomysle ile moge dać kaski na Bongo Quote
AgusiaP Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 Ziutka napisał(a):dziękuje za zaproszenie, pomysle ile moge dać kaski na Bongo Dziękujemy pięknie:loveu::loveu::loveu: Quote
Mysza2 Posted February 6, 2013 Author Posted February 6, 2013 Bongo to straszny słodziak, zaliże na śmierć, mam nadzieję że znajdziemy mu dom, w którym już zostanie wreszcie na stałe. Jego dotychczasowe życie to pasmo zmian i barku stabilizacji. Jest nerwuskiem i tak na moje oko nie nadaje się do pierwszego lepszego domu, powinien trafić do ludzi, którzy chcą i lubią poświęcić psu wiele czasu, mają trochę wiedzy na temat psów, i nie będą nastawieni roszczeniowo. Jest jeszcze jedna dobra wiadomość, Ulka12 w sobotę jedzie na Śląsk z psem, więc nie pojedziemy z Agusią i Bongiem do DT, tylko dowieziemy go Uli "na trasie" jak będzie wracać Quote
AgusiaP Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 Mysza2 napisał(a):Bongo to straszny słodziak, zaliże na śmierć, mam nadzieję że znajdziemy mu dom, w którym już zostanie wreszcie na stałe. Jego dotychczasowe życie to pasmo zmian i barku stabilizacji. Jest nerwuskiem i tak na moje oko nie nadaje się do pierwszego lepszego domu, powinien trafić do ludzi, którzy chcą i lubią poświęcić psu wiele czasu, mają trochę wiedzy na temat psów, i nie będą nastawieni roszczeniowo. Jest jeszcze jedna dobra wiadomość, Ulka12 w sobotę jedzie na Śląsk z psem, więc nie pojedziemy z Agusią i Bongiem do DT, tylko dowieziemy go Uli "na trasie" jak będzie wracać Chyba, że Kajtusza nam DT załatwi;):lol: Quote
RIVER Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 Jestem na zaproszenie. Bardzo mi przykro, że nie mogę pomóc:-( Quote
renatka_s Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 Jestem na zaproszenie w tej chwili nie mam kasy ale może pod koniec miesiąca jednorazowo mogłabym coś podesłać, bardzo fajny chłopak, mam nadzieję, że uda mu się pomóc. Quote
Ulka18 Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 Mysza2, wplace jednorazowo 25 zl, prosze o dane do wplaty na pw. Powodzenia Bongo! Quote
cisowianka Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 I zjawia sie kolejna osoba , ale już bez kasy:shake: Quote
Mysza2 Posted February 7, 2013 Author Posted February 7, 2013 renatka_s napisał(a):Jestem na zaproszenie w tej chwili nie mam kasy ale może pod koniec miesiąca jednorazowo mogłabym coś podesłać, bardzo fajny chłopak, mam nadzieję, że uda mu się pomóc. Ulka18 napisał(a):Mysza2, wplace jednorazowo 25 zl, prosze o dane do wplaty na pw. Powodzenia Bongo! Bardzo pięknie dziękuję :loveu::loveu: Quote
merryjanee Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 pisałyście do fundacji AST ? Myślę, żę pomogliby Wam. Quote
ajw Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 Jestem i ja... ale narazie też finansowo nie pomogę:shake: Ale będę pamiętać o psince... Quote
milagros19853201 Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 bidny z niego psiak ,poki co 5 zł stalej moge zadeklarowac Quote
margoth137 Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 jestem i ja u pączusia;) ale niestety nie mam kasy:( Quote
AgusiaP Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 merryjanee napisał(a):pisałyście do fundacji AST ? Myślę, żę pomogliby Wam. Nie wiem czy Myszka tam pisała :roll: Jak wejdzie na pewno napisze dzięki:lol::loveu: ajw napisał(a):Jestem i ja... ale narazie też finansowo nie pomogę:shake: Ale będę pamiętać o psince... Zostań z nami u naszego Bongo;):lol: iwonamaj napisał(a):Wstawiłam "śpiew" Bongo na FB :) Dzięki Iwonko :loveu: pięknie śpiewa nasz chłopak;) milagros19853201 napisał(a):bidny z niego psiak ,poki co 5 zł stalej moge zadeklarowac Ślicznie dziękujemy kochana :loveu::loveu::loveu: margoth137 napisał(a):jestem i ja u pączusia;) ale niestety nie mam kasy:( Oczywiście rozumiemy zostań z nami;):lol: Quote
renatka_s Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 Te moje coś to niech będzie 30 zł postaram się przesłać do 20-tego:smile: Quote
Kajusza Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 dziewczyna o której myślałam już przygarnęła psa ... Quote
AgusiaP Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 renatka_s napisał(a):Te moje coś to niech będzie 30 zł postaram się przesłać do 20-tego:smile: Ślicznie dziękujemy:loveu::loveu::loveu: Kajusza napisał(a):dziewczyna o której myślałam już przygarnęła psa ... Oj szkoda... ale najważniejsze, że inna bida uratowana:lol::lol::lol: Quote
merryjanee Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 jak tylko się dowiem gdzie macie się zgłosić o pomoc to dam znać ;) wysłałam go koleżance zajmującej się takimi psami Quote
AgusiaP Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 merryjanee napisał(a):jak tylko się dowiem gdzie macie się zgłosić o pomoc to dam znać ;) wysłałam go koleżance zajmującej się takimi psami O super dzięki;):loveu: Quote
Mysza2 Posted February 7, 2013 Author Posted February 7, 2013 mam jeszcze na pw i stałą deklarację od Kaas1 - 20 zł Bardzo pięknie dziękujemy :loveu::loveu: Quote
andegawenka Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 Elu dorzucę od czasu do czasu, ale deklarować juz nie mogę. Na punkcie żółtków dostaję takie coś:stupid::loveu: Quote
Recommended Posts