Poker Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 wilczy zew napisał(a):podczas cieczki nie można operować,chodzi o zaburzenia hormonalne w organiźmie nie chodzi o zmiany hormonalne tylko o mniejszą krzepliwość krwi ,a poza tym to w ciąży nie ma zmian hormonalnych? :crazyeye: Na pewno sterylka aborcyjna jest bardziej niebezpieczna niż podczas cieczki , a poza tym po co obiązać organizm niepotrzebną ciążą? W naszym schronie steylizują jak leci , nawet w czasie cieczki i mają problemów. Quote
xcat Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 Izabela124. napisał(a):Bazarki również są bardzo mile widziane :) miałabym kilka fantów na bazarek m.in. krawat dla psa, ubranko i bluzkę- sukienkę dla małej suni. Wszystko nowe. A i zwijacze do słuchawek nowe. Quote
Alicja Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 Izabela124. napisał(a):Przy jutrzejszej wizycie u weta mnie nie będzie, ale powiem DT żeby na ten temat porozmawiał. Ona ma końcówkę cieczki a przy cieczce nie można sterylizować ten tydzień to się jej przyda na odkarmienie i dowitaminizowanie Quote
Izabela124. Posted February 6, 2013 Author Posted February 6, 2013 xcat napisał(a):miałabym kilka fantów na bazarek m.in. krawat dla psa, ubranko i bluzkę- sukienkę dla małej suni. Wszystko nowe. A i zwijacze do słuchawek nowe.Już leci pw :) Quote
Izabela124. Posted February 7, 2013 Author Posted February 7, 2013 Byla dzis kolejna wizyta u weta. Niezaciekawie jest, ale pozniej badz jutro zdam relacje (nie ma mnie w domu, jestem na wyjezdzie) Quote
Ty$ka Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 Tyle dobrego, że Nensi jest pod dobrą opieką. Quote
M&S Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 Izabela124. napisał(a):Byla dzis kolejna wizyta u weta. Niezaciekawie jest, ale pozniej badz jutro zdam relacje (nie ma mnie w domu, jestem na wyjezdzie) Kurcze......dobrze poczekamy. Znowu gdzieś buszujesz;) Quote
b-b Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 Izabela124. napisał(a):Byla dzis kolejna wizyta u weta. Niezaciekawie jest, ale pozniej badz jutro zdam relacje (nie ma mnie w domu, jestem na wyjezdzie) Mam nadzieję, że wieści będą jeszcze dzisiaj . Quote
Izabela124. Posted February 7, 2013 Author Posted February 7, 2013 Leczenie nużycy u suni za dobrze nie idzie. Dostała więcej pryszczy (nużeńce się nie poddają). Mała dostała dziś kolejne zastrzyki i maść. Nazwy jeszcze nie znam, bo dopiero wróciłam do domu i tylko przelotem kontaktowałam się z DT. Sunia cały czas jest kąpana w specjalnym szamponie. Mam nadzieję, że leczenie w końcu przyniesie zamierzony efekt. dziś wizyta kosztowała ok.80zł, jutro napiszę dokładnie i wstawię zdjęcie rachunku Quote
Izabela124. Posted February 8, 2013 Author Posted February 8, 2013 [quote name='M&S']Dobrze nie jest. [quote name='b-b']Co za paskudztwo nie chce odpuścić :/Niestety :( Czy ktoś może za sponsorować Zylexis dla Nensi? Jest to drogi lek, trzeba przyjąć min.3 zastrzyki by dało jakiś efekt. Ewa D.S. z facebooka może załatwić za 35-40zł. Moja znajoma w weekend będzie w Warszawie i mogłaby odebrać te leki. Quote
Izabela124. Posted February 8, 2013 Author Posted February 8, 2013 (edited) Wpływy: Anonim- 50zł Małgorzata M. z facebooka- 30zł Nowe wydatki: 7.02.2013- wizyta u weta 76zł [FONT=lucida grande]Stan konta: 123,01zł [/FONT][FONT=lucida grande]Wczorajszy rachunek za weta:[/FONT][FONT=lucida grande] [/FONT][FONT=lucida grande] [/FONT] Edited February 8, 2013 by Izabela124. Quote
zuanna Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 Izabela124. napisał(a):Leczenie nużycy u suni za dobrze nie idzie. Dostała więcej pryszczy (nużeńce się nie poddają). Mała dostała dziś kolejne zastrzyki i maść. Nazwy jeszcze nie znam, bo dopiero wróciłam do domu i tylko przelotem kontaktowałam się z DT. Sunia cały czas jest kąpana w specjalnym szamponie. Mam nadzieję, że leczenie w końcu przyniesie zamierzony efekt. dziś wizyta kosztowała ok.80zł, jutro napiszę dokładnie i wstawię zdjęcie rachunku Zapytaj może Kuny - ona u nas w woj. ma chyba największe doświadczenie w walce z nużycą. Quote
Izabela124. Posted February 8, 2013 Author Posted February 8, 2013 zuanna napisał(a):Zapytaj może Kuny - ona u nas w woj. ma chyba największe doświadczenie w walce z nużycą.Dziękuję za info, odezwę się do niej :) Quote
deangell Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 myślałam że świeże fotki beda tutaj i tak skakam z fb na dogo :) Quote
Izabela124. Posted February 8, 2013 Author Posted February 8, 2013 Zaraz będą fotki i na dogo i na fb :D Quote
lula2010 Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 zagladam wieczorkiem do Malutkiej :eviltong: Quote
Recommended Posts