b-b Posted May 20, 2013 Posted May 20, 2013 Niestety na Dogo nie będzie można zbierać pieniędzy i robić na małą bazarków bo jest już w DS- regulamin. Jedynie chyba można otrzymać prywatne datki na jej leczenie. Gdzieś jest też na Dogo wątek kupię-zamienię-sprzedam czy coś podobnego. Tam można sprzedawać swoje rzeczy . Quote
Izabela124. Posted May 20, 2013 Author Posted May 20, 2013 [quote name='b-b']Niestety na Dogo nie będzie można zbierać pieniędzy i robić na małą bazarków bo jest już w DS- regulamin. Jedynie chyba można otrzymać prywatne datki na jej leczenie. Gdzieś jest też na Dogo wątek kupię-zamienię-sprzedam czy coś podobnego. Tam można sprzedawać swoje rzeczy .Kurczę, a ja juz założyłam bazarek, bo nie wiedziałam, że nie można: http://www.dogomania.pl/forum/threads/243557-Ksi%C4%85%C5%BCki-ubrania-psie-akcesoria-torebki-na-suczk%C4%99-Nensi-do-30-05-do-godz-21?p=20871828#post20871828 Quote
Izabela124. Posted May 20, 2013 Author Posted May 20, 2013 Dobra ten bazarek przekształcę na bazarek dla suczki Zosi Quote
Izabela124. Posted May 20, 2013 Author Posted May 20, 2013 [h=5]Mam przecudowną wiadomość. Znalazł się człowiek o wielkim sercu, który pomoże w finansowaniu leczenie Nensi, także jutro lecimy z nią do weta i zobaczymy co dalej. Wspomnę o tej niekonwencjonalnej metodzie. Jestem mega szczęśliwa, że są jeszcze na tym świecie ludzie o takich sercach![/h] Quote
lula2010 Posted May 22, 2013 Posted May 22, 2013 [quote name='Izabela124.']Mam przecudowną wiadomość. Znalazł się człowiek o wielkim sercu, który pomoże w finansowaniu leczenie Nensi, także jutro lecimy z nią do weta i zobaczymy co dalej. Wspomnę o tej niekonwencjonalnej metodzie. Jestem mega szczęśliwa, że są jeszcze na tym świecie ludzie o takich sercach! dobrze,ze sa jeszcze LUDZIE z sercem dla innych... Quote
Izabela124. Posted May 22, 2013 Author Posted May 22, 2013 b-b napisał(a):Wspaniałe wieści :) lula2010 napisał(a):dobrze,ze sa jeszcze LUDZIE z sercem dla innych... Też się bardzo cieszę! Quote
Izabela124. Posted July 21, 2013 Author Posted July 21, 2013 [quote name='b-b']Co u małej? Jak leczenie?Jej przypadek jest ciężki, bo żadne leki na nużycę nie działają. Ciągle ma okropną skórę i nowe ropne krosty. Teraz zostało zmienione leczenie, zobaczymy czy pomoże. Weterynarka prowadząca Nensi doszła do wniosku, że ona musi mieć jakąś wadę genetyczną, że leki na nią nie działają. Tak na prawdę nie znamy jej pochodzenia, nic nie wiemy o przodkach ani chorobach, na które chorowali. Wizyty u weta są co dwa tygodnie... Mam nadzieję, że pomoc sponsora będzie trwała a nie zrezygnuje on z dnia na dzień, bo wtedy nie wyrobimy finansowo. Mam nowe fotki: [h=5]Nensi ze swoją Pańcią na wakacjach w Ełku, na rowerku wodnym :) W ogóle się nie bała :)[/h] Quote
b-b Posted July 21, 2013 Posted July 21, 2013 To mała nie jest już z innym golaskiem? Trzymam kciuki aby sponsor się nie rozmyślił.... Quote
Izabela124. Posted July 21, 2013 Author Posted July 21, 2013 [quote name='b-b']To mała nie jest już z innym golaskiem? Trzymam kciuki aby sponsor się nie rozmyślił....[/QUOTE]Hi hi ten drugi golasek to mój :D Widujemy się często :) Nensi mieszka z tą suczką co sa trzy na zdjęciu- środkową :) Quote
b-b Posted July 21, 2013 Posted July 21, 2013 A no widzisz....a ja myślałam, że to był jej DT z tym golaskiem. Tak to jest jak się biega po tylu wątkach....pamięć już nie ta :D Quote
Izabela124. Posted July 21, 2013 Author Posted July 21, 2013 [quote name='b-b']A no widzisz....a ja myślałam, że to był jej DT z tym golaskiem. Tak to jest jak się biega po tylu wątkach....pamięć już nie ta :D[/QUOTE]Hi hi wiem to z autopsji, też czasem tak mam :D Quote
lula2010 Posted July 21, 2013 Posted July 21, 2013 jaki slodki brzydalek :loveu:,trzymam kciuki ,zeby sponsor sie nie rozmyslil i zeby leczenie dalo jakies efekty :lol:;czytalam na dogo o niekowencjonalnych metodach leczenia chyba wasnie nuzenca .... Quote
Recommended Posts