Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 365
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

U Nensi wszystko dobrze. Dziewczynka szaleje jak na grzywacza przystało :) Muszę jej zamówić karmę, bo tą co dostała ode mnie i osoby z facebooka już prawie nie ma. W Suwałkach zima, mróz i śnieg codziennie pada. 18 marca zdejmujemy szwy posterylkowe :)

Posted

Izabela124. napisał(a):
U Nensi wszystko dobrze. Dziewczynka szaleje jak na grzywacza przystało :) Muszę jej zamówić karmę, bo tą co dostała ode mnie i osoby z facebooka już prawie nie ma. W Suwałkach zima, mróz i śnieg codziennie pada. 18 marca zdejmujemy szwy posterylkowe :)

Cieszę się:) Głaski przesyłamy.

U nas też sypie i jest paskudnie...

Posted

Dziękuję wszystkim za obecność na wątku, podnosi to na duchu :) Jak tylko uporam się do końca z chorobą mego psa to odwiedzę Nensi i zrobię jej nowe fotki. Wstawię też zaległe wyniki krwi a także rachunek za karmę (jak dojdzie). Pozdrawiam was

Posted

[h=5]Dzisiaj byliśmy z Nensi u weta. Szwy posterylkowe zdjęte. Blizny prawie nie widać. Super wszystko się zagoiło. Leczenie na nużycę zakończone, trzeba tylko ją jeszcze kąpać w leczniczym szamponie. Dziś też została pobrana krew by sprawdzić czy wszystko z Nensi ok. Dzwoniłam niedawno do wetki i wyniki krwi są super. Przy okazji je odbiorę i wstawię zdjęcie. Nensi niedługo będzie kąpana, bo przez okres szwów nie można było tego robić. Ogólnie suczka ma się świetnie. Zrobiłam jej dziś kilka zdjęć. Ale niedługo zrobię więcej jak wybierzemy się na spacerek :) Zamówiłam też Nensi Fiprex na kleszcze i pchły. Wydałam dziś 93zł + Fiprex 50,90zł. Nensi jest już gotowa do adopcji. Być może DT ją przygarnie, ale trwają jeszcze rozmowy. Dałam im czas do do środy. Później zacznę ogłaszać małą. Dziękuję wszystkim, którzy nas wspierali finansowo, duchowo i mentalnie! Jesteście wspaniali. Dzięki wam wraca wiara w ludzi. I dzięki wam kolejny pies został uratowany.[/h]

[h=5]Rachunek za karmę suchą Acanę. Przepraszam, że taki brzydki, ale zamoczył mi się :([/h]

[h=5]Zaległe, niewstawione wyniki morfologii Nensi[/h]

Posted

[h=5]Taki szampon jej tez dziś kupiłam u weta. Ale będzie nim kąpana po skończeniu tego na nużeńca. Ten szampon ma fajne działanie: usuwa nadmiar łupieży (skóra Nensi się wysuszyła po używaniu tych szamponów na nużeńca i sypie się z niej), reguluje procesy keratynizacji, redukuję produkcję łoju, przywraca równowagę mikroflory skóry (bardzo ważne!), zmniejsza świąd.[/h]

[h=5]Widać, że włosy ma gęstsze, bez prześwitów :)[/h]

[h=5]Zapatrzona w jedzonko :D[/h]

[h=5]Księżniczka :)[/h]

[h=5]♥ ♥ ♥[/h]