Ty$ka Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 O tak, Kunę i ja mogę polecić. Znam ją od jakiś 2lat i ma doświadczenie jak nikt inny ;) Quote
Izabela124. Posted February 8, 2013 Author Posted February 8, 2013 [quote name='Ty$ka']O tak, Kunę i ja mogę polecić. Znam ją od jakiś 2lat i ma doświadczenie jak nikt inny ;) Czy chodzi o tę osobę? http://www.dogomania.pl/forum/members/91474-kuna66 Quote
Izabela124. Posted February 8, 2013 Author Posted February 8, 2013 Nowe fotki małej modelki :loveu: W nowym kompleciku :) Quote
lula2010 Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 Mala jest przesliczna,moja cora ma grzywke-chlopca-to przekochane psy sa :loveu: Quote
Izabela124. Posted February 9, 2013 Author Posted February 9, 2013 Zapraszam na nowy bazarek dla Nensi: <KLIK> Quote
zuanna Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 [quote name='Izabela124.']Czy chodzi o tę osobę? http://www.dogomania.pl/forum/members/91474-kuna66 Nie - o tą: http://www.dogomania.pl/forum/members/72430-Kuna Quote
Izabela124. Posted February 9, 2013 Author Posted February 9, 2013 [quote name='zuanna']Nie - o tą: http://www.dogomania.pl/forum/members/72430-KunaDzięki, już do nie napisałam Quote
Izabela124. Posted February 9, 2013 Author Posted February 9, 2013 Wpływy: Anonim- 50zł Anonim- 100zł Stan konta: 273,01zł Quote
Kuna Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 Witam, śliczna mała. Mam prośbę... mam aktualnie psa, z którym jeżdżę na rehabilitację achilesa, drugiego z zółtaczką, którego całymi dniami kroplówkuję... czasu więc mało. Zróbcie mi tu kompendium tego co się wydarzyło: 1. wyniki wszystkich badań 2. leki 3. suplementy 4. kąpiele Zobaczę co jest, co robicie i co Wam mogę jeszcze doradzić. Mam nadzieję, że pomogę :) Quote
Izabela124. Posted February 10, 2013 Author Posted February 10, 2013 Kuna napisał(a):Witam, śliczna mała. Mam prośbę... mam aktualnie psa, z którym jeżdżę na rehabilitację achilesa, drugiego z zółtaczką, którego całymi dniami kroplówkuję... czasu więc mało. Zróbcie mi tu kompendium tego co się wydarzyło: 1. wyniki wszystkich badań 2. leki 3. suplementy 4. kąpiele Zobaczę co jest, co robicie i co Wam mogę jeszcze doradzić. Mam nadzieję, że pomogę :)Wszystkie informacje są na pierwszej stronie, skrupulatnie ją prowadzę :) Zapytam się o nazwę szamponu do kąpieli Quote
Kuna Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 Wyniki badań znalazłam, wg mnie są zadowalające jak na psa z nużeńcem. Moim zdaniem poradzi sobie z tym szybko. Ale albo ja nie widzę, albo mam problem ze wzrokiem :p - w każdym razie napisz mi, proszę, tutaj co mała dostaje i ile, bo nie mogę znaleźć. Poza informacją czym była odrobaczana i tym, że leczenie nużeńca ma być kosztowne:crazyeye:, nie widzę nic. Także proszę konkretnie leki i suplementy oraz dawkowanie :) Izabela124, mam 50 psów pod opieką, w tym chore, naprawdę nie jestem upierdliwa, po prostu zarobiona i zmęczona :) Quote
M&S Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 M&S napisał(a):I wczesnym popołudniem zaglądam. I wieczorkiem... Quote
Poker Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 Izabela124. napisał(a):Byla dzis kolejna wizyta u weta. Niezaciekawie jest, ale pozniej badz jutro zdam relacje (nie ma mnie w domu, jestem na wyjezdzie) Dlaczego nieciekawie? co się zmieniło ? Quote
Izabela124. Posted February 10, 2013 Author Posted February 10, 2013 Kuna napisał(a):Wyniki badań znalazłam, wg mnie są zadowalające jak na psa z nużeńcem. Moim zdaniem poradzi sobie z tym szybko. Ale albo ja nie widzę, albo mam problem ze wzrokiem :p - w każdym razie napisz mi, proszę, tutaj co mała dostaje i ile, bo nie mogę znaleźć. Poza informacją czym była odrobaczana i tym, że leczenie nużeńca ma być kosztowne:crazyeye:, nie widzę nic. Także proszę konkretnie leki i suplementy oraz dawkowanie :) Izabela124, mam 50 psów pod opieką, w tym chore, naprawdę nie jestem upierdliwa, po prostu zarobiona i zmęczona :)Jutro podam dokładne nazwy leków, bo wszystkich nazw nie pamiętam, a wetki z rachunków/książeczki nie mogę rozczytać. Jutro do niej pójdę Wg Ciebie leczenie nie jest kosztowne? :roll: Poker napisał(a):Dlaczego nieciekawie? co się zmieniło ?Pisałam :) : Izabela124. napisał(a):Leczenie nużycy u suni za dobrze nie idzie. Dostała więcej pryszczy (nużeńce się nie poddają). Mała dostała dziś kolejne zastrzyki i maść. Nazwy jeszcze nie znam, bo dopiero wróciłam do domu i tylko przelotem kontaktowałam się z DT. Sunia cały czas jest kąpana w specjalnym szamponie. Mam nadzieję, że leczenie w końcu przyniesie zamierzony efekt. dziś wizyta kosztowała ok.80zł, jutro napiszę dokładnie i wstawię zdjęcie rachunku Quote
b-b Posted February 11, 2013 Posted February 11, 2013 Na szybko bazarek dla małej http://www.dogomania.pl/forum/threads/239835-Narzuta-patelnia-pojemniki-zegarki-i-kartki-do-18-01-20-00?p=20430225#post20430225 Proszę o pomoc w podrzucaniu i oczywiście zapraszam na zakupy:cool3: Quote
Recommended Posts