Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 365
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie było mnie przez kilka dni, dlatego nie ma nowego info. Wczoraj Nensi miała sterylke, operację oczka i chipowanie. Czuje się bardzo dobrze. Dziś będą zdjęcia i rozliczenie. Proszę dać mi się trochę ogarnąć :) b-b dane do konta też wyślę

Posted

Właśnie wróciłam do domu i przelałam pieniądze z bazarku.
Są już na koncie bo to ten sam bank więc proszę o potwierdzenie na bazarkowym watku, że doszły ;)
Będą zdjęcia małej? Więc czekam :)
Cieszę się ,że zabiegi się powiodły :)

Posted

[quote name='b-b']Właśnie wróciłam do domu i przelałam pieniądze z bazarku.
Są już na koncie bo to ten sam bank więc proszę o potwierdzenie na bazarkowym watku, że doszły ;)
Będą zdjęcia małej? Więc czekam :)
Cieszę się ,że zabiegi się powiodły :)[/QUOTE]Tak, doszło 85zł. Zaraz napiszę to na wątku bazarkowym. Fotki zaraz będą. Na fb już są

Posted

[quote name='Izabela124.']Tak, doszło 85zł. Zaraz napiszę to na wątku bazarkowym. Fotki zaraz będą. Na fb już są[/QUOTE]
Dziękuję za błyskawiczne potwierdzenie :)
Niestety...albo stety ;) na FB mnie nie ma więc cierpliwie poczekam na zdjęcia tu :)

Posted

[h=5]Rachunek wczorajszy za sterylkę (opłacone z Akcji Sterylizacji z dogomanii), operację oczka, chipowanie, antybiotyk (leki), badanie krwi[/h]

[h=5]Zaległe badanie kału[/h]

[h=5]Nr chipa Nensi. Jest zachipowana na mnie[/h]

[h=5]A tu w kombinezonie od b-b (zdjęcie robione przed sterylką)[/h]

[h=5]A tak Nensi już stoją uszka :) (zdjęcie robione przed sterylką)[/h]

Posted

Wspaniale, że wszystko dobrze się udało i teraz tylko zdrowiej maleńka :loveu:
Fajnie, ze kombinezonik pasuje:) Jak szyty na nią!;)
Od niedzieli znowu zapowiadają śniegi i ochłodzenie więc chyba jeszcze się teraz przyda ;)

Posted

[quote name='b-b']Wspaniale, że wszystko dobrze się udało i teraz tylko zdrowiej maleńka :loveu:
Fajnie, ze kombinezonik pasuje:) Jak szyty na nią!;)
Od niedzieli znowu zapowiadają śniegi i ochłodzenie więc chyba jeszcze się teraz przyda ;)[/QUOTE]Jak na razie wszystko idzie super :) A kombinezon na prawdę jakby był szyty na nią. Jeszcze raz za niego dziękujemy :)

Posted

[quote name='Izabela124.']Jak na razie wszystko idzie super :) A kombinezon na prawdę jakby był szyty na nią. Jeszcze raz za niego dziękujemy :)[/QUOTE]
Dziękować nie trzeba :)
Żałuję tylko ,że moje skleroza nie pozwoliła sobie na szybsze przypomnienie o nim :lol: a małej niepotrzebnie dooopka marzła:roll:

Posted

[quote name='M&S']Jaka bidula....teraz będzie tylko lepiej:)[/QUOTE]Tak :)

[quote name='b-b']Dziękować nie trzeba :)
Żałuję tylko ,że moje skleroza nie pozwoliła sobie na szybsze przypomnienie o nim :lol: a małej niepotrzebnie dooopka marzła:roll:[/QUOTE]Wcale mocno dupka jej nie marzła hi hi

[quote name='M&S']Zaglądam do dziewczynki:)[/QUOTE]Dziękuję za zaglądanie :)

[quote name='lula2010']co u malej ?[/QUOTE]Mała ma się super. Jutro wizyta u weta

Posted

[quote name='Izabela124.']Tak :)

Wcale mocno dupka jej nie marzła hi h[/QUOTE]
Bez kłaczka na dooopce nie marzła? ;)
Czekamy na wieści co tam po wizycie wet powie :)

Posted

[quote name='b-b']Bez kłaczka na dooopce nie marzła? ;)
Czekamy na wieści co tam po wizycie wet powie :)Może troszkę :)

[quote name='b-b']I co u weta?

Rachunek z wczoraj. Rana po sterylce super wygląda. Zdjęcie szwów 18 marca. Leczenie nużycy prawie na finiszu. Nensi za ok. 2 tygodnie będzie gotowa do adopcji :)