Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

zaplacilam, wysłałam dowód zapłaty a dzis dostałam potwierdzenie z adnotacją :"do zaplaty 80" !!!! zadzwoniłam a pani udaje ze nie rozumie i mi powtarza "na wystawie, na wystawie" :angryy:

czy ktos ma pomysł jak do nich dotrzec i wyjasnic ??

Posted

dzięki !! :lol:
- mam nadzieję że mój GPS znajdzie adres -:cool3:

a jak tam wygląda trasa, czy lecimy autostradami, czy są jakieś remonty, ile czasu trzeba przeznaczyc np. od Cieszyna ??

Posted

Musiałek napisał(a):
dzięki !! :lol:
- mam nadzieję że mój GPS znajdzie adres -:cool3:

a jak tam wygląda trasa, czy lecimy autostradami, czy są jakieś remonty, ile czasu trzeba przeznaczyc np. od Cieszyna ??

Oj nie mam pojęcia ja jadę pierwszy raz .Coś dokładniejszego mogę napisać po 16 jak wróci mój kierowca :evil_lol:

Posted

Do Brna jechałam 1,5 roku temu - poza kawałkiem zwykłej drogi za Cieszynem,to cały czas jest droga ekspresowa (wniety!),a od mojej znajomej czeszki wiem,że z Brna do Budziejowic jest ok.3 godziny jazdy...
Ja liczę,ok 7 godzin jazdy z domu (mieszkam między Bielskiem a Żywcem) do Budziejowic..a jeszcze trzeba dodać czas na przerwy dla piesów i dla nas....

Przed samą granicą po naszej stronie jest zwężenie drogi,więc ruch odbywa się powoli.

Posted

Do mnie z Warszawy 3 godz..yy..samolotem?:evil_lol:

No,daleko to fakt (a Wy macie dwa razy dalej...),ale przynajmniej drogi w miarę dobre w Czechach...heh..a ja tak nie lubię w nocy jeździć....:placz: no,ale sama chciałam....:evil_lol:

Posted

Eee..może nie..może ja przesadziłam z czasem do Brna - ode mnie jest 230 km i generalnie dobra droga...tyl,że tam lepiej nie przesadzać z przekraczaniem prędkości...

Droga tam,to jeszcze pół biedy..a powrót to będzie makabra..po całym dniu biegania na wystawie...przystanki na drzemkę co godzinę...(hehe..ja starsza pani jestem:cool3: ) - całe szczęście,że jedziemy na sobotę i nie musze się spieszyć z powrotem do domu,bo piesy będą miały opiekę :lol:

Posted

no juz sprawdziłam - mam w sumie 785 km wiec wyruszamy odemnie spod domu o 9 wieczorem.

zapraszam do nas jakby co :lol: bedziemy w 4 osoby z 1 kolakiem 2 szetlandy 2 aussiki i 1 cardigan wec bedzie nam ciezko się gdzies ruszac :lol:

Posted

Matko,niezłą ekipę macie...autobusem jedziecie?:evil_lol:
My we dwie z dwoma cockerami.
My chcemy wyjechać ok.23 - najwyżej,jak dobrze pójdzie to będę miała czas na drzemkę przed wystawą;)