Ada-jeje Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 No to chociaz na tym watku jest powod do radosci.:loveu: :loveu: :loveu: Gratuluje podjecia tak wspanialej decyzji. Znow udalo sie jednej biduli wspanialych adopcyjnych "rodzicow" podlapac.:multi: :multi: :multi: Quote
dariaopole Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Bardzo się cieszę, buziaki dla całej Misiowej rodzinki :loveu: Quote
wszpasia Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Misiu nie tylko "rodziców" ale i "narzeczoną" dostał w pakiecie:) Quote
Ada-jeje Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 A beda fotki Misia i jego narzeczonej? Prosimy. Quote
andzia69 Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 wszpasia napisał(a):Misiu Już Nie Szuka Domu. Zostaje U Nas. Także Dziękuję Wszyskim I Mam Nadzieję, że Innym Psiaom Uda Się Wyjść Na Prostą Tak Jak Misiowi Się Udało:) no to cudownie!!!! witamy w "kole gospodyń wiejskich", co mają więcej niz 1 psa!!!!:eviltong: Quote
wszpasia Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 Ok, będą fotki - jak tylko zrobię to powklejam:) A narzeczoną ma piiiięęęękną:) Moją wypieszczoną i wychuchaną Doreczkę. Ale to w weekend dopiero będę miała dostęp do osoby z cyfrówką więc wszystkich zainteresowanych zapraszam w niedzielę do obejżenia zdjęć młodej pary:) Quote
wszpasia Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 Qrcze..nie mogę załączyć fotek. Nie wiem jak:( Kiedy póbuję załączyć obraz to wyskakuje mi, że mam podać adres e-mail a jak załączyć fotkę, która jest na kompie..?? Quote
Tengusia Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Wyslij fotki do mnie a ja je wstawie ;-) malenka_79@o2.pl Quote
wszpasia Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 Tengusia dostałaś fotki na maila? A tak w ogóle to Misiu przygodnego kotka..puściłam go na spacerze bez smyczy i kagańca na odludnej łączce i wtedy się to stało. To smutna wiadomość..tym gorsza, ża mamy w domu 2 koty - bardziej podwórkowo - balkonowe niż domowe ale.. Quote
Tengusia Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 Fotki dostalam jutro wieczorem postaram sie je wstawic ;) no i czekam na foteczki razem :D Quote
wszpasia Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 próba..powinno teraz zdjęcie wyskoczyć pod nickiem.nadal nie wiem jak załączyć do tekstu fotkę. Quote
wszpasia Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 *************************************************************************************** Quote
wszpasia Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 Dzięki Kana za sugestie - zostały przekazane i zobaczymy jak Miniuś-Świniuś będzie się zachowywał. Quote
Recommended Posts