endurka Posted February 2, 2013 Posted February 2, 2013 próbował ktoś? skład zachęcający, ale nie widziałam jej poza 2 sklepami internetowymi.. jako, że moja młoda grymasi na F4D kupiłam karmę na próbę.... podzielę się opiniami w swoim czasie :) http://canismaior.pl/karmy-suche-podzial-wg-firm-prince-premium-c-6_28_148.html Quote
endurka Posted February 9, 2013 Author Posted February 9, 2013 motylek1007 napisał(a):czekamy na opinię i fotkę granulek aparat mam zepsuty, więcchwilę to potrwa na razie je ją 3ci dzień, zmieszaną z F4D i póki co: - są lepsze kupy - bardziej zbite, mniejsze i prawie nie śmierdzą karma nie powala super aromatem i jest tak samo niechenie jedzona jak poprzednie ;) ale to żaden argument, bo wszystkie suche karmy mój szczeniak traktuje jako zło konieczne... Quote
endurka Posted February 15, 2013 Author Posted February 15, 2013 niestety młoda już nie je tej karmy - uczuliła ją Quote
Recommended Posts