Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 365
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam, śliczna mała. Mam prośbę... mam aktualnie psa, z którym jeżdżę na rehabilitację achilesa, drugiego z zółtaczką, którego całymi dniami kroplówkuję... czasu więc mało. Zróbcie mi tu kompendium tego co się wydarzyło:
1. wyniki wszystkich badań
2. leki
3. suplementy
4. kąpiele
Zobaczę co jest, co robicie i co Wam mogę jeszcze doradzić. Mam nadzieję, że pomogę :)

Posted

Kuna napisał(a):
Witam, śliczna mała. Mam prośbę... mam aktualnie psa, z którym jeżdżę na rehabilitację achilesa, drugiego z zółtaczką, którego całymi dniami kroplówkuję... czasu więc mało. Zróbcie mi tu kompendium tego co się wydarzyło:
1. wyniki wszystkich badań
2. leki
3. suplementy
4. kąpiele
Zobaczę co jest, co robicie i co Wam mogę jeszcze doradzić. Mam nadzieję, że pomogę :)
Wszystkie informacje są na pierwszej stronie, skrupulatnie ją prowadzę :) Zapytam się o nazwę szamponu do kąpieli

Posted

Wyniki badań znalazłam, wg mnie są zadowalające jak na psa z nużeńcem. Moim zdaniem poradzi sobie z tym szybko. Ale albo ja nie widzę, albo mam problem ze wzrokiem :p - w każdym razie napisz mi, proszę, tutaj co mała dostaje i ile, bo nie mogę znaleźć. Poza informacją czym była odrobaczana i tym, że leczenie nużeńca ma być kosztowne:crazyeye:, nie widzę nic.
Także proszę konkretnie leki i suplementy oraz dawkowanie :)
Izabela124, mam 50 psów pod opieką, w tym chore, naprawdę nie jestem upierdliwa, po prostu zarobiona i zmęczona :)

Posted

Izabela124. napisał(a):
Byla dzis kolejna wizyta u weta. Niezaciekawie jest, ale pozniej badz jutro zdam relacje (nie ma mnie w domu, jestem na wyjezdzie)

Dlaczego nieciekawie? co się zmieniło ?

Posted

Kuna napisał(a):
Wyniki badań znalazłam, wg mnie są zadowalające jak na psa z nużeńcem. Moim zdaniem poradzi sobie z tym szybko. Ale albo ja nie widzę, albo mam problem ze wzrokiem :p - w każdym razie napisz mi, proszę, tutaj co mała dostaje i ile, bo nie mogę znaleźć. Poza informacją czym była odrobaczana i tym, że leczenie nużeńca ma być kosztowne:crazyeye:, nie widzę nic.
Także proszę konkretnie leki i suplementy oraz dawkowanie :)
Izabela124, mam 50 psów pod opieką, w tym chore, naprawdę nie jestem upierdliwa, po prostu zarobiona i zmęczona :)
Jutro podam dokładne nazwy leków, bo wszystkich nazw nie pamiętam, a wetki z rachunków/książeczki nie mogę rozczytać. Jutro do niej pójdę
Wg Ciebie leczenie nie jest kosztowne? :roll:

Poker napisał(a):
Dlaczego nieciekawie? co się zmieniło ?
Pisałam :) :

Izabela124. napisał(a):
Leczenie nużycy u suni za dobrze nie idzie. Dostała więcej pryszczy (nużeńce się nie poddają). Mała dostała dziś kolejne zastrzyki i maść. Nazwy jeszcze nie znam, bo dopiero wróciłam do domu i tylko przelotem kontaktowałam się z DT. Sunia cały czas jest kąpana w specjalnym szamponie. Mam nadzieję, że leczenie w końcu przyniesie zamierzony efekt. dziś wizyta kosztowała ok.80zł, jutro napiszę dokładnie i wstawię zdjęcie rachunku