M&S Posted March 5, 2013 Posted March 5, 2013 [quote name='lula2010']jak sunieczka?juz po wszystkim?[/QUOTE] Też jestem ciekawa. Quote
Izabela124. Posted March 6, 2013 Author Posted March 6, 2013 Nie było mnie przez kilka dni, dlatego nie ma nowego info. Wczoraj Nensi miała sterylke, operację oczka i chipowanie. Czuje się bardzo dobrze. Dziś będą zdjęcia i rozliczenie. Proszę dać mi się trochę ogarnąć :) b-b dane do konta też wyślę Quote
b-b Posted March 6, 2013 Posted March 6, 2013 Właśnie wróciłam do domu i przelałam pieniądze z bazarku. Są już na koncie bo to ten sam bank więc proszę o potwierdzenie na bazarkowym watku, że doszły ;) Będą zdjęcia małej? Więc czekam :) Cieszę się ,że zabiegi się powiodły :) Quote
Izabela124. Posted March 6, 2013 Author Posted March 6, 2013 [quote name='b-b']Właśnie wróciłam do domu i przelałam pieniądze z bazarku. Są już na koncie bo to ten sam bank więc proszę o potwierdzenie na bazarkowym watku, że doszły ;) Będą zdjęcia małej? Więc czekam :) Cieszę się ,że zabiegi się powiodły :)[/QUOTE]Tak, doszło 85zł. Zaraz napiszę to na wątku bazarkowym. Fotki zaraz będą. Na fb już są Quote
b-b Posted March 6, 2013 Posted March 6, 2013 [quote name='Izabela124.']Tak, doszło 85zł. Zaraz napiszę to na wątku bazarkowym. Fotki zaraz będą. Na fb już są[/QUOTE] Dziękuję za błyskawiczne potwierdzenie :) Niestety...albo stety ;) na FB mnie nie ma więc cierpliwie poczekam na zdjęcia tu :) Quote
Izabela124. Posted March 6, 2013 Author Posted March 6, 2013 [h=5]Rachunek wczorajszy za sterylkę (opłacone z Akcji Sterylizacji z dogomanii), operację oczka, chipowanie, antybiotyk (leki), badanie krwi[/h] [h=5]Zaległe badanie kału[/h] [h=5]Nr chipa Nensi. Jest zachipowana na mnie[/h] [h=5]A tu w kombinezonie od b-b (zdjęcie robione przed sterylką)[/h] [h=5]A tak Nensi już stoją uszka :) (zdjęcie robione przed sterylką)[/h] Quote
Izabela124. Posted March 6, 2013 Author Posted March 6, 2013 [h=5]Nensi odpoczywa po streylce[/h] [h=5]Rana posterylkowa[/h] [h=5]Porównanie chorego oczka i po zabiegu[/h] Quote
b-b Posted March 6, 2013 Posted March 6, 2013 Wspaniale, że wszystko dobrze się udało i teraz tylko zdrowiej maleńka :loveu: Fajnie, ze kombinezonik pasuje:) Jak szyty na nią!;) Od niedzieli znowu zapowiadają śniegi i ochłodzenie więc chyba jeszcze się teraz przyda ;) Quote
Izabela124. Posted March 6, 2013 Author Posted March 6, 2013 [quote name='b-b']Wspaniale, że wszystko dobrze się udało i teraz tylko zdrowiej maleńka :loveu: Fajnie, ze kombinezonik pasuje:) Jak szyty na nią!;) Od niedzieli znowu zapowiadają śniegi i ochłodzenie więc chyba jeszcze się teraz przyda ;)[/QUOTE]Jak na razie wszystko idzie super :) A kombinezon na prawdę jakby był szyty na nią. Jeszcze raz za niego dziękujemy :) Quote
b-b Posted March 6, 2013 Posted March 6, 2013 [quote name='Izabela124.']Jak na razie wszystko idzie super :) A kombinezon na prawdę jakby był szyty na nią. Jeszcze raz za niego dziękujemy :)[/QUOTE] Dziękować nie trzeba :) Żałuję tylko ,że moje skleroza nie pozwoliła sobie na szybsze przypomnienie o nim :lol: a małej niepotrzebnie dooopka marzła:roll: Quote
Izabela124. Posted March 7, 2013 Author Posted March 7, 2013 [quote name='M&S']Jaka bidula....teraz będzie tylko lepiej:)[/QUOTE]Tak :) [quote name='b-b']Dziękować nie trzeba :) Żałuję tylko ,że moje skleroza nie pozwoliła sobie na szybsze przypomnienie o nim :lol: a małej niepotrzebnie dooopka marzła:roll:[/QUOTE]Wcale mocno dupka jej nie marzła hi hi [quote name='M&S']Zaglądam do dziewczynki:)[/QUOTE]Dziękuję za zaglądanie :) [quote name='lula2010']co u malej ?[/QUOTE]Mała ma się super. Jutro wizyta u weta Quote
b-b Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 [quote name='Izabela124.']Tak :) Wcale mocno dupka jej nie marzła hi h[/QUOTE] Bez kłaczka na dooopce nie marzła? ;) Czekamy na wieści co tam po wizycie wet powie :) Quote
Izabela124. Posted March 9, 2013 Author Posted March 9, 2013 [quote name='b-b']Bez kłaczka na dooopce nie marzła? ;) Czekamy na wieści co tam po wizycie wet powie :)Może troszkę :) [quote name='b-b']I co u weta? Rachunek z wczoraj. Rana po sterylce super wygląda. Zdjęcie szwów 18 marca. Leczenie nużycy prawie na finiszu. Nensi za ok. 2 tygodnie będzie gotowa do adopcji :) Quote
b-b Posted March 9, 2013 Posted March 9, 2013 To wspaniale. Teraz tylko wspaniałego domku dla małej trzeba szukać :) Quote
Recommended Posts