cockermanka Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 No,my plan wykonałyśmy - Gaffa przywiozła CAC,a Bassco CAJC :-) Musiałek...chyba miałyśmy okazję rozmawiać rano...ale zajarzyłam dopiero potem,że Wy to Wy..heh... Quote
Musiałek Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 :) było miło ;) szkoda że te ringi tak porozkładane były ;( ja wystawiałam się na 3 ringach na raz w trzech różnych stronach :( ale jakoś dałam radę :) nastęnym razem musimy się inaczej umówić :) u nas też plan wykonany Blue - aussie - I lokata doskonały i CAC i tym rozpoczął championat czeski Sheina - aussie - WO - best baby in bread i bardzo podobała się sędziemu do publiczności ! :) Teska - corgi - I lokata CAC i CACIB Sony - sheltie - I lokata CAC i CACIB niestety jak się okazało drugi sheltie i coli nie zostały przyjęte :(( Quote
zula Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 [quote name='Musiałek'] Blue - aussie - I lokata doskonały i CAC i tym rozpoczął championat czeski Sheina - aussie - WO - best baby in bread i bardzo podobała się sędziemu do publiczności ! :) Teska - corgi - I lokata CAC i CACIB Sony - sheltie - I lokata CAC i CACIB Gratulacje :klacz::klacz::klacz: Quote
bety Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 :multi: :multi: :multi: Cockermanko i Musiałku ogromne gratulacje.:multi: :multi: :multi: :thumbs: :thumbs: :thumbs: Czy tradycyjnie mogę się uśmiechnąć :lol: :lol: :lol: :lol: o stawkę Akit Amerykańskich (Americká akita) zgłoszono 8 sztuk nr kat. 2689 - 2696. :modla::modla::modla::modla::modla: Pozdrawiam Quote
PSYLLA Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Gratulacje dla wszystkich zwycięskich piesków :) I tradycyjnie proszę o stawkę posokowców bawarskich (Bavorský barvář). Quote
Honey Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Musiałek napisał(a): szkoda że te ringi tak porozkładane były ;( ja wystawiałam się na 3 ringach na raz w trzech różnych stronach :( ale jakoś dałam radę :) Gratulacje !:klacz::klacz::klacz: Ringi byly (bynajmniej dla mnie) kiepsko porozkladane. Ja po ocenie wyzlow nie zdazylam niestety na czas na posoki, sedziowane byly w ekspresowym tempie, ale sedzia ocenil mi sucz na koncu, dajac fantastyczny opis i glosno ubolewajac, ze nie mialam okazji powalczyc dalej. To wystarczajaca satysfakcja !:multi: Ponadto moj czolg wreszcie sie nie wyroznial sposrod innych psow, takich posokowcow "w polskim typie" wlasciwie tam nie bylo. W wyzlach - 100% normy, wystawa bardzo udana :loveu: Psylla zaraz wklepie Ci stawke. Quote
Honey Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 posoki: psy uzytki ALAN BRENNSKY MLYN ALF Z RYCHLEBU suki mlodziez BESSI Z RYCHLEBU posrednia AXA CARDINALIS ELIS OD TYROLSKIE CHATY otwarta AXA Z RYCHLEBU BETY Z RYCHLEBU CARA OD PLANSKEHO SPLAVU uzytki CORA OD PLANSKEHO SPLAVU FILI ODKAZ DIANY Quote
Honey Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 [quote name='bety']:multi: :multi: :multi: Cockermanko i Musiałku ogromne gratulacje.:multi: :multi: :multi: :thumbs: :thumbs: :thumbs: Czy tradycyjnie mogę się uśmiechnąć :lol: :lol: :lol: :lol: o stawkę Akit Amerykańskich (Americká akita) zgłoszono 8 sztuk nr kat. 2689 - 2696. :modla::modla::modla::modla::modla: Pozdrawiam psy mlodziez BIGGER BANG DE GABRITHO posrednia MARA-SHIMAS THE REAL THING otwarta ARON OD BILEHO SEMIKA BIG BENZ SRFN'AT WAVEMAKERS championy SHAMAR'S DAKOTA KID suki MLODZIEZ CABY AOBARA COMTES AOBARA posrednia GPLDIE Z OLEXOVHO DVORA Quote
bety Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Honey DZIĘKI, DZIĘKI, DZIĘKI, DZIĘKI, DZIĘKI, DZIĘKI :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
Honey Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 [quote name='bety']Honey DZIĘKI, DZIĘKI, DZIĘKI, DZIĘKI, DZIĘKI, DZIĘKI :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Nie ma za co :lol: Quote
PSYLLA Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Honey napisał(a):posoki: psy uzytki ALAN BRENNSKY MLYN ALF Z RYCHLEBU Honey, dziękuje bardzo :) A czy możesz mi jeszcze podać dane suczek Bessi i Bety z Rychlebu (rodziców, datę urodzenia i nr rodowodów). Quote
Honey Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 PSYLLA napisał(a):Honey, dziękuje bardzo :) A czy możesz mi jeszcze podać dane suczek Bessi i Bety z Rychlebu (rodziców, datę urodzenia i nr rodowodów). Mogę :) rodzice: Don z Bernova, Bora z Noveho hradu, ur. 18.04.2006 Bessi- CLP/BB/4745 Bety- CLP/BB/4746 Quote
PSYLLA Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Honey napisał(a):Mogę :) rodzice: Don z Bernova, Bora z Noveho hradu, ur. 18.04.2006 Bessi- CLP/BB/4745 Bety- CLP/BB/4746 Dziękuje bardzo :) Quote
Błyskotka Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Wielkie Gratulacje :multi:. Super Wam poszło :multi:. A ja bardzo bym prosiła o staweczkę Chow Chow :). Quote
cockermanka Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Musiałek - wielkie gratulacje! Teren rzeczywiście ogromny..nie zazdroszczę biegania między pawilonami...całe szczęście,że pogoda nam dopisała,a sędziowanie było sprawne - co wykorzystałyśmy na zwiedzenie przepięknego zamku Hluboka n.Veltavou....;-) Quote
Nugatowa Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 A czy nja moglabym prosic o anglicky setr :modla: Musiałek Cocermanka i Kasik brawo !!!!!!:laola: Quote
velvia Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Serdeczne gratulacje dla wszystkich zwycięzców :BIG: My również pochwalimy się swoimi małymi sukcesami ;) Pudel średni apricot-GRAAL ZOLATAJA PECTORAL- CAC,CACIB,BOS Pudel miniatura czarny- KUDOS LEXUS-CAC,CACIB,BOB i BOG-1 :lol: Quote
Honey Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Nugatowa napisał(a):A czy nja moglabym prosic o anglicky setr :modla: Musiałek Cocermanka i Kasik brawo !!!!!!:laola: Kingus, wieczorkiem postaram sie je wklepac - specjalnie dla Ciebie ;) Quote
zanetta Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 bardzo prosze kogos o podanie stawki chartow afganskich :) Quote
cockermanka Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Nugatowa - dzieki :-) velvia - noo...tylko pozazdrościć ;-) - gratulacje! Quote
Recommended Posts